Tatil sorunu

Evlensinler diyorum ben.
En son bu barzodan ayrıldığı için pişmandı. Giymeyiversin bi askılı bi mini ya nolacak amaaan. Dünden razı kendisi de işte.
Giyerse sıkıntı. Erkek sultan han hazretleri karı yapmaz konu sahibini kendine .

Kendisi dVar gibi denize şezlonda uzanan tiplerden değil kW dide gitmez benimde öyle götürmez

Olsun sen de tatile kocanın köyüne gidersin. Gitmezsen de zaten dayağı yersin.

Adam seni götürdüde haşama giymen kaldı
Bi yere götürmez seni haşamada giyemezsin

Kendine uygun kız mı yokmuş bunun sonu gelmez emin ol ben de böyle bir aileye düşmüştüm, hatta ailesi çeyiz vs hiçbir şeye destek olmamıştı ama her şeye karışıyorlardı, hep birlikte restaurantta yerken sorun yok ama başbaşa yemeğe çıktığımızda yok dışarıdaki etler domuz eti, yok söyle ona askılı giymesin, yok evinize şunu almayın vs vs yol yakınken döndüm. Dedim sen beni ve ailemi bilerek seçtin meğerse kamuda mühendisim, gelirim iyi diye seçmişler sonra yalvarmalar vs yemedik

Kültür farkı var bu iş olursa başın çok ağrır...

Evlenip mi boşandınız yoksa evlenmeden mi farkedip döndğnüz

Adam seni götürdüde haşama giymen kaldı
Bi yere götürmez seni haşamada giyemezsin
Normal şehir gezmelerine götürüyor sıkıntı yok hadi şuraya gidelim uzağa bir yer bile olsa gider uçak alır götürür dini hassasiyetleri olan yerleri istemiyor

Abisinin eşi açık şuan ama çok açık değil oda açıklara göre kapalı
Yani sadece başı açık o da şu an

Alıştıra alıştıra yaparlar. Gittikçe uzunluk artacak. Emin ol. Hadi diyelim baş ettin kapanmadın ama sürekli kıyafetlerin kontrol altında olacak. Sende bıkıp kapanacak ve hiç olmadığın bir kişi olarak yaşayacaksın. Tatili zaten unut.

Asıl sorun ve daha da önemlisi seni olduğun gibi kabul etmemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…