- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 36
-
- Konu Sahibi cicikizsinem
Denizi harika adi ustunde ilu deniz pek dalga olmaz.kalacak yer konsunda pansiyonmu otelmi nsl bir yer istediginize bagli nereden gidyorsunuz.kızlar eşimle bu sene tatile çok sıcak olmayan ege bölgesi diye fethiye ölüdeniz tarafına gitmek istiyoruz.
İlk defa gideceğimiz için de kafamızda bir çok soru oluştu.
8 yaşında ve 1.5 yaşında 2 adet kızım var ikisinide yol tutuyor büyük ihtimal arabayla gideceğiz yol da baya var. Denizi nasıldır ? varsa otel tavsiyesi ? nelere dikkat etmeliyim ?
Yalnız fethiye de sıcak olur
merhabalar,kızlar eşimle bu sene tatile çok sıcak olmayan ege bölgesi diye fethiye ölüdeniz tarafına gitmek istiyoruz.
8 yaşında ve 1.5 yaşında 2 adet kızım var ikisinide yol tutuyor büyük ihtimal arabayla gideceğiz yol da baya var. Denizi nasıldır ? varsa otel tavsiyesi ? nelere dikkat etmeliyim ?
Evet çok kalabalık. Ama ben 2 yıl önce kadınlar plajında çocuk gibi suyun içinde 3 saat oynamıştım. Çok kalabalık ve dalgaliydi. Yuzulmuyordu ama su yatağı ile dalgaların üstünde tam 3 saat. Merkezde oda kahvaltı otelde kalmıştık. Akşamları güzel restoranlarda yemek yemistik. Tabii çocuk yok. 10 numara tatildi :)
biz de 2 sene önce 1 hafta Sidede kalıp ordan Alanyaya geçip yarım pansiyon otelde 4 gün kalıp sürekli gezmiştik:)) ben zaten Side'nin Manavgat'ın heryerini biliyorum , gezilecek pek bi şeyi yok. Geçen sene acentayla Ege-Akdeniz turu yaptık muhteşemdi. En güzel koylarda denize giriyorsun sürekli süperdi. Bu sene kocamda da bende de sadece dinlenme isteği var :) Silence beach'e rezervasyon yaptırdık. Siz memnun kalmış mıydınız otelden, temizlik yemek olarakBen genel anlamda Tatil Köyü kavramını sevmiyorum, bir sene Side Silence Beach Resort'ta kalmıştık. Sürekli bir yeme içme, tatil köyünün içinde lunapark falan var. Diskosu, barı, animasyonu...10 gün kaldık , dibimizde gezilecek pek çok yere gidememişiz bile. Sanki insanı fazlaca bağlıyor,kafanı çıkartamıyorsun, otelde ki tatilimiz bittikten sonra , Alanya'da yarım pansiyon bi yer bulup 4 gün daha kalmıştık ve full gezmiştik. O yüzden otel bakarken az betonlaşmış , denize sıfır bir konumda olmasına ve de gezilecek yerlere olan yakınlığına bakıyoruz. Biz fazla gezenti tipleriz eşimle :)
biz de 2 sene önce 1 hafta Sidede kalıp ordan Alanyaya geçip yarım pansiyon otelde 4 gün kalıp sürekli gezmiştik:)) ben zaten Side'nin Manavgat'ın heryerini biliyorum , gezilecek pek bi şeyi yok. Geçen sene acentayla Ege-Akdeniz turu yaptık muhteşemdi. En güzel koylarda denize giriyorsun sürekli süperdi. Bu sene kocamda da bende de sadece dinlenme isteği var :) Silence beach'e rezervasyon yaptırdık. Siz memnun kalmış mıydınız otelden, temizlik yemek olarak
çok teşekkür ederim bilgiler için:) iyi tatiller size deEge-Akdeniz turunu bizde nişanlıyken yapmıştık...Tatil bikini üstü şort şeklinde geçmişti. Gördüğümüz her sahile girmiştik, gerçekten harikaydı. Küçük kızımızla şuan zor böyle ama seneye inşallah yine böyle geze geze bir tatil olur diye umuyoruz.
Silence Beach'e yıllar önce daha bekarken 3 bayan arkadaş gitmiştik. Sanırım otelin 2. yaz sezonuydu. Bir hafta çarşamba günü Sibel Can, diğer hafta çarşamba Ebru Gündeş sahne alıyordu. Yıllar sonra evlenince eşimle de gitmeye karar verdik, çünkü ben çok sevmiştim o oteli. Bina biraz eskimişti, temizlik ve yemek konusunda asla sıkıntı yaşamadık. Açık büfesi tek kelime ile harika, animasyonları güzel, denize sıfır konumu ise ayrı güzel. Göl evleri güzel, aquparkı güzel. Bu sene tatil planımızı yaparken tekrar aradık, Eftal Bey vardı, onunla görüştük. Bina yenilenmiş, yönetim değişmiş falan. Otel ile ilgili güzel gelişmelerin olduğunu dile getirdi. Fakat biz bu senede yine Çeşme,diyenlerden olduk. Fazla uzattım galiba :) Memnun kalacağınızı garanti ederim.
sıcaklıgımız. aynı. bodrum özellikle yalıkavak yaz -kış serindir. göltürkbüküne gitmiştim ve yaz mı bahar mı anlamamıştım. püfür püfürdür.
ayvalık serindir - didim sıcaktır ( cunku agaclık alanı az ) -çeşme iyidir-bozcaada-asos-altınoluk-akçay- canakkale-gelibolu geyikli serindir.
kızlar eşimle bu sene tatile çok sıcak olmayan ege bölgesi diye fethiye ölüdeniz tarafına gitmek istiyoruz.
bodrukızlar eşimle bu sene tatile çok sıcak olmayan ege bölgesi diye fethiye ölüdeniz tarafına gitmek istiyoruz.
bodruma gidinkızlar eşimle bu sene tatile çok sıcak olmayan ege bölgesi diye fethiye ölüdeniz tarafına gitmek istiyoruz.
Iyi de ben karası soğuk denizi sıcak gibi yazmadım ki! Serin olur.bodrumunda suyu serindir. Ağustos eylul gibi ısınır gibi olur.champagneshimmer yorumuna yazmadan edememedim:) çanakkaleleyim Evet söylediğin her bölge serin ama denizi çok sıcak olmuyo mesela asos akçay altınoluk ayvalık denize girdiğin anda tüm organların şok geçiriyo:) ç.kalede genelde otelde kalıp geyikli tarafında fln denize girceksin bu yüzden geyiklide pansiyon va orda daha rahat bozcaada mükemmel ama oda kahvaltı tarzı konu sahibine önerim uygun çocuklarla rahat edebileceği ve güneşin tepesine geçmediği tek yer marmaris ordan herşey dahil otel rezervasyonu yaptırın siteler ve içmeler olabilir ikiside denize sıfır çocuklarınızla rahat edersiniz yürüme mesafesi merkezde marinada çay içersini