Arkadaşlar özellikle Marmaris İçmeler'de tavsiye edebileceğiniz, otel-motel-apart-pansiyon var mı?
Arkadaşım niçin alanya yı tercih ediyorsunuz,Sidenin havası çok güzel,akşamları bir ılık rüzgar esiyor süper,gündüzde inanın bütün gün güneşlenseniz de bunalmıyorsunuz,inanın alanyaya gittim otel odasından çıkamadım yoğun nem var.Hıııı bir de erken rezarvasyonlar başlamış biz golden cuasta niyetimiz var.sizde bir bakın istersenizArkadaşlar aşağıda ıraladığım oteller hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşır mı? Karar veremiyorum da :uhm:
1- Water Planet Aquapark&Holiday Village - Alanya
2- Joy Pegasos Club - Alanya İncekum
3- Joy Pegasos Resort - Alanya İncekum
4- Joy Pegasos Royal - Alanya İncekum
Bildiğim kadarıyla Joy lar yanyana. Ama hangisini tavsiye edersiniz.??
Benim ilk tercihim Water Planetten yanaydı ama hamam,sauna, aquaparktaki yiyecek içecek ve su aktivitelerinin ücretli olduğunu öğrendiğim için tereddüte düştüm.
Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
Arkadaşım niçin alanya yı tercih ediyorsunuz,Sidenin havası çok güzel,akşamları bir ılık rüzgar esiyor süper,gündüzde inanın bütün gün güneşlenseniz de bunalmıyorsunuz,inanın alanyaya gittim otel odasından çıkamadım yoğun nem var.Hıııı bir de erken rezarvasyonlar başlamış biz golden cuasta niyetimiz var.sizde bir bakın isterseniz
Arkadaşım niçin alanya yı tercih ediyorsunuz,Sidenin havası çok güzel,akşamları bir ılık rüzgar esiyor süper,gündüzde inanın bütün gün güneşlenseniz de bunalmıyorsunuz,inanın alanyaya gittim otel odasından çıkamadım yoğun nem var.Hıııı bir de erken rezarvasyonlar başlamış biz golden cuasta niyetimiz var.sizde bir bakın isterseniz
Canım Golden Cousta'a baktım. Çok güzel bir otel ama fiyatlar 150-YTL den başlıyor gecelik sanırım. Doğru dimi...Evet arkadaşım biraz pahalı ama side de çok güzel uygun oteller var.Bizim gezilereimiz genel de dinlenme eğlenme amaçlı olduğu için otelin aktivitileri iyi ise ona göre karar veriyoruz bir de otel hakkınde yorumlara bakın oda size bir fikir verir.Birde cnm bizim çocuklar aquası iyi olan yerleri istiyorlar.Ama dediğim gibi sidenin havası çok güzel içide gezilecek yerlerden.İnan sideden pişman olmayacaksınız.
arkadaşlar bu sene tatil için önermiş olduğunu yerler varmı
eğer ki sizlerde tatile gitmek istiyorsanız ben geçen yaz balayı için manavgata gittim kesinlikle herkese tavsiye ediyorum gerçekten çok güzel bi tatil köyüydü fiyat olarakda diğer otellere göre çok uygundu. çok fazla deli dolu bi yer değil orada tek sevmediğim çok fazla turist olmasıydı türkler parmakla gösterilecek dereced azınlıktaydı. ama yinede harika bi yer
Bende sizlere Marmaris ve Ayvalık ilgili sorularınız olursa yardımcı olabilirim.