- 30 Aralık 2009
- 23.185
- 91.181
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Şok oldum 300 euro diyor balona biniş içinneveshir de balon dusuyor adamlar ölÿor de vazgeçer belki
hangi oteller isim versene kopya çekelim :)
Haklısın MuneKafadan hiç molasız 7 saat, mola ekle 8 -9 saati bulur, birde bizim pıtırcık egemizin mesafesine bak
Eki Görüntüle 2007386
Şok oldum 300 euro diyor balona biniş için
Bizim adam kesin eler bunu haha
Dogru mu acaba bu fiyat yahu
olabilir turistler biniyor ya hepŞok oldum 300 euro diyor balona biniş için
Maral ben de bu şans varken kesin deve bize binerolabilir turistler biniyor ya hep
zaten dusenlerde turist oluyor genedle :)
olmadi sizde deveye binersiniz :))
Yuh yaw bizim adamın hevesi kursagında kaldı o zamanEvet dogru. Yaklasik 5 yil once nevsehire gittigimizde kisi basi 100 euro demislerdi bize de. Zaten turkler pek binmiyormus turistler biniyormus genellikle.
aahahahMaral ben de bu şans varken kesin deve bize biner
Yok olmaz ama hani su kapatilan varya o cok daha ucuzdu onun yurtdisi sitesinden girip turist gibi alabilirsinPeki kızlar şu malum tatil siteleriden e....tur dan alacagım rezervasyonlardan bir sorun yaşamayız degil mi.
İlk defa o siteden alacagım, bilmiyorum açıkçası
Daha önceleri gittigimiz gün ayarlardık oteli ama şimdi o riski göze alamayacagım sanırım onun verdigi listeye göre alım yapmam gerekecek
iyiydi bu
Cok pahali evet dogrudur birde gun dogmadan uyanican falan zor isŞok oldum 300 euro diyor balona biniş için
Cok pahali evet dogrudur birde gun dogmadan uyanican falan zor is
Nevsehir yerine afyona gidin 300 euroya kilolarca lokum ve sucuk alin :)
Off Afyon deme bana :)Cok pahali evet dogrudur birde gun dogmadan uyanican falan zor is
bak antlya afyona yakin, orada kaplica var ona gidin madem :) mercimekli bukme gatmer yiyin :))))))))Off Afyon deme bana :)
Kaymak, sucuk al al al al al...
Aslında balona verecegin parayla sucuk ye daha mantıklı
Muğla merkez hava durumudur o, ilçelerde hava daha sıcak, 32 derece altında sahil kenarı ilçe yok şu anda bile, çok rahat denize girersiniz, Mart başından beri Deniz sezonu açıldı, sahiller yüzen insanlarla dolu, problem yokKızlar hava durumu 28 29 derece diyor Muğla için bilemedim ya şimdi
Girilir mi denize acaba
27 haziran ile 2 temmuz arası
Cok mantıklı 300 euro nereden baksan bin kusur tl eder. Insan o parayla yurtdisi gidis donus bileti alir.
Bence 17 gun afyonda kalin kaplicaya girersinizOff Afyon deme bana :)
Kaymak, sucuk al al al al al...
Aslında balona verecegin parayla sucuk ye daha mantıklı
Off Afyon deme bana :)
Kaym
Çok mantıklıCok pahali evet dogrudur birde gun dogmadan uyanican falan zor is
Kiskancligimdan kaynar yumurta suyu dokuldu yere elim ayagim tutmuyor bu konunun basindan beriÇok mantıklıtatil bitiminde evde karşılıklı hhaşkım derler birbirlerine , sucuk romantizmi
Bol bol sucuk kokarizz:))Çok mantıklıtatil bitiminde evde karşılıklı hhaşkım derler birbirlerine , sucuk romantizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?