Tatil mevzumuz ve fikir ayrılığımız

Şok oldum 300 euro diyor balona biniş için
Bizim adam kesin eler bunu haha
Dogru mu acaba bu fiyat yahu

Evet dogru. Yaklasik 5 yil once nevsehire gittigimizde kisi basi 100 euro demislerdi bize de. Zaten turkler pek binmiyormus turistler biniyormus genellikle.

Evet dogru. Yaklasik 5 yil once nevsehire gittigimizde kisi basi 100 euro demislerdi bize de. Zaten turkler pek binmiyormus turistler biniyormus genellikle.
Yuh yaw bizim adamın hevesi kursagında kaldı o zaman
Hayatta binmez o paraya
İçine oturur yaw.
Tamam Nevşehir iptal edildi gibi o zaman
Balon yoksa Nevşehir'de yok

Maral ben de bu şans varken kesin deve bize biner
aahahah

biz gittik oraya, deveden balondan falan haberimiz yokdu
urgup de ogrtemen evinde kaldik kahvalti verdiler flfn, ohlene kdr gezdik bitti dedik kalkdik kaysetiye geçtik esimin amcasina
donunce ogrendik balonu deveyi fln :))))
bende diyordum ne çabuk bitti nasil turistik yer burasi diye

Yok olmaz ama hani su kapatilan varya o cok daha ucuzdu onun yurtdisi sitesinden girip turist gibi alabilirsin

Cok pahali evet dogrudur birde gun dogmadan uyanican falan zor is

Nevsehir yerine afyona gidin 300 euroya kilolarca lokum ve sucuk alin :)

Cok mantıklı 300 euro nereden baksan bin kusur tl eder. Insan o parayla yurtdisi gidis donus bileti alir.

Cok pahali evet dogrudur birde gun dogmadan uyanican falan zor is

Nevsehir yerine afyona gidin 300 euroya kilolarca lokum ve sucuk alin :)
Off Afyon deme bana :)
Kaymak, sucuk al al al al al...
Aslında balona verecegin parayla sucuk ye daha mantıklı

Adam 17 günde devri alem yapalım diyor gidin bence. Ben bizim pedere desem bu kadar yeri gezmeyi beni batircaniz herhalde der asla götürmez. Erkekler maddiyati dusunmeyip plan yaptıysa bence gitmek gerekiyor. Bir de hep aynı yerde deniz keyfi yapmaktansa bence farklı yerler görmek daha güzel

Kızlar hava durumu 28 29 derece diyor Muğla için bilemedim ya şimdi
Girilir mi denize acaba
27 haziran ile 2 temmuz arası
Muğla merkez hava durumudur o, ilçelerde hava daha sıcak, 32 derece altında sahil kenarı ilçe yok şu anda bile, çok rahat denize girersiniz, Mart başından beri Deniz sezonu açıldı, sahiller yüzen insanlarla dolu, problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…