• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil sorunu

Yani sadece başı açık o da şu an ☺️

Alıştıra alıştıra yaparlar. Gittikçe uzunluk artacak. Emin ol. Hadi diyelim baş ettin kapanmadın ama sürekli kıyafetlerin kontrol altında olacak. Sende bıkıp kapanacak ve hiç olmadığın bir kişi olarak yaşayacaksın. Tatili zaten unut.

Asıl sorun ve daha da önemlisi seni olduğun gibi kabul etmemesi.
Evet doğru. Zaten kontrol altında kıyafetlerim ayda bir falan buluşabiliyoruz şehirlerimiz farklı olduğu için bazen iki ayda oluyor beni ilk görünce baktığı şey ne giymişim

İnsan sevgilisinden dayak yer mi yahu?
Arkadaş, şiddetin her türlüsü, kimden gelirse gelsin her türlüsünün karşısındayım da sevgili nedir?
Millet kocasını boşuyor.
Boşayamasa bile bari bir gerekçesi oluyor, maddiyatı öne sürüyor, çocuklarım var diyor, yuvam diyor ,geçer diyor,yine sürmemeli o ayrı ama en azından arada bi bağ oluyor. Sevgiliye ne mecburiyetin var da hala sürdürmektesin?
Felaket gibi hayatlar yaşıyorsunuz güle oynaya...... Ve hala derdiniz bikini ile koca ile foto çekmek 🙄

Bircok arkadas demis zaten oetak bir kulturel yapin8z yoksa bu mutsuzluk getiriuor.gencken tolere edilen seyler evlilikde yaş ilerledimi cok buyuk sorum ve mutsuzluk

Daha birkaç gün önce sevgilim bana şiddet uyguluyor diye konu açtın. Millet sana sayfalarca dil döktü. Şimdi hiçbir şey olmamış gibi bu konuyu açmışsın. Allah sana akıl fikir versin.

Bir de sanki tek problemin buymuş gibi anlatmışsın. Adamın öfke problemi birkaç günde çözüldü herhalde
Bu bayanlara bu mustatah birakicam evlenecek görecek anyayi konyayi.hayirda bu kadar yazan bayana yazık fikir veriyorlar şunları kim anlayacaksa

Siddet tedavi edilmezse gecmez. Esiniz simdiden boyle kurallar koyuyorsa yazik size o begendiniz fotolari unutun. Ayrica ailesiyle tatile alismamis insanlar bir hayati is calisma saniyorlar tatile gitmek gereksiz goruluyor. Uzulursunuz evlendiginizde. Evlendiginizde evde siddet istemediginizi, tatile gitmek istediginiz bikiniyi giymek istediginizi acik sekilde konusun. Anlasamazsaniz evlenmeyin

Aman problem olmaz yeter ki evleneyim gibi geliyor ama çok yanlış yaparsın. Benim eşiminde ailesi hiç tatile gitmemiş ve dolayısıyla eşimde. Ama ben hep giderdim. Şimdi eşimi alıp gidiyorum. Uyumsuzluk o kadar zor ki. Bir süre sonra gözünde kalır herşey. Ben mesela deniz tatilsiz bir yaz düşünemiyorum. Ha seven vardır sevmeyen vardır. Ama eşim engellediği için gidemesem çok çok üzülürdüm herhalde.

Seviyorum kendisini ama sırf tatil anlayışımız farklı diye ayrılmak doğru olur mu keşke anlayışlı biri olsa ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum ama o belli konularda pek anlayışlı değil dediğim dedik
Bir üye size şiddet uyguluyor yazmış konunuzu hatırlamıyorum ve hala seviyorum mu diyorsunuz Allah aşkına ne yiyip ne içiyorsunuz kendinize hiç mi saygınız yok böyle adamın neresini seviyorsunuz. Gerçi bu kafayla her şeyi hakediyorsunuz adam kendini hiç saklamıyor giymenizi istemiyor tolerans yok yani sakın evlenince düzelir modunda olmayın olmayacak çünkü

Bu süreçte üni öğrencisi olduğum için çok deniz tatili yapamadım sonrasında beraber gidelim dedim istemedi yapamadık ama artık bir evlilik olacaksa ben bunlara da saygı olsun istiyorum geçen sene abisi evlendi. Eşinin ailesinin Didim de yazlığı varmış oraya gittiler annesi sürekli foto istemiş kız açık giyiyor mu diye benimde geçen sene annemle Yalova’da bir tatil fotoğrafımı görmüş sen eşini böyle mi giydireceksin demiş. Ek olarak babası da abisinin eşinin gelinliği için alınırken kızın gelinliği açık olmasın sen eşini millete servis mi edeceksin demiş. Biz evlenir ve deniz tatiline gidersek muhtemelen ne giydiğine bakmak isteyecekler ki zaten ailesinden önce kendisi de o kafada olduğu için her türlü sorun yaşayacağım
Şu yazdıklarınızı başkası yazmış gibi okuyun lütfen inanın çıldırırsınız bu kadar kör olabildiğinize.

Siddet tedavi edilmezse gecmez. Esiniz simdiden boyle kurallar koyuyorsa yazik size o begendiniz fotolari unutun. Ayrica ailesiyle tatile alismamis insanlar bir hayati is calisma saniyorlar tatile gitmek gereksiz goruluyor. Uzulursunuz evlendiginizde. Evlendiginizde evde siddet istemediginizi, tatile gitmek istediginiz bikiniyi giymek istediginizi acik sekilde konusun. Anlasamazsaniz evlenmeyin
Bunları konuştum bez parçası için ayrıldığımı sevmediğimi falan söyledi şiddet içinde o zamanl ki çocuklukları Geçmiştir belki artık o konuda çok uyardım onu

Meehabalar
Tatile gidiyormusunuz arkadaşlar. Ben şahsen tatili denize girmeyi seviyorum. Ama evleneceğim erkek henüz hiç tatil yapmamış ve ailecek tatil kültürler yok. Denizi plaj ortamını sevmiyor mayo ve bikiniye karşı. Banada izin vermiyor. Evlenince gideriz beraber diyodum yok diyor. Bana kapalı git diyor ama gösterdiği mayolar kısa kollu diz altı kapriler falan. Genç bir kız için uygun deşil bence ki ben kapalı biri de değilim. Evlenirsek eşimle hiç mayo mu girip denizime girip eğlenemeyecek miyim. Siz nasıl ayarlıyorsunuz. Bakıyorum arkadaşlarıma çocuğun ailesi falan çarşaflı ama eşiyle çok güzel tatillerde beraber denize de gidiyorlar güzel fotoğraflar da çekiyorlar. İnsan özeniyor. Evlenince eşimle gidemeyeceksem diye ki babamda hiç karışmaz küçükken ailede Bodrum’a Antalya’ya giderdik ailecek yapardık tatilimizi.şimdiyse hep içinde yazları eşimle öyle gezmek dinlenmek.
Sevgiliye haşema,bikinili kadınlara göz süzme.
Bu gençlere kızıncada ben kötü oluyorum nedense,insanlar hak ettiği hayatı yaşar derler.

Aman problem olmaz yeter ki evleneyim gibi geliyor ama çok yanlış yaparsın. Benim eşiminde ailesi hiç tatile gitmemiş ve dolayısıyla eşimde. Ama ben hep giderdim. Şimdi eşimi alıp gidiyorum. Uyumsuzluk o kadar zor ki. Bir süre sonra gözünde kalır herşey. Ben mesela deniz tatilsiz bir yaz düşünemiyorum. Ha seven vardır sevmeyen vardır. Ama eşim engellediği için gidemesem çok çok üzülürdüm herhalde.
Bende öyleyim tatil dedin mi bi denize girmek isterim iş yoğunluğundan sıyrılıp. Onun tatil anlayışı yeni bir şehir görmek yasa orda Abant gibi bir yere gidip piknik mangal tabi onun istediği tarz giyimlerle.

Kabul eder muhtemelen zaten hiç denize girmemiş hiç gitmeyelim desem okey olur bu dediğime de okey olur tamam sen öyle gitme yeterki der
yok artık. herşeyin heryerin bir adabı var

yol verin gitsin. bugün mayoya karışan yarın kimbilir nelere karışır

kızınız olduğunu ve denize elbiseyle gireceğini üzüleceğini falan düşünün

Şifdet üniversite döneminde oldu kaç send geçti üstünden büyümüş olgunlaşmıştor diye belki hatalarını anlamıştır aynı evde nasıl olur tekrar bilmem
Bizim köyde okul okumamış, ortam görmemiş biz kız ikinci kez nişanlandı. Nişanlısı sinir anında elini kaldırmış ama vurmamış. Kız ayrıldı adamdan. Mecburum ikinci kez nişanı atamam demedi, hem de çooook cahil bir ortamda yaşıyor. Sana çok üzülüyorum gerçekten bir de universite mezunusun, sorsan o kız cahil dersiniz.

Back
X