Tatil Mevzusu Sizce Ne Yapmalı ?

Birak kiskandi desinler ne olur?
Kaldi ki o kadar takıyorsan baska bir beldeye git bu ulkede butun tatil beldeleri birbirine yakin, mutlaka baska bir yakin alternatif vardir, olmamasi mumkun degil.

haklsınız aslnda en iyisi düşünmemek ne derlerse desinler değil mi..
Deseler ne olur demeseler ne olur. Allah aşkına gidip tatilde eğlenmenden daha mı önemli. Sağlığın yerindeyken paran varken canın isterken vaktin git tatilini yap. Gün geliyor vaktin oluyor paran olmuyor, paran oluyor sağlığın yerinde olmuyor. Boşversene

Bazen paramız olmadı sırf 2 gün tatil yapıp döndük, bazen paramız oldu eşimin izni olmadı hiç tatil yapamadık. Bu sene çok şükür gidecek durumumuz vardı izni de vardı ama benim sağlığım elvermedi. Seneye kim öle kim kala. Aklını başına topla böyle sağlığından olursun düşüne düşüne

Diyelimki kıskandı gitti diyecekler nolmuş?Bunu demeleri bu kadarmı önemli hayatında?Ben olsam bana bunu diyene valla kıskandım duramadım hemen bende gittim arkanızdab sağolun sebep oldunuz der bide kahkaha patlatırım

Yahu ne derlerse desinler boşversene sen keyif almaya bak. Bi sal artık bi bırak şunları düşünmeyi. Onlar sana değil sen kendine zarar veriyorsun böyle yaparak

onlar gelecekler daha sonra biz gideceğiz ya eminim derler herkese bütün aileye bizi kıskandı cekemedi bizim üstümüze o da gitti diye.

Desinler..Ne nitelikleri var bu insanların? Neden başkalarının düşünceleri bu kadar önemli?

Sizi anlamakta güçlük çekiyorum.

Çok düşünüyorsunuz kim ne derse desin siz keyfinize bakın derim.
Hayat çok kısa, insanları bu kadar kafaya takmaya değmez

Sizin yorumlarınız sayesinde çok iyiyim demişsiniz ama hala iyi değilsiniz gördüğüm kadarıyla.Kim ne derse desin çokta tınn der giderim ben.Hayatımı kimseye göre yaşayamam.

Siz gerçekten takıntı haline getirmişsiniz bu durumu. Onların ne düşündüğünü dert ediyorsunuz. Yapmayın böyle hayat geçmez. Kendinize ciddi meşgale bulun. Çok boş şeyleri kafaya taktığınızı anlayacaksınız...

O ne dedi bu ne dddi o nereye gitti bu nereye gitti demeyin artık. Sen kendine bak eğlencene bak. Eşinle kızınla vakit geçir. inan onları umursamazsan daha mutlu olacaksın. Takmışsın kafaya bi elti bi görümce. Bırak onlar sana bulaşmadan yaşasın. Daha ne istiyorsun :)

Bukadar gereksiz şeyleri dert ediyormusunuz gerçekten ? Başka düşünecek şeyiniz yok mu? İki kitap okuyun mesela farklı bakarsını belki dünyaya..

Ne düşünecekleri niye bu kadar önemli ki? Ben önceki konunda da demiştim onlar senin kıskandığının farkında zaten, bunu bildikleri için sende bu kadar takıyorsun. Halbuki bunu tersine çevirmek senin elinde. Hayatının odak noktası olmuş bu insanlar. Her adımını onları düşünerek mi atacaksın. Böyle ömür geçmez gerçekten.

onlar gelecekler daha sonra biz gideceğiz ya eminim derler herkese bütün aileye bizi kıskandı cekemedi bizim üstümüze o da gitti diye.
Desin.. ne oluyor dediginde ?tatil beldeleri onlara mi zimmetli ? Tatile gidiyorum diye mutlu olacaginiza yaptiginiz hesaplara bak. Asik misiniz siz bu eltiye veya gorumceye ya

Allah başka keder vermesin.
Derdiniz tasaniz olsa boyle boş şeylere kafa yoramazsiniz halinize şükredin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…