TATiL ÖNERi, SORU VE PAYLASIMLARINIZA BURADAN DEVAM EDINIZ

slm arkadaslar aranizda yeniyim ve cok acemiyim bu forum islerindekafamçokkarıştı

artik hatam olursa affola

size bir sorum olacakti biz esimle beraber haziran ayinda antalyaya tatile gidecez bu yuzden bildiginiz guvenilir ve uygun fiyatli yerleri benimle paylasabilir misiniz?Bide havalimanindan ulasim nasil oluyor bilgisi olan var mi?

simdiden tesekkurler

Selam arkadaslar,16 nisan`da prag`a gitmeyi planliyoruz ve suan prag hakkinda bilgi topluyorum.Sizlerdende yardim istiyorum:)görmeden gelme dediginiz yerler mutlaka sunu ye ic dediginiz öneriler varsa alabilirim.

Ben ayvalik sarimsakli yi tavsiye ederim denizi cok güzel plajida öyle biz büyük aile gittigimiz icin zafer pansiyonda kalmisdik sabah ve aksam yemegi vardi yemekleri ve samimi hizmetleriyle bir Numaralardi..He sakin plajda balik ekmek yemeden gelmeyin:)
Birde sadece hafta sonunu gecirmek kafa dinlemek istanbul trafiginden kacmak istiyenler icin sile deki fener moteli ay o yemekleri servisdeki güzellik odalarin temizligi herseyiyle harika

Siddetle tavsiye edilir:)

He söylemeden gecemicem aklima geldi benide sasirtan ve hemen aksami geri dönmemi sagliyan yalova oldu denizi okadar pisdiki yosunlardan kurtaramadik ayaklarimizi
otelde bulamadik nere gittiysek full caresiz pansiyonlara motellere baktik o neydi öle ya kabus gibi ilk feribotla istanbula döndük:)

selam benim içinde unutulmaz olan bi tatil anımı anlatmak istiyorum 3 kız arkadas bundan 5 yıl önce bodrum a tatile gittik biz bodrum merkezde kaldık çünki gece clüplerine daha yakın olmasını istemiştik tatilim süperdi Rober Hatemo ya gittiğimiz gecemizi unutamam biz sahneye biraz uzaktık ama eglencesi süperdi sabahın ilk kışıklarına kadar eğlendik dönüşte son minibüsü zor yakaladık yoksa tabanway yapıcaktık o kadar topuklu ayakkabıyla nasıl yürüyecegimi de bilemiyorum yani her gecemiz ayrı güzeldi istediğimiz yere kolayca ulaşa biliyorduk çünki merkezde heryere minibüsle gitmek çok kolay sizlerede tavsiye ederim . iyi tatiller şimdidennn :)

Arkadaşlar özellikle Marmaris İçmeler'de tavsiye edebileceğiniz, otel-motel-apart-pansiyon var mı?

canım benim geçen sene eşimle marmaris içmelerde otel martı laperla daydık süperdi açıkçası çok eğlendik kesinlikle tavsiye ederim hem kafa dinleyeceğin biyer hem eğleneceğin. cnm.

kızlar bu sene bodruma tatile gitmeyi düşünüyoruz tavsiyesi olan varmı otel herşey dahil olarak.

Arkadaşlar aşağıda ıraladığım oteller hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşır mı? Karar veremiyorum da :uhm:
1- Water Planet Aquapark&Holiday Village - Alanya
2- Joy Pegasos Club - Alanya İncekum
3- Joy Pegasos Resort - Alanya İncekum
4- Joy Pegasos Royal - Alanya İncekum

Bildiğim kadarıyla Joy lar yanyana. Ama hangisini tavsiye edersiniz.??
Benim ilk tercihim Water Planetten yanaydı ama hamam,sauna, aquaparktaki yiyecek içecek ve su aktivitelerinin ücretli olduğunu öğrendiğim için tereddüte düştüm.

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

Arkadaşlar aşağıda ıraladığım oteller hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşır mı? Karar veremiyorum da :uhm:
1- Water Planet Aquapark&Holiday Village - Alanya
2- Joy Pegasos Club - Alanya İncekum
3- Joy Pegasos Resort - Alanya İncekum
4- Joy Pegasos Royal - Alanya İncekum

Bildiğim kadarıyla Joy lar yanyana. Ama hangisini tavsiye edersiniz.??
Benim ilk tercihim Water Planetten yanaydı ama hamam,sauna, aquaparktaki yiyecek içecek ve su aktivitelerinin ücretli olduğunu öğrendiğim için tereddüte düştüm.

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
Arkadaşım niçin alanya yı tercih ediyorsunuz,Sidenin havası çok güzel,akşamları bir ılık rüzgar esiyor süper,gündüzde inanın bütün gün güneşlenseniz de bunalmıyorsunuz,inanın alanyaya gittim otel odasından çıkamadım yoğun nem var.Hıııı bir de erken rezarvasyonlar başlamış biz golden cuasta niyetimiz var.sizde bir bakın isterseniz

Arkadaşım niçin alanya yı tercih ediyorsunuz,Sidenin havası çok güzel,akşamları bir ılık rüzgar esiyor süper,gündüzde inanın bütün gün güneşlenseniz de bunalmıyorsunuz,inanın alanyaya gittim otel odasından çıkamadım yoğun nem var.Hıııı bir de erken rezarvasyonlar başlamış biz golden cuasta niyetimiz var.sizde bir bakın isterseniz

İlgin için teşekkür ederim canım. Dediğin yere de bakıcam. Ama biz Haziran ayı içerisinde gitmeyi planladığımız için yoğun sıcak olmaz diye düşündüm bi de plajı denizi güzel oluyor incekumun o sebeple Alanyayı tercih etmiştim. Side otellerine de tekrar göz atıcam. Sağolasın.Şeniz

Canım Golden Cousta'a baktım. Çok güzel bir otel ama fiyatlar 150-YTL den başlıyor gecelik sanırım. Doğru dimi...

Canım Golden Cousta'a baktım. Çok güzel bir otel ama fiyatlar 150-YTL den başlıyor gecelik sanırım. Doğru dimi...Evet arkadaşım biraz pahalı ama side de çok güzel uygun oteller var.Bizim gezilereimiz genel de dinlenme eğlenme amaçlı olduğu için otelin aktivitileri iyi ise ona göre karar veriyoruz bir de otel hakkınde yorumlara bakın oda size bir fikir verir.Birde cnm bizim çocuklar aquası iyi olan yerleri istiyorlar.Ama dediğim gibi sidenin havası çok güzel içide gezilecek yerlerden.İnan sideden pişman olmayacaksınız.

kızlar bu sene üçüncü kez aynı yere rezarvasyon yaptırdık simena sun clup çok süper bir yer bir bakın isterseniz denize sıfır ultra herşey dahil başka bir yere cesaret edemiyoruz oraya o kadar alıştıkki inşallah 23 ağustosta oradayız kısmetse ..........:dance:

benim tavsiye edeceğim yerde clup kuştur arkadaşlar.kuşadasında.bu arada aranıza yeni katılan bir üye olarak bu siteden çok memnun kaldım tüm sorularımın cevabını rahatlıkla bulabiliyorum.

slm benim bodrum turgutreiste çok sirin 2+1 dairem var hemen merkezde denizede çok yakın full eşyalı kiraya vereceğim bilginiz olsun

mail xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxdan ulaşabilirsiniz

gül abla

Son düzenleyen: Moderatör:
turgut reis merkezde ev verelim

gül abla

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bu sene tatil için önermiş olduğunu yerler varmı
eğer ki sizlerde tatile gitmek istiyorsanız ben geçen yaz balayı için manavgata gittim kesinlikle herkese tavsiye ediyorum gerçekten çok güzel bi tatil köyüydü fiyat olarakda diğer otellere göre çok uygundu. çok fazla deli dolu bi yer değil orada tek sevmediğim çok fazla turist olmasıydı türkler parmakla gösterilecek dereced azınlıktaydı. ama yinede harika bi yer

otel adını yazarsan sevinirm..

sidede gittiğim otel club golden beach evler 2 katlı ve içinde kahve fincanına kadar olan minik bir mutfagı var bebeği olanlar için çok kullanışlı sahilindeki kum incecik deniz kemerinki kadar iyi değil genelde dalgalı .ama kafa dinleme için ideal..

alanya da giitğim saphir otelde yemekleri ve hizmeti çok güzeldi ama çok sıcak deniz dalgalı .

botanik otel yemyeşil cennet köşesi sanki kocaman ağaçlar ve çiceklerle bezenmiş müthiş bir doğa harikası ama otel odasını beğenmedim:KK43:(

atelia tatil köyü bu yerde yeşillik sakin kafa dinelnecek bir yerdi

bodrum aydem otel asla önermiyorum berbat bir oteldi

wow otellerinede arkadaşım gitti rezil oteller dedi kendisi verdiği paraya hala yanara ve herkesi uyarır sakın wow lara gitmeyin diye ..

benim gitmek istedğim otel hem doğa ile iç içe olsun hemde denzii kumlu ,temiz olsun ve otel odalaarı çocuklu aileler için kullanışlı olsun malisef hepsini bir arada bulamıyoruz şimdiye kadar gittiklerimin içinde en memnun kaldığım club golden beach ti belki yie oraya gidicez..

Son düzenleme:
Bende sizlere Marmaris ve Ayvalık ilgili sorularınız olursa yardımcı olabilirim.

Bende sizlere Marmaris ve Ayvalık ilgili sorularınız olursa yardımcı olabilirim.

Marmaris İçmeler'de 2 kişi için apart var mı bildiğiniz, aslında apart-motel- pansiyon tipi çok fark etmez de, sadece odaya ait duş-wc ve de mutfak olmasa da buzdolabı istiyoruz. Bilmem anlatabildim mi? Bazen motel ya da pansiyonda da olabiliyor çünkü.

X