Tatil sorunu

Yaşınız kaç bilmiyorum . İlk evliliğiniz mi bilmiyorum . Harbiden ben şu yaşımda (25) hiç bir erkeğin saçmalıklarına "seviyormuş " imajı verilmesine inanmıyorum. İnanmayınnnn şu erkeklere ya . Herif parmağında oynatıyor. Yarın öbür gün kısıtlaması biter mi sanıyorsunuz. Aşktan harbiden insanların gözü kör mü oluyor ??

Sizin sevgiliniz ya da nişanlınız tam bir hovarda . Yaninda kapalı eşi olsun ister ama gözü hep açık bayanlarda. Ailesinin yanına edepli hayalidir . Dışarıda tam bir neyse .. demem o ki aklınızı başınıza alın. Hem benim fikirlerim ile uyuşmayacak, hemde beni dövecek (hoşt derim öyle erkeğe, basarım tekmeyi s...r derim). Ayy ne kadar sinirlendim.

Meehabalar
Tatile gidiyormusunuz arkadaşlar. Ben şahsen tatili denize girmeyi seviyorum. Ama evleneceğim erkek henüz hiç tatil yapmamış ve ailecek tatil kültürler yok. Denizi plaj ortamını sevmiyor mayo ve bikiniye karşı. Banada izin vermiyor. Evlenince gideriz beraber diyodum yok diyor. Bana kapalı git diyor ama gösterdiği mayolar kısa kollu diz altı kapriler falan. Genç bir kız için uygun deşil bence ki ben kapalı biri de değilim. Evlenirsek eşimle hiç mayo mu girip denizime girip eğlenemeyecek miyim. Siz nasıl ayarlıyorsunuz. Bakıyorum arkadaşlarıma çocuğun ailesi falan çarşaflı ama eşiyle çok güzel tatillerde beraber denize de gidiyorlar güzel fotoğraflar da çekiyorlar. İnsan özeniyor. Evlenince eşimle gidemeyeceksem diye ki babamda hiç karışmaz küçükken ailede Bodrum’a Antalya’ya giderdik ailecek yapardık tatilimizi.şimdiyse hep içinde yazları eşimle öyle gezmek dinlenmek.
Bence evlenme o kadar diyorum

Kabul eder muhtemelen zaten hiç denize girmemiş hiç gitmeyelim desem okey olur bu dediğime de okey olur tamam sen öyle gitme yeterki der
Denize tatile gitmeyiverin, ailecek pikniğe gidersiniz. Altınıza uzun basma etek, salaş bir anne bluzü, siz köfte yogurursunuz, beyiniz mangal yakar. Kv ve kp den kalırsa koftelerden yer, sonra da bulaşıkları yikarsiniz.

Sevgi bu değildir..
Bu hakkı kndinde nasıl görüyor acaba,şu baskıları aileniz size dayatsa harbiden ne cevap verirdiniz dürüstçe söylermisiniz.
Sevgili baskıları kanundur,aileye baş kaldırıdır.
Anladığım kadarıyla çocuğum maddi durumu iyi. Kıza da yardımcı oluyor ( bana ve aileme karşı çok bonkör gibi cümleleri var ) konu sahibine de para öz saygısından hayatından daha tatlı geliyor

Denize tatile gitmeyiverin, ailecek pikniğe gidersiniz. Altınıza uzun basma etek, salaş bir anne bluzü, siz köfte yogurursunuz, beyiniz mangal yakar. Kv ve kp den kalırsa koftelerden yer, sonra da bulaşıkları yikarsiniz.
bunu yapan birçok insan var ve mutlu görünüyor kapalı arkadaşlarımın hepsi öyle hatta.

Uyumlu değilsiniz. Daha şimdiden tatile gitmeyiz diye kestirip atıyor.
Ben bekarken fazla cesur giyiniyordum üniversite ortamında vs. dikkat çekiyordu sonrasında hevesimi aldım kendi kararımla değiştirdim biraz, Eşim de mesela ortamına göre giyinmeyi savunur ama denize, tatile gitmeyiz mayo giyemeyiz diye birşey yok.

Ben bekarken fazla cesur giyiniyordum üniversite ortamında vs. dikkat çekiyordu sonrasında hevesimi aldım kendi kararımla değiştirdim biraz, Eşim de mesela ortamına göre giyinmeyi savunur ama denize, tatile gitmeyiz mayo giyemeyiz diye birşey yok.
benim hevesimi aldığım bir dönem hiç olmadı. Şimdide kısa süreli hevesler için uzunca bir süreyi yaşanmışlığı yıkmak zor geliyor. normalde bende açık giyinmem ama tatil yerinde elbiseler etekler şortlar giymek isterim. Bunun kısıtlanmasını istemem.

benim hevesimi aldığım bir dönem hiç olmadı. Şimdide kısa süreli hevesler için uzunca bir süreyi yaşanmışlığı yıkmak zor geliyor. normalde bende açık giyinmem ama tatil yerinde elbiseler etekler şortlar giymek isterim. Bunun kısıtlanmasını istemem.
Anlatamadım galiba sizin olay başka, siz tatile denize girmeyi severken o hiç tatil yapmamış, gitmeyi de istemiyor diyorsunuz. Farklısınız dedim, uyum sağlayamazsınız

Yavri sen bu herifle 1 yıldır görüşmüyordun, ne oldu anlamadım. Yine eskilere mi gittin naptın sen?

şimdi mesela ben yarı tesettür kısa kollu kapsili bir mayoyu kabul etsem sırf tatile gidebileleim diye bu seferde beş yıldızlı otellere götürmeyecek biliyorum. çünkü birini kabul ettirsem diğerini ettiremiyorum. oradada alkol var diyecek otelde yemek yerken biz kullanmasak bile yan masamızda turistler vs alkol kullanıyorsa rahatsız olur. dolayısı ile otelede götürmez. yani bir tüelü nerden neyi kabul etsem başka bişey çıkıyor bende pes edip iyi sen nereye nasıl diyosan ayarla diyorum bıkıyorum heves kalmıyor. ben mi çok abartıyorum.

aynı konu üzerinden tartışıyoruz. ama bu yaşadıklarımı atlatıp kafamda oturtmazsam bundan sonra sıkıntılarım yine olur.
İnsanlar şu an bu adam var diye farz ederek sana yazıyor ama. Halbuki adamdan haber almayalı yıl oldu, belki evlendi. Bir sürü üyeliğin varmış hepsi birleşmiş, kaç yıl önceki meseleleri şimdi gibi anlatıyorsun. Bu kadar dönesin varsa ara adamı napıyo bi bak . Ben çok merak ettim hatta kız, bi arasana. 🤣

X