tatil öncesi tartışma tatile gitme gitmeme ikilemi

Arkadaşlar kv elti gorumceyi geçtim kaynimla kp yanında benim çocuklarımın sayısı ona mı kaldı. Arkadaşlarınıza ailesinin yanında (!) bu kadar doğurmaya ne gerek ki diyorsanız sizlerin yaptıgida ayıp.

Kardeşimin eşiyle akrabamiz bir diyalog yaşasa ben karışmam o olaya uyaracaksa annem (ikisi yalnızken) münasip bir dille uyarsin.

Tatile gitmek benim fikrim değildi tekrarliyorum. Teklif geldi olur dedim. Kendi ailemim yanına gidecektim yaşları müsait değil çocuklarımın zaten eşimle tek başıma tatile gitmedim.

Bunu da tekrar yazıyorum odaya geçtim çünkü kızım masayla tabaklarla falan oynamak istiyordu. Kadın da yüzünü eksiterek söylediği için rahatsızlık vermesin diye geçtim. Çocuğuda alıp

Kaldı ki biz buradan gerildik diyen hanımlar. Aranızda 5 yaş olan gorumceniz size böyle çıkissa tamam basım gözüm üstüne mi mi diyeceksiniz çok merak ettim. Daha fazla muhatap olmadım çıktım. Benimde kardeşimin eşi var ben asla ona karşı bu tutumda olmam.

BlancKahkul canım gorumcenin tavrından rahatsız olmuşsun ama bu gerginligi yasadigin kişi de onun öz teyzesi..bu yüzden olaya bakışı çok nötr olamayacaktır.Ben gorumcemden 5 yaş büyüğüm bana böyle davranamaz dersen teyzesi de senden kaç yaş büyük ....bence bu olayı toprağa gömüp unutmaya bak.Sonucta birbirinden 1000 km uzakta farklı şehirlerde yaşayan uc yılda bir bayramda görüşen aileler değilsiniz.Yuz yüze bakacaksınız ve bakıyorsunuz.

Ben sizi haklı buldum kimsenin özeli ki çocuğu yatak odası kimseyi ilgilendirmez istedik ki yaptık der uzerine de oğlunuz durmadı der geçerim. Herkes sizin kadına tutumunuzu eleştirmiş bir de örnek veriyor eltiden gorumceden onun ne haddine konuyu açan o herkesin yanında. Ama kayinvalideniz ortalığı yumuşatmak için ugrasmis.

nerde yaşıyorsunuz ki çocuklara montlarınızı giyin dediniz bu havada
zaten mont giyilecek kadar soğuk yerde tatil yapılmaz, gitmeyin
Ben de mont olayına takılmıştım.Sonra Allah'ım ne kadar şanslıyım,güneşi ve denizi olan bir yerde yaşadığım icin dedim...Yasanilan şehir akşamları serin olan bir yer anladığım kadarıyla. Bence tam da bu nedenle tatilden vaz gecmemeli.

Bizim memlekete daha yaz gelmedi maalesef özelden yazayım neresi olduğunu. Tatil için de şehir dışına gidecektik.
nerde yaşıyorsunuz ki çocuklara montlarınızı giyin dediniz bu havada
zaten mont giyilecek kadar soğuk yerde tatil yapılmaz, gitmeyin

Bizim memlekete daha yaz gelmedi maalesef özelden yazayım neresi olduğunu. Tatil için de şehir dışına gidecektik.

ben yurt dışı düşünmüştüm montu duyunca
neyse özetle gitmeyin, başka zaman çekirdek ailenizle gidersiniz.

Hem suclu hem guclu mu? O sizsiniz bence.
Kadin iyi ki agzini acmis bi sey demis bi dovmediginiz kalmiş bu kadar kaprisli olmayin.
İnsanlar size iyi ses cikarmamis ben olsam kovardim

Ben sizi haksiz bulmadim.Teyze de olsa herkes nerde ne konusacagini bilecek.Büyükse büyüklügünü bilsin.Tatile gitmeyi boşver ,gidersen surat cekme ihtimalin yüksek.

Oncelikle seni tebrik ediyorum ne guzel aninda cevabini vermissin ben olsam o an susar sonra evde kendimi yerdim. Senin gibi olmak istiyorum ikinci konu tatil kismi evet sikinti olmus. Mecbur gidiceksin gibi duruyor. Ama gidince bence onlara tavirli ol.

Ben olsam giderdim paşa paşa oturmak Yok eşime verirdim çocukların sorumluluğunu. Bebeğe ben bakardım. O anki tavrım size değildi diye kv açıklayın yeter.

Tayzeye cevabını vermekle çok iyi yapmışsın bence. Büyüklükte biryere kadar. Haddini bilsin herkes.
Tatil nizaman. Belki ozamana kadar kv deler durumu düzeltirler. Sonradan aramadilarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…