kızlar sideye gidiyorum her yaz, muhteşem sahili var. herkese tavsiye ederim. süpeerrr
Marmariste pansion olayı fazla yok. Apart olayı baya gelişmiş. Apartlarıda genelde ingilizlere kiralıyorlar acenta aracılığıyla. Yerli turizime veren pek yok. Marmariste en güzeli küçük otellerde konaklamak bence.
nerede konaklıyorsunuz peki. Önerebileceğiniz bir yer var mı(apart/pansiyon)? Bir de hangi ayda gitmek gerekir Side'ye? Sahilini ben de duydum ve çok merak ediyorum ama işte hep memnun kaldığımız motele ve yöreye bağlı kalmaktan başka yere göremiyorum
haklısınız ben de yaklaşık 5-6 yıldır side de çeşitli otellere gidiyorum.Çok memnunum havası çok güzel.İnanın Ağustosta,temmuz da da gittim yine de nem oranı yüksek değil,ve Akşamları hafif hafif rüzgar esiyor çok güzel.Sidenin bazı yerlerinde plaj kumsal o da güzel çünkü çoğu yerlere gittim kum yok hep çakıl o da insanı rahatsız ediyor deniz dedimi insan ayaklarıyla kumlara basmak istiyor.Karadenizde Özellikle Samsun da kuma çok alışkınız sanırım o yüzden gözümüz kumsal sahil arıyor.Herkese öneririm kemere gittim beleğe gittim Alanya ya gittim.Manavgat ve side nin havası süper.Marmaris ve Bodruma da gittim ama oralar çok gürültülü şimdi otele gidiyorum ultra herşey dahil daha otel den dışarı çıkmıyorum.Eylenceyse eylence yemekse yemek aquaysa hepsi ayrı güzel anlıyacağınızkızlar sideye gidiyorum her yaz, muhteşem sahili var. herkese tavsiye ederim. süpeerrr
a.s.Sevgili duru evet erken rezarvasyon da böyle,diğer oteller de çok güzel biz gittik side yi tercih etmenizi isterim.Havası çok güzel,nemi yok,Ilık ılık rüzgarı var gün boyu dolaş insan bunalmıyor.a.s.CANIM golden coast'DA FİYATLAR 160 TAN BASLIYOR ERKEN REZERVASYONMU YAPTIRDINIZ FİYAT BÖYLE OLDU.BİRDE NEDEN BU OTELİ TERCİH ETTİNİZ.BİR ARKADASINIZMI ÖNERDİ.YADA İYİ ARASTIRDINMI.RESİMLERE YORUMLARA GÖRE GÜZEL BİR OTELE BENZİYOR.AMA GİTMEYİNCE ANLAYAMIYOR İNSAN.ACABA GİDEN BİRİ YOKMU.COK TESEKKÜR EDERİM CEVABIN İÇİN.SEVGİMLE KAL