- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
kuşadası nasıl kızlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuşadası nasıl kızlar ?
neyyyyy sıcak olmayan yer olarak buraayı mı sectinizkızlar eşimle bu sene tatile çok sıcak olmayan ege bölgesi diye fethiye ölüdeniz tarafına gitmek istiyoruz.
İlk defa gideceğimiz için de kafamızda bir çok soru oluştu.
8 yaşında ve 1.5 yaşında 2 adet kızım var ikisinide yol tutuyor büyük ihtimal arabayla gideceğiz yol da baya var. Denizi nasıldır ? varsa otel tavsiyesi ? nelere dikkat etmeliyim ?
sıcaklıgımız. aynı. bodrum özellikle yalıkavak yaz -kış serindir. göltürkbüküne gitmiştim ve yaz mı bahar mı anlamamıştım. püfür püfürdür.valla hiç bilmediğim için antalyadan daha serin gibi geldi ama
kuşadası da yürüyemezsin cok kalabalık ve sıcaktırbirde geçen sene didime gitmiştim beğenmiştim didim altınkumu
çok gezmişsin sen :)Ayy yine ben yazıcam ama , çok kalabalık, her yer yüksek bina, oteller resmen hava alamıyorsun....Valla her bulduğum yere birşey diyorsun diyebilirsin ama gerçek bu...Plajı falan acayip kalabalık, rahat hareket etmek imkansız nerdeyse..Ama denizi falan güzel..Ben susayım artık :)
önereceksen bana da öner canımmm :)Fethiye serin olmaz. Kasımda denize giriyoruz biz orda. Çok ama çok sıcak olur yaz mevsiminde.
Nasıl bir otel bakıyorsunuz? Apart, pansiyon, oda kahvaltı, yarım pansiyon,herşey dahil, ultra herşey dahil???
inlice, katrancı-günlük fena degil. hem serin olur hemde derinligi iyi. sarıgermede fena degil rüsgarlı -dalgalı ve otel bulmaları zor. ya ortada bir yerde apart bulacaklar araba ile hergun birine gidecekler yada baska bölge sececekler...Köyüm genelde sıcak olur. Datça, Bodrum daha esintilidir. Ama illa Fethiye derseniz Ölüdeniz sıcak olur. Akşamları da pek esmez. Araçla gidecekseniz ve serin istiyorsanız Ovacık tarafında kalıp denize inebilirsiniz. Hem denize yakın hem de serin olur.
Ancak Belcekız plajı arkadaşların da belirttiği gibi birkaç metrede derinleşir ve kimi zaman dalgası sert olur.
Çocuklar için lagünün uç kısmı yani Kumburnu tarafı çok daha iyidir, ani derinleşme olmaz fakat o taraf da fazla kalabalık oluyor.
önereceksen bana da öner canımmm :)
Her sene bodrum belek arası dokudugumuz mekıkten gına geldı ultra hersey dahıl bıze uyar
çok gezmişsin sen :)
ocak ayında bile giriyoruz sen ne deyon..Fethiye serin olmaz. Kasımda denize giriyoruz biz orda. Çok ama çok sıcak olur yaz mevsiminde.
Nasıl bir otel bakıyorsunuz? Apart, pansiyon, oda kahvaltı, yarım pansiyon,herşey dahil, ultra herşey dahil???
Memnun oldugumu soylıyeyım gecen sene gittik ama cok mukemmeldıcanım senin gittiğin otellerin adlarını versene tavsiye ettiğin onlara bakayım
Bende seviyorum ama bana mesela tatıl kotu kıvamında bır yer lazım kucuk gelıyor oteller daha bugun baktım hala belek harıcı ıstedıgım gıbı bı otel bulamıyorum ayrıca cocuk var malum oradan oraya gezmeye pek gelemıyoruz hamurumuz cıkıyorNişanlıyken Ege-Akdeniz turuna çıkmıştık eşimle...:)) İlk Ayvalık'tan başlamıştık, Alanya son duraktı ama dayanamayıp Alanya'dan geri Çeşme'ye gidip doyamadığımız için 2 gece daha kalmıştık...Aşık olduk biz Çeşme'ye
önereceksen bana da öner canımmm :)
Her sene bodrum belek arası dokudugumuz mekıkten gına geldı ultra hersey dahıl bıze uyar
Oralarda cok esıyorEge bölgesinde sıcak olmayacak bir yer düşünüyorsanız, kuzey egeyi düşüneceksiniz.
Ayvalık, Çanakkale, Asos, Bozcaada gibi bölgeleri öneririm.
Annem keser kafamı Bırde hıc ıcıme sınmıyor senelerdır yazıyorum pek bırakmaya yatkın degılım belkı bıraz daha buyudugunde . Buarada otele baktım gercekten harıka gozukuyor sanırım ben cocuk kısmını ısaretledıgımden bana bu secenek hıc cıkmıyordu cok huzurlu gozukuyorCanııım fethiyede ultra sadece sentido lykia resortda kaldık. Ama orası da +16... Oğlanı birilerine satıp başbaşa tatil yapmak isterseniz muhteşem ötesi bir otel, tavsiye ederim.
Bende seviyorum ama bana mesela tatıl kotu kıvamında bır yer lazım kucuk gelıyor oteller daha bugun baktım hala belek harıcı ıstedıgım gıbı bı otel bulamıyorum ayrıca cocuk var malum oradan oraya gezmeye pek gelemıyoruz hamurumuz cıkıyor