TATiL ÖNERi, SORU VE PAYLASIMLARINIZA BURADAN DEVAM EDINIZ

golden coast BU OTEL DE ŞÖYLE BİR DURUM VARMIS.AGUA PARKINA DISARIDAN GİRİŞTE SERBESTMİŞ.SADECE OTEL MÜŞTERİLERİ DEĞİL.HERKES KULLANIYORMUS.VE 3-4 OTELLE ORTAK KULLANILIYORMUS.COK KALABALIK VE COK SIRA OLUYORMUS.AGUAPARKINDA..[/QUO

ben aqua parkına sadece baktım çok büyük bir alandı ve dediğiiz gibi kalabalıktı benim hoşlandıgım o otelde odalrın çok kullanışlı olmasıydı mutfagında bebeğime mama hazırlaybildim rahatttıı yani..

arkadaşlar şöyle sakin kafa dinleyeceğiniz ve doğayla iç içe olmak istiyorsanız şehir hayatından bıktıysanız size tavsiyem kastamonu ılgaz montain hotel çok güzel kış sezonu kapandığı için oldukça sakin ve rahat inanılmaz dinlendim ama giderken yiyecek depolamayı unutmayın :smiley-cool:

arkadaslar merhaba benım 3 yasında bır kızım var ve kızımla yaptıgım en rahat tatıl kıbrıs tatılydı eylul ayında gıttık magosada kaldık muthıstı cocuk la ılgılı sıfır kaygısız bır tatıldı kumsal ınce kum denız sıfır dalga ve on adım boyunca cocugumun boyunda bır denız; butun gun kıyıdan kum balıklarını yakalamaya calısıyordu gurultu sıfır, ama anımasyon ve cocuk kulubu yoktuyınede tek kelıme ıleharıka bı tatıldı

arkadaşlar biz balayı çifti olarak yurtdışına gitmeyi düşünüyoduk temmuzda ama vize için çok formalite var yok gayrimenkul yok banka hesap cüzdanında ikimiz içinde en az beş milyar para olması gerekiyormuş birde bu paranın ne kadar zamandır bankada olduğuna bakıyorlarmış falan filan böyle olacağını tahmin etmemiştim hayal kırıklığına uğradım resmen yurtdışına çıkanlar bütün formaliteleri gerçekleştiriyorlarmı acaba çıkan arkadaşlar varmı?

arkdaşlar ağvaya gitmek istiyoruz oraya daha öcneden giden arkdaşlar gititkleri yeri ve oorayı nasıl buldukları hakkında bilgi verirlerse sevinirim cevaplarınızı bekliyorum

crazy balayı için gitmeyi düşündüğünü söylemişsin gerçekten insanı çok yoruyorlar yanlız vize işlerini takip eden kaliteli şirketlerde var yardım alabilirsiniz.Gideceğiniz ülkeyi bilmiyorum ama inşaallah dilini biliyorsunuzdur.Fransaya giden tanıdığım vardı çok iyi fransızca biliyordu gerçekten çok faydası olnuş ve hayal gibi bir tatil geçirdiklerini söylemişlerdi.Şİmdiden iyi tatiller mutluluklar dilerim...

Bende sizlere Marmaris ve Ayvalık ilgili sorularınız olursa yardımcı olabilirim.

Merhaba Yeşo, bu seneki fiyatlar nasıl acaba İçmeler'de, bir fikrin var mı?
Bir de merak ettiğim konu var: Ayvalık'ta çok uygun oluyor dışarıda yemek yemek, fiyatlar gerçekten çok makul oluyor. Marmaris özellikle İçmeler nasıl acaba bu konuda? Teşekkürler...

Arkadaşlar Side'nin sahilinin kum olduğunu duydum ve buradan da okudum. Bütün plajı kum mu acaba?

Çıralı'yı da çok tavsiye ettiler. Kumsal mı acaba orası da?

Bir de denizi derin mi diye merak ediyorum, annem için:S

Çok sordum biliyorum ama bir de başlıkta da yazdığım gibi tavsiye edebileceğiniz konaklama yeri varsa çok sevinirm.

Bizim için önemli olan; denizi güzel olsun ve kumsalı olsun. Bir de kendi imkanlarımızla ulaşabilelim, yani otobüs+minibüs falan.

ya bende nişanlımla bu aralar eğlenmeye gezmeye gitmek istiyoruz istanbula yakın çınarçık, ağva vs... gibi yerlerde ucuza otel, pansiyon, apart bilen var mı? varsa bana önerebileceği yer,adres ve fiyat konusunda beni bilgilendirirse sevinirim lüks bi yer olmasada olur öğlen falan hep dışarda gezmeyi planlıyoruz sadece yatmak için bi yer varsa yazınızı bekliyorum........:asigim::nazar:

Merhaba Yeşo, bu seneki fiyatlar nasıl acaba İçmeler'de, bir fikrin var mı?
Bir de merak ettiğim konu var: Ayvalık'ta çok uygun oluyor dışarıda yemek yemek, fiyatlar gerçekten çok makul oluyor. Marmaris özellikle İçmeler nasıl acaba bu konuda? Teşekkürler...

Arkadaşlar, Marmaris İçmeler hakkındaki bilgisi olanlar varsa, paylaşırsa sevinirim. Ama otel, tatil köyü değil de, motel, apart, pansiyon türü. Çünkü sadece denizi önemsiyoruz, bir de kalacağımız yerin güvenilir ve temiz olmasını.

Yarin gece Kapadokya' ya dogru yola cikiyoruz. Bu ilk gidisim olacak. Onceden gidip gorenlerin veya o civarda yasayanlarin gorulecek/gezilecek yer onerilerini bekliyorum.
Bir de orada hava sicakligi ne durumda?
Kalin kazak falan gerekir mi?

arkadaşlar çeşme club familia da tatil yapan varmı, varsa biraz bilgi verirmisiniz nasıl biryer????????

Arkadaşlar Side'nin sahilinin kum olduğunu duydum ve buradan da okudum. Bütün plajı kum mu acaba?

Çıralı'yı da çok tavsiye ettiler. Kumsal mı acaba orası da?

Bir de denizi derin mi diye merak ediyorum, annem için:S

Çok sordum biliyorum ama bir de başlıkta da yazdığım gibi tavsiye edebileceğiniz konaklama yeri varsa çok sevinirm.

Bizim için önemli olan; denizi güzel olsun ve kumsalı olsun. Bir de kendi imkanlarımızla ulaşabilelim, yani otobüs+minibüs falan.

Canım haziranın ilk haftası Çıralı da tatil yapacağız. Gelir gelmez sana izlenimlerimi yazarımyerimseniben

selam arkadaşar mutlaka fethiye ölüdenize gidin doğa harikası bir yer ayrıca kelebekler vadisine gitmeyi untmayın orda çadırda kalıyorsunuz ve bütün sebze ve meyveler orda yetişiyor.Ayrıca eğlence yerleri muhteşem tavsiye ederim.Kalabileceğiniz çok uygun fiyatlı yerler var.

X