Tatil mevzumuz ve fikir ayrılığımız

Ya oyle tatil olur tabi ki seveni var gezerek tatili ama benlik degil. Bana gore
Tatil =dinlenme
Sizin plani okurken yoruldum.. ortak paydada bulusmaya calisin 3 sehir her sehirde 4 5 gun kalip mis gibi tatil yapabilirsiniz

Mesafe olarak Nevşehir e geçiş sizi yorar, onun dışında söylediğiniz her yer birbirine yakın ve farklı aktivite yapma açısından eğlenceli.
Bütçe olarak tek otelde kalmakla 10 gün aynı yerde kalmak arasında pek fark olmasa gerek oteller aynı ayarda yerler siye düşünüyorum...
Kıyı Ege geze geze tatili biz 3 aylık bebekle yaptık, 3er gün kalarak 18 gün şeklinde, doğru valiz hazırlarsanız her otelde indir kaldır hangisiydi, 18 Günlük eşyanın tamamını taşımadan kolaylaştırın :)

Bizimki uyandı sahur için konuştuk şimdi Nevşehir'i eledi
Hatta fiyat olarak daha cazip yerler olsun dedim bakalım bir kaç yere bakmam lazım benim ona bırakmadan
Ahaha keşke yorum yaptığım herkonu sahibi böyle ikramsever olsa siz gezin,eglenin yeter çok naziksiniz (sucuk az acılı olsun )
Az acılı çok acılı ortaya karışık yapayım canın sagolsun

Helal olsun gerçekten
Ben çocukla memlekete dahi giderken çok sıkıntı çekiyordum yolda hep büyüsün gidelim derdik
İmrendim gerçekten

Diğer rotalar aynı kaldıysa diğerlerine yakın yerlerden seçin bence hem çok yol sürmez. O kadar afyon sucuğu dedik Afyon'a bakın bari kaplıcaya ve şehitliğe gidersiniz. Orda da çok güzel oteller var ama kaplıca

Aslında şey geldi aklıma. Önceden İzmir'den Yunan adalarına geciliyordu hala var mı bilmiyorum. Vize şart mı onu da bilmiyorum ama onu öğrenip gidebilirsiniz belki , hem yurtdışı gibi olur hem çok güzel diyorlar oralara

Afyon'da 9 ay oturdum inanır mısın kaplıcasına hiç girmedim.
Eşimin bir tarafı Afyon'lu iyi biliyor oraları ama nedense gitmedik yaw hiç üstelik çocukta yoktu acaba hangi akla mantıga hizmet ettikte gitmedik bilmiyorum.

Helal olsun gerçekten
Ben çocukla memlekete dahi giderken çok sıkıntı çekiyordum yolda hep büyüsün gidelim derdik
İmrendim gerçekten
Galiba o zaman her şey daha kolaydı, çocuğun peşinden koşmuyorsun, ne yiyecek diye düşünmüyorsun, emiyor her şey hazır :) kendi seçimleri, inatları ve kaprisleri Yok. Bir de denize soktun mu zaten yorgunluktan hali kalmıyordu bizi yoracak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…