TATiL ÖNERi, SORU VE PAYLASIMLARINIZA BURADAN DEVAM EDINIZ

Marmariste pansion olayı fazla yok. Apart olayı baya gelişmiş. Apartlarıda genelde ingilizlere kiralıyorlar acenta aracılığıyla. Yerli turizime veren pek yok. Marmariste en güzeli küçük otellerde konaklamak bence.

kızlar sideye gidiyorum her yaz, muhteşem sahili var. herkese tavsiye ederim. süpeerrr

kızlar sideye gidiyorum her yaz, muhteşem sahili var. herkese tavsiye ederim. süpeerrr

nerede konaklıyorsunuz peki. Önerebileceğiniz bir yer var mı(apart/pansiyon)? Bir de hangi ayda gitmek gerekir Side'ye? Sahilini ben de duydum ve çok merak ediyorum ama işte hep memnun kaldığımız motele ve yöreye bağlı kalmaktan başka yere göremiyorum

Küçük otellerde de fazladan harcamalar çok fazla oluyor:1no2: Su içmek bile dünyanın parasına patlıyor:1no2:

bizim evimiz var orada konaklıyoruz. sidenin içindeki çok güzel apartlar var denize sıfır, sideye eylül ayında gitmenizi tavsiye edrim her ayı ayrı güzeldir demeden de geçemeyeceğim.

Öyle değil aslında. Marmariste ve İçmelerdeki tüm oteller ve apartlar merkezde. Yani ihtiyaçlarınızı dışardan da yapmanız mümkün. Aparta kalsanız yine masraf yapıcaksınız çünkü bu sefer birşeyler pişirmek zorunda kalıcaksınız. Aynı hesap aslında. Geçen yıl benim bir arkadaşım tatile geldi ve Datça tarafında pansion istediler bende gitmemelerini söyledim. Onlarda fazla para harcamak istemediler. Neyse pansionda kaldılar geldiklerinde çok pişman olduklarını söylediler. Çünkü kat kat pahalıya gelmiş.

haklısınız ben de yaklaşık 5-6 yıldır side de çeşitli otellere gidiyorum.Çok memnunum havası çok güzel.İnanın Ağustosta,temmuz da da gittim yine de nem oranı yüksek değil,ve Akşamları hafif hafif rüzgar esiyor çok güzel.Sidenin bazı yerlerinde plaj kumsal o da güzel çünkü çoğu yerlere gittim kum yok hep çakıl o da insanı rahatsız ediyor deniz dedimi insan ayaklarıyla kumlara basmak istiyor.Karadenizde Özellikle Samsun da kuma çok alışkınız sanırım o yüzden gözümüz kumsal sahil arıyor.Herkese öneririm kemere gittim beleğe gittim Alanya ya gittim.Manavgat ve side nin havası süper.Marmaris ve Bodruma da gittim ama oralar çok gürültülü şimdi otele gidiyorum ultra herşey dahil daha otel den dışarı çıkmıyorum.Eylenceyse eylence yemekse yemek aquaysa hepsi ayrı güzel anlıyacağınız

bizde bodrum düşünüyoruz kızlar bu yaz bi kaç öneri de bulunabilirmisiniz otel herşey dahil olarak cevaplarınızı bekliyorumm. kızlarrrr.

slm kızlar.30 nisan-4mayıs arasında barcelona yada madride gidecek olan yada bilgisi olan varmı 199 euro fiyat çok ucuz çünkü ispanyolların bayramı olduğu için heryer kapalı olduğunu söylüyorlar.yinede gitmeye değermi acaba?

Merhaba Arkadaslar.tatil Sitelerini Dolasmaya Basladim Fakat Karar Veremiyoruz.çünkü Oteli Görmeyince Bilmeyince Zor Oluyor.şikayetim Var Sitesinde Bir Cok Lüx Pahali Otellerde Bile Fiyasko Yasaniyor.siz Bu Sene Hangi Ilde Hangi Otelde Tatil Yapacaksiniz.tercih Sebebiniz Nedir.sakinmi Oluyor Kalabalikmi Kumsali Menüleri Ilgileri Nasil Acaba.ve Otel özelliklerini Kişi Basi Fiyatini Yazarsaniz Cok Sevinirim.yada Daha önce Gittiğiniz önereceğiniz Yerler Varmi Acaba.
Bu Yorumlarimiz Herkesin Işine Fazlasiyla Yariyacak.en Azindan Fiyaskoyla Karsilasmayiz.tatilimizi Güzel Geciririz.şimdiden Cok Tesekkürler.sevgimle Kalin Dostlar..

arkadaşım ameliyat olduğum için bir süredir pc başına oturamadım ,mesajını okuyamadım kusura bakmayın evet golden coast side de ,side de bir çok tatil köylerini gezdim 5 yıldızlılar da bugüne kadar hiç hüsrana uğramadık.şuan indirimde olduğu için 115 ytl biz temmuz 4-15 arası gibi gitmeyi düşünüyoruz.clup alibey ,side palace,sun flaver,kemer de one resort de güzel oteller biz memnun kaldık.Tavsiye ederim....

CANIM golden coast'DA FİYATLAR 160 TAN BASLIYOR ERKEN REZERVASYONMU YAPTIRDINIZ FİYAT BÖYLE OLDU.BİRDE NEDEN BU OTELİ TERCİH ETTİNİZ.BİR ARKADASINIZMI ÖNERDİ.YADA İYİ ARASTIRDINMI.RESİMLERE YORUMLARA GÖRE GÜZEL BİR OTELE BENZİYOR.AMA GİTMEYİNCE ANLAYAMIYOR İNSAN.ACABA GİDEN BİRİ YOKMU.COK TESEKKÜR EDERİM CEVABIN İÇİN.SEVGİMLE KAL

Gündenizciğim Buarada Gecmiş Olsun.ailenle Birlikte Saglikli Mutlu Günlere Inşallah

2 sene once antalya larada bi hotele gitmistim esim ben ve 2 kizimla biz aile oteli diye sectik begendik gittik,ama cok ilginctirki yanina rus bayan alan beyler gunubirlik o otele geliyordu ve bundan son derece rahatsiz olduk ve bu gittigim otelde 5 yildizli isim yapmis bi oteldi ama bundan sonra sehir merkezindeki otelleri tercih etmiyecegimiz kesin

ayyy ne çirkin bi durum.yazık ya tatilinizde kötü gecmiştir

evet canım ya sorma 7 gece kaldık ama bır an once bıtsede donsek dıye bekledık, bu sene ıyı bır arastırmadan sonra ayarladım ınsallah memnun kalıcaz ama herkese tavsıyem antalyada tatıl yapıcaklara yanı, mumkun oldugunca sehır merkezındekı otellerı tercıh etmesınler yada cok cok ıyı arastırsınlar ondan sonra kararlarını versınler,gorusmek uzere

a.s.Sevgili duru evet erken rezarvasyon da böyle,diğer oteller de çok güzel biz gittik side yi tercih etmenizi isterim.Havası çok güzel,nemi yok,Ilık ılık rüzgarı var gün boyu dolaş insan bunalmıyor.a.s.

selam arkadaslar, simi adasinda hic tatil yapan varmi? ada ve hotelleri hakkinda bilgi istiyorum? fiyatlar nasil falan iste?? tsk ler

''evet golden coast side de ,side de bir çok tatil köylerini gezdim 5 yıldızlılar da bugüne kadar hiç hüsrana uğramadık.şuan indirimde olduğu için 115 ytl biz temmuz 4-15 arası gibi gitmeyi düşünüyoruz.''

bende club golden beach olan gitmiştim zaten aynı otel golden coast apart şeklnde golden beach iki katlı evlerden oluşuyor eğer gidecekseniz ben golden beachi öneririm benim o otelde beğenmediğim iki şey birrisi yemekleri diğeride animasyonuydu ikisde kötüydü ama denizi havuzları çok güzel yeşilliğide , birde odalardaki mutfağı çocuklu aileler için çok iyiydi ..yemek konusnda düzeldiğini bilsem hiç düşünmez giderdim.

golden coast BU OTEL DE ŞÖYLE BİR DURUM VARMIS.AGUA PARKINA DISARIDAN GİRİŞTE SERBESTMİŞ.SADECE OTEL MÜŞTERİLERİ DEĞİL.HERKES KULLANIYORMUS.VE 3-4 OTELLE ORTAK KULLANILIYORMUS.COK KALABALIK VE COK SIRA OLUYORMUS.AGUAPARKINDA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…