TATiL ÖNERi, SORU VE PAYLASIMLARINIZA BURADAN DEVAM EDINIZ

Merhaba.
Çocukluğumdan beri yılda min 2 kez tatil yapan biri olarak izlenimlerimi anlatayım.
Side muhtesemötesi bir denize sahip.Ve tabi un gibi bir kumsala.+2 mt derinde bile kumu görebiliyorsunuz berraklıktan.Dakikalarca yürüyorsunuz su belinizde.Nem oranı da düşük.Çarşı vs gezme yeri de çok. Apart - pansiyon - otel tercihinize göre heryerde mevcut.Denize 5 dk yürüme mesafeli apart bile var. Lüks otelde de side manavgat çok ilerde. İkisi çok yakın beldeler.15 dk araçla.Birinde kalırsanız diğerine gezmeye denize gidilebilir.
Antalya merkez sideye biraz mesafeli.Ama gezmeye gidilebilir.Sideye göre daha nemli.Ama Alanyadan yine daha az nemi. Ben antalyayı sıkıcı buluyorum.Tabi benim fikrim bu. Sahili de güzel.
Alanya tamamen içanadolu yerlisinden oluşmuş bi yer.Denizi hızlı derinleşir ve daha serindir.Yer yer de çakıllar var.
Marmariste anemon muhteşem bi otel.temizlik güleryüz 10 numara 5 yıldız diyebilirim.Hele de mutfağı.
Fethiyede paşaparkta kaldım.Bi otel bu kadar şirin olabilir.Konumu denize sıfır.Alanı biraz dar olduğu için biraz sıkı fıkı otelin içi ama şirin.
Olimpos çocuksuz ve bekarlar için ideal.Ağaç evler,ateş başında gitarlar,grupların şenşakrak halleri çocukla olmaz.Elbette kalanlar var ama çocuğumu uyuttuktan 10 dk sonra uyandırılmasını istemem şahsen.bebek arabası için de uygun değil doğal ortam.
Ama Adrasan öyle değil.İnanılmaz güzel bi yer. Çocuğumla eğleneyim.Alışveriş de avm de ne işim var.Giyerim şipidik terliklerimi rahat ederim diyorsanız AD RA SAN derim.Bir sürü apart otel hotel bungalow ev var.biz aslıhanda kaldık.Uzak olmasa her ay giderim o derece memnun kaldık.Mutfağı inanılmazdı.Annem bile pes dedi :) Yalnız deniz sahil baya çakıllı.deniz ayakkabısı şart yani.Huzurun adı bence..5-6 yıldır aynı otele giden arkadaşlarım var adrasanda.kesfedilmemiş cennet zaten diğer adı..
Ailemle gittiğim otellerin adını pek hatırlamıyorum.Biz her seferinde farklı otel takılırdık. Detaya o yüzden giremiyorum.
Şimdi ben de sıra :)
9 aylık ve 2,5 yaşında iki kuzumla tatile çıkacağız.Antalya side manavgat hariç bi yer arıyoruz.Alanya olabilir mesela.Orda yazlığımız vardı o yüzden otelleri pek bilmiyorum.Aradığım apart otel ama kaliteli olanlardan.