tatil

kuşadası nasıl kızlar ?

Ayy yine ben yazıcam ama , çok kalabalık, her yer yüksek bina, oteller resmen hava alamıyorsun....Valla her bulduğum yere birşey diyorsun diyebilirsin ama gerçek bu...Plajı falan acayip kalabalık, rahat hareket etmek imkansız nerdeyse..Ama denizi falan güzel..Ben susayım artık :)

kızlar eşimle bu sene tatile çok sıcak olmayan ege bölgesi diye fethiye ölüdeniz tarafına gitmek istiyoruz.
İlk defa gideceğimiz için de kafamızda bir çok soru oluştu.
8 yaşında ve 1.5 yaşında 2 adet kızım var ikisinide yol tutuyor büyük ihtimal arabayla gideceğiz yol da baya var. Denizi nasıldır ? varsa otel tavsiyesi ? nelere dikkat etmeliyim ?
neyyyyy sıcak olmayan yer olarak buraayı mı sectiniz :KK70:
benim orası cehennemden beter! bir sıcaklık ile yannaaarr yanaarrr :KK70:
hatta karikatürlere konu olmuştur.
zebaniler adama bakarlar... muglelı adam da zebanilerebakar ve konuşur "dusundugum kadar sıcak degilmiş. zebanilerde sorar " mugla'la mısın ? hahahaha

valla hiç bilmediğim için antalyadan daha serin gibi geldi ama :KK43:
sıcaklıgımız. aynı. bodrum özellikle yalıkavak yaz -kış serindir. göltürkbüküne gitmiştim ve yaz mı bahar mı anlamamıştım. püfür püfürdür.
ayvalık serindir - didim sıcaktır ( cunku agaclık alanı az ) -çeşme iyidir-bozcaada-asos-altınoluk-akçay- canakkale-gelibolu geyikli serindir.

Ayy yine ben yazıcam ama , çok kalabalık, her yer yüksek bina, oteller resmen hava alamıyorsun....Valla her bulduğum yere birşey diyorsun diyebilirsin ama gerçek bu...Plajı falan acayip kalabalık, rahat hareket etmek imkansız nerdeyse..Ama denizi falan güzel..Ben susayım artık :)
çok gezmişsin sen :)

Aslında antalya daha guzel cunku hakketten sıcak oldugu ıcın havuza gırdıklerınde cocuklar usumuyorlar cıktıklarındada keza.
oglen vaktı zaten cıkmıyoruz ama aksam 11 de bıle havuz sıcacık oluyor

Fethiye serin olmaz. Kasımda denize giriyoruz biz orda. Çok ama çok sıcak olur yaz mevsiminde.
Nasıl bir otel bakıyorsunuz? Apart, pansiyon, oda kahvaltı, yarım pansiyon,herşey dahil, ultra herşey dahil???
önereceksen bana da öner canımmm :)
Her sene bodrum belek arası dokudugumuz mekıkten gına geldı ultra hersey dahıl bıze uyar

Köyüm genelde sıcak olur. Datça, Bodrum daha esintilidir. Ama illa Fethiye derseniz Ölüdeniz sıcak olur. Akşamları da pek esmez. Araçla gidecekseniz ve serin istiyorsanız Ovacık tarafında kalıp denize inebilirsiniz. Hem denize yakın hem de serin olur.

Ancak Belcekız plajı arkadaşların da belirttiği gibi birkaç metrede derinleşir ve kimi zaman dalgası sert olur.

Çocuklar için lagünün uç kısmı yani Kumburnu tarafı çok daha iyidir, ani derinleşme olmaz fakat o taraf da fazla kalabalık oluyor.
inlice, katrancı-günlük fena degil. hem serin olur hemde derinligi iyi. sarıgermede fena degil rüsgarlı -dalgalı ve otel bulmaları zor. ya ortada bir yerde apart bulacaklar araba ile hergun birine gidecekler yada baska bölge sececekler...

Fethiye serin olmaz. Kasımda denize giriyoruz biz orda. Çok ama çok sıcak olur yaz mevsiminde.
Nasıl bir otel bakıyorsunuz? Apart, pansiyon, oda kahvaltı, yarım pansiyon,herşey dahil, ultra herşey dahil???
ocak ayında bile giriyoruz :KK70: sen ne deyon..

canım senin gittiğin otellerin adlarını versene tavsiye ettiğin onlara bakayım
Memnun oldugumu soylıyeyım gecen sene gittik ama cok mukemmeldı
bellıs hotel belek , biz göl evlerinde konakladık
Bu sene gıtmeyı dusundugumu soylıyım ama tarıhı soylemıyım denk gelmıyeyım alva donna exclusive hotel

Nişanlıyken Ege-Akdeniz turuna çıkmıştık eşimle...:)) İlk Ayvalık'tan başlamıştık, Alanya son duraktı ama dayanamayıp Alanya'dan geri Çeşme'ye gidip doyamadığımız için 2 gece daha kalmıştık...Aşık olduk biz Çeşme'ye :KK200:
Bende seviyorum ama bana mesela tatıl kotu kıvamında bır yer lazım kucuk gelıyor oteller daha bugun baktım hala belek harıcı ıstedıgım gıbı bı otel bulamıyorum ayrıca cocuk var malum oradan oraya gezmeye pek gelemıyoruz hamurumuz cıkıyor

önereceksen bana da öner canımmm :)
Her sene bodrum belek arası dokudugumuz mekıkten gına geldı ultra hersey dahıl bıze uyar

Canııım fethiyede ultra sadece sentido lykia resortda kaldık. Ama orası da +16... Oğlanı birilerine satıp başbaşa tatil yapmak isterseniz muhteşem ötesi bir otel, tavsiye ederim.

Ege bölgesinde sıcak olmayacak bir yer düşünüyorsanız, kuzey egeyi düşüneceksiniz.
Ayvalık, Çanakkale, Asos, Bozcaada gibi bölgeleri öneririm.
Oralarda cok esıyor
Assosta kalmıstık aksamları uzerımıze polar alıyorduk yemek yerken

Canııım fethiyede ultra sadece sentido lykia resortda kaldık. Ama orası da +16... Oğlanı birilerine satıp başbaşa tatil yapmak isterseniz muhteşem ötesi bir otel, tavsiye ederim.
Annem keser kafamı :bicak: Bırde hıc ıcıme sınmıyor senelerdır yazıyorum pek bırakmaya yatkın degılım belkı bıraz daha buyudugunde . Buarada otele baktım gercekten harıka gozukuyor sanırım ben cocuk kısmını ısaretledıgımden bana bu secenek hıc cıkmıyordu cok huzurlu gozukuyor :işsiz:

Bende seviyorum ama bana mesela tatıl kotu kıvamında bır yer lazım kucuk gelıyor oteller daha bugun baktım hala belek harıcı ıstedıgım gıbı bı otel bulamıyorum ayrıca cocuk var malum oradan oraya gezmeye pek gelemıyoruz hamurumuz cıkıyor

Belek otelleri üzerine otel tanımam. Hem alanları çok geniş insanlar üstüste binmiyor hem de o tarafta hizmet anlayışı bir başka. Şimdiye dek gidip de memnun olmadığım bir otel yok belekte.

X