evet haklsınız cok takıyorum ama ne yapym elimde değil.. daha kötüydüm ama şimdi allaha şükür cok daha iyiyimGit tatilini yap gel. Keyif almaya bak. Bu kadar kafana takma herşeyi çabuk yaşlanırsın.
bilmiyorum sahi öyle mi =/ aslnda bu actıgım konu takıntı ile ilgili değildesenin için gerçekten üzülüyorum
onları takıntı haline getirmişsin
bence tedavi görmelisin
onlar gelecekler daha sonra biz gideceğiz ya eminim derler herkese bütün aileye bizi kıskandı cekemedi bizim üstümüze o da gitti diye.Yani dusunceniz pek saglikli degil. Su durumda ornegin her antalyaya giden birbirinden mi ozenmis oluyor. Koskoca il yahu,herkes gidiyor ne olacak
Ya ne alaka canim siz de abartmayin. Tapusunu mu aldilar? Basit bir tesaduf oldugunu,yerinizi zaten erken rezervasyonla ayirttiginizi soylersinizonlar gelecekler daha sonra biz gideceğiz ya eminim derler herkese bütün aileye bizi kıskandı cekemedi bizim üstümüze o da gitti diye.
birilerinin birşey demesi ne kadar önemli sizin hayatınızdabilmiyorum sahi öyle mi =/ aslnda bu actıgım konu takıntı ile ilgili değilde
onlar gelecekler biz gideceğiz eminim herkese derler
bizi kıskandıda gitti..
sizin normal yaşantınızı çok merak ediyorumbütün aileye karşı böyle diyeceklerini bilyorum o nedenle bozuluyor sinirlerim.. birazda evet onlar gidecek diye gidiyorum aslnda üzülmemek için
Eski konumda görümcem ve eltimi kıskandığıma dair konu açmıştım.. iyiki açmısım açtığım konu sayesinde ve sizlerin yorumları sayesinde inanın cok iyiyim cok iyi geldiniz bana piskolojik olarak cok daha iyiyim.. Allah razı olsun herkesden..
açtığım konudan sonra aslında onları kıskanmadığımı sadece arkadaş cevrem olmadığı için yalnız olduğum için onların ilişklerini kafama taktığımı, kıskanmak değilde beni kızımı dıslamalarının ayrım yapılmalarının nispet yapar gibi herşeyi gözüme sokmalarının zoruma gittiğinin farkına vardm.. allahıma çok sükür daha iyiyim..
Görümcem ile eltimin birlikte tatile gideceğini ögrenmiştim öncek konumda da yazmıştım onlar bilmiyorlar bizim bildiğimizi henüz..
herkes burda bana sende al kızını eşini sende git dedi .. bende gitmek istiyorum neden derseniz onlar tatildeyken içim içimi yiyecek yine üzüleceğim sizlernde dediği gibi
biz aslında mart ayında eşimin iş dolayısı ile semineri vardı antalya da bizide götürdü 1 hafta antalyada kaldık
hava şartlarından dolayı pek tatil yapamazdk deniz havuz soguktu giremedik tam ama kafa dağıttık
eşime konuyu actm eşimin izni yok sadece arife günü tüm gün olabilir o kadar bayramda gidelim tamam dedi..
arife günü cıkacagız yola bayramın 4. günüde geleceğiz geldiğimiz gün bayramlaşacagız
şimdi size sıkıntı olan durumu yazıyorum
eltim ve görümcem haftaya gidecekler tatile .. aynı yere gideceğiz çünkü bizim yaşadığımız yere en yakın tatil yeri orası.. otel kalma yeri tabiki farklı olur
bizimde uzaga gitme sansımız yok acıkcası biraz maddi anlamda sarsar. gidemeyiz birde zaten 4 gün kalacagımız için
görümcem ve eltim eminm diyecekler ki bak bak medcezir bizi kıskanıyor demekki çatlıyor hasetinden.. oda gitti bizim üstümüze tatile bizi kıskandı.. eminim öyle diyecekler. çünkü onlar gelecek biz gideceğiz..
eşim ile paylaştım bu konuyu eşim her ikisininde ahlakını bildiği için bana dedi ki ;
o zaman ben bu hafta babama duyururum tatile gideceğimizi .. onlarda zaten ablama yengeme duyururlar..
o zaman bir sıkıntı olmaz öyle düşünecekleri bir fırsat vermemiş oluruz dedi.. önceden planlı gibi olur dedi..
bende olmassa öyle yap ailene duyur tatil planımız olduğunu dedim..
Ama dediğim gibi onlarn üstüne gitmiş olacağız ve önceden duyursak bile yine aynı izlenim olacak bütün aile bireylerine söylerler artık bizi kıskandı catladı oda arkamızdan gitti diye.
sizce napsam bilemiyorum vazgecsek mi gitmekten
Sen kendini bildigin için onlari kafana takiyorsun çünkü ciddi anlamda kiskaniyorsun ve takinti haline getirmissin bence belli etme bu kadarbütün aileye karşı böyle diyeceklerini bilyorum o nedenle bozuluyor sinirlerim.. birazda evet onlar gidecek diye gidiyorum aslnda üzülmemek için
haklsınız aslnda en iyisi düşünmemek ne derlerse desinler değil mi..Yaa boşversene bak diyelim 30 yaşındasın bi daha 30 yaşında olmayacaksın. Bu gün 15 Ağustos 2017. Bu tarihi ilk ve son kez görüyorsun yarın şunu diyemezsin yaa ben 15 ağustos tan bir şey anlamadım dönüp bir daha yaşayım diyemezsin. Şimdi sen karar ver günlerini kafana göre yaşayıp kimseyi umursamamak da senin elinde. görümcenle eltini düşünerek geçirmek de senin elinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?