Tatil sorunu

Bu evliliği yaparsan hayatının hatası olur..yakın arkadaşımda böyle bir yobazla evlendi şimdi çok mutsuz. Boşanmaya da yanasmiyor hayatını koreltti.
Herkes ailesinden gördüğü, yetiştiği tarza benzer insanlarla evlenmeli. Diğer türlüsü göz göre göre bile bile lades oluyor

Yani kendimi yakacağım diyorsunuz, Madem öyle neden konu açtınız? Gidin kendinizi yakın biz ne yspabiliriz.

Ohoo bu anne degil ömür törpüsü hadi kadın cahil erkek arkadaşınız da cahil demekki bir dur demez mi insan annesine

Ohoo bu anne degil ömür törpüsü hadi kadın cahil erkek arkadaşınız da cahil demekki bir dur demez mi insan annesine
Demez çünkü kendisinde benim o kıyafetimi açık buldu zaten annesinden önce o giydirmez ben o dönemden beri ayrıyım kendisiyle ve annesine şuan aramız kötü yoksa ben zaten giydirmem demiş. Bir de esnana şey dedi en son eğer beni kaybetmek istiyorsan iş yerine mini etek yada askılı ile gidersin. Eğer yazın askılı tişörr giyip işe gidersem o zaman bitermiş kaybedermişim onu

Hımmm..

Babalarinizin kisitlamadigi hayati dengesiz bir erkege kisitlatiyorsunuz ya, ne diyim.

Ne gadan da errrrkeg bir errkegg

Ee askılı tişörtünü hazırlamadın mı daha??

Ben çok rahatsız oluyorum ya kendileri davar gibi şezlonga yatıp karilarina kapalı deniz elbisesi giydirenlerden. Eşleri bikini giyenlerden rahatsız olmuyorum ama diğerleri demek ki bikiniyle gezenlere ne gözle bakıyorlar diye düşünüyorum

Bu adamdan ayrılmayın, başkalarının başı yanmasın.

Şimdiden ters düşündüğün adamla neden evlenion ben de bunu anlamiom

Yaşam tarzı benzerliği , bakış açısı benzerliği, karşılıklı saygı vs hiçbiri yok. Mesele tatil meselesi değil yani.
Evlilik böyle farklılıklara gelmiyor hele ki saygi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…