- 12 Temmuz 2006
- 56.697
- 217.586
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Kiskancligimdan kaynar yumurta suyu dokuldu yere elim ayagim tutmuyor bu konunun basindan beri
Sucukdoktor
Sonra pabuc diyette millet yuzuyor yuzuyorkonu sahibi eşiyle şehirler arası gezerken biz sucugun yağına ekmek banmaya devam
Sonra pabuc diyette millet yuzuyor yuzuyor
Papuç :) ALLAH daha güzellerini nasip etsin inşallahKiskancligimdan kaynar yumurta suyu dokuldu yere elim ayagim tutmuyor bu konunun basindan beri
Sucukdoktor
Yok yok ben sucuk getirecegim hepinizekonu sahibi eşiyle şehirler arası gezerken biz sucugun yağına ekmek banmaya devam
AhahaYok yok ben sucuk getirecegim hepinize
Hemide cumhuriyet sucukları mıydı neydi
:))
Az acılı çok acılı ortaya karışık yapayım canın sagolsunAhahakeşke yorum yaptığım herkonu sahibi böyle ikramsever olsa siz gezin,eglenin yeter çok naziksiniz (sucuk az acılı olsun )
Helal olsun gerçektenMesafe olarak Nevşehir e geçiş sizi yorar, onun dışında söylediğiniz her yer birbirine yakın ve farklı aktivite yapma açısından eğlenceli.
Bütçe olarak tek otelde kalmakla 10 gün aynı yerde kalmak arasında pek fark olmasa gerek oteller aynı ayarda yerler siye düşünüyorum...
Kıyı Ege geze geze tatili biz 3 aylık bebekle yaptık, 3er gün kalarak 18 gün şeklinde, doğru valiz hazırlarsanız her otelde indir kaldır hangisiydi, 18 Günlük eşyanın tamamını taşımadan kolaylaştırın :)
Diğer rotalar aynı kaldıysa diğerlerine yakın yerlerden seçin bence hem çok yol sürmez. O kadar afyon sucuğu dedik Afyon'a bakın bari kaplıcaya ve şehitliğe gidersiniz. Orda da çok güzel oteller var ama kaplıcaBizimki uyandı sahur için konuştuk şimdi Nevşehir'i eledi
Hatta fiyat olarak daha cazip yerler olsun dedim bakalım bir kaç yere bakmam lazım benim ona bırakmadan
Az acılı çok acılı ortaya karışık yapayım canın sagolsun
Afyon'da 9 ay oturdum inanır mısın kaplıcasına hiç girmedim.Diğer rotalar aynı kaldıysa diğerlerine yakın yerlerden seçin bence hem çok yol sürmez. O kadar afyon sucuğu dedik Afyon'a bakın bari kaplıcaya ve şehitliğe gidersiniz. Orda da çok güzel oteller var ama kaplıca
İkbal'de olur bakAmin saol :)
Ama bana sucuk yeter malum kilosu 60 tl cumhuriyetin
Benimki acisiz olsun lutfen
Bak ya en azindan ben pabucum sen altili cay tabagi kahveci cay tabagipabucumun diyeti
AhahaBak ya en azindan ben pabucum sen altili cay tabagi kahveci cay tabagi
Neyse eminonunde degerli kirmizili tabaklar turistlere satiyolar
Ucuzmu onlar hemen baska marka arayisina girdinİkbal'de olur bak
Kadınana sucukları da vardı
Ya Afyon'da hep sucuk yedim ben 9 ay
Galiba o zaman her şey daha kolaydı, çocuğun peşinden koşmuyorsun, ne yiyecek diye düşünmüyorsun, emiyor her şey hazır :) kendi seçimleri, inatları ve kaprisleri Yok. Bir de denize soktun mu zaten yorgunluktan hali kalmıyordu bizi yoracak :))Helal olsun gerçekten
Ben çocukla memlekete dahi giderken çok sıkıntı çekiyordum yolda hep büyüsün gidelim derdik
İmrendim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?