golden coast BU OTEL DE ŞÖYLE BİR DURUM VARMIS.AGUA PARKINA DISARIDAN GİRİŞTE SERBESTMİŞ.SADECE OTEL MÜŞTERİLERİ DEĞİL.HERKES KULLANIYORMUS.VE 3-4 OTELLE ORTAK KULLANILIYORMUS.COK KALABALIK VE COK SIRA OLUYORMUS.AGUAPARKINDA..[/QUO
ben aqua parkına sadece baktım çok büyük bir alandı ve dediğiiz gibi kalabalıktı benim hoşlandıgım o otelde odalrın çok kullanışlı olmasıydı mutfagında bebeğime mama hazırlaybildim rahatttıı yani..
Bende sizlere Marmaris ve Ayvalık ilgili sorularınız olursa yardımcı olabilirim.
Merhaba Yeşo, bu seneki fiyatlar nasıl acaba İçmeler'de, bir fikrin var mı?
Bir de merak ettiğim konu var: Ayvalık'ta çok uygun oluyor dışarıda yemek yemek, fiyatlar gerçekten çok makul oluyor. Marmaris özellikle İçmeler nasıl acaba bu konuda? Teşekkürler...
Arkadaşlar Side'nin sahilinin kum olduğunu duydum ve buradan da okudum. Bütün plajı kum mu acaba?
Çıralı'yı da çok tavsiye ettiler. Kumsal mı acaba orası da?
Bir de denizi derin mi diye merak ediyorum, annem için:S
Çok sordum biliyorum ama bir de başlıkta da yazdığım gibi tavsiye edebileceğiniz konaklama yeri varsa çok sevinirm.
Bizim için önemli olan; denizi güzel olsun ve kumsalı olsun. Bir de kendi imkanlarımızla ulaşabilelim, yani otobüs+minibüs falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?