- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Nerede yapmayi planliyorsun orman kampini ilgimi cekti.Nevşehir'i eledik birfindandik
Çok gezmek istemiyorum dedim en azından otel otel gezmeyelim dedim 3 tane Otele indirdi buna da şükür gerçekten kafamı da dinlemek istiyorum suan gurultuden uzak aşırı bir orman kampi hayalim var bakalım umarım olur
Simdilik durumlar böyle aşiri yorgun bir zihnim var deşarj olmam lazım
Fethiye'de canım çok güzel doğa kampları oluyormuş eşime söyledim orası da olsun diye bakalım umarım olurNerede yapmayi planliyorsun orman kampini ilgimi cekti.
Uce dusmeside iyi olmus otelleri pazarlik iyidir :)
Deneyin bakalim bizim tatile daha var fikrimiz olur.Fethiye'de canım çok güzel doğa kampları oluyormuş eşime söyledim orası da olsun diye bakalım umarım olur
Ohh iyi olmuş Nevşehir fikrinden vazgeçmiş bide balonda masraflı yani baya bütçe sarsılırdı ekonomik durumlar nedir bilmiyorum ama..Nevşehir'i eledik birfindandik
Çok gezmek istemiyorum dedim en azından otel otel gezmeyelim dedim 3 tane Otele indirdi buna da şükür gerçekten kafamı da dinlemek istiyorum suan gurultuden uzak aşırı bir orman kampi hayalim var bakalım umarım olur
Simdilik durumlar böyle aşiri yorgun bir zihnim var deşarj olmam lazım
Ben oyumu eşinin planından yana kullanıyorum, İzmir, Bodrum, Marmaris, Fethiye arası gün boyu sürmeyecek yolculuklar, birkaç saat içinde ulaşabileceğiniz uzaklıkta hepsi, iyi bir yol planlamasıyla yol yorgunluğu, günün ölmesi gibi sorunlar yaşamazsınız bir ilçeden diğerine geçişte, sabah Bodrum'da gözünüzü açtıysanız öğleden sonra Marmaris'te ayaklarınızı suya sokmanın tadını yaşarsınız.
Yorucu gibi görünüyor, göz korkutuyor olabilir ama gezmeyi çok seven biri olduğum için bana eşinin planı dolu dolu geçirilecek bir tatil gibi geliyor.
Fethiye -İzmir arası 4-5 saat sürer, göze alırız diyorsanız İzmir tarafını da görmenizde yarar, diğer yerlere ortalama 2'şer saatlik yolculukla rahatça gidebilirsiniz, Marmaris, Kaş, Finike, Datça ve arada bakir kalan sahil ilçelerini gezmeniz mümkün, sabahtan yola çıkarsınız birkaç saat içinde gitmek istediğiniz ilçede olursunuz, akşam belirlediğiniz bir saatte de dönersiniz.Peki mune abla ben de bilgilerinizden faydalanayım şuracıkta.biz de ege düsünüyoruz bu sene.cocuk var bizde.tur gibi gezmeyi düsünüyorduk ama cocugu yormayalım dedik.mesela 3 4 sehirde orta düzey otellere para verecegimize fethiye de güzel bir otelde 5 6 gün kalıp bu saydıgıniz yerlere günübirlik gidebilir miyiz?yani mesafe açısından günübirlik gezip aksam mis gibi otelimize dönebilir miyiz.en azından yeme içme otel arama derdimiz olmayacak.
bene esınız gıbı bır tatıl dusunuyorum bu yıl ortada ne ızın var ne para ama ben planları kurmaya basladım bıle ama tek fark kalma noktası sabıt olacak her gun cıvar yerler gezılecek tekne turu vs lokasyonum kaş olacak olursa... ve her daım tatıl yapmıyor ısenız bende bır yere sabıt kalmayın derım sıkılırsınız sadece bu lokasyondan nevsehırı çıkarın onun yerıne fethıye antalya arası kaş kalkan vs ekleyın turunuza...Merhaba hatunlar.
Bayram tatili ile birlikte tatil sezonunu açıp bayram dahil 17 günlük bir tatil serüvenimiz başlayacak gibi, gibi diyorum çünkü eşimle anlaşamıyoruz ve caydı cayacak gibi bu plandan
Sebebine gelecek olursam.
Önce İzmir'den başlayıp ailesinin yanında 2 gün kaldıktan sonra kendince çizdigi bir güzergah var bana nereye gidelim diye sorulmadı yalnız !
Efendimizin kafasında Bodrum, Marmaris, Fethiye,Antalya ve Nevşehir var.
Her birinde 3'er günlük olacak şekilde otelleri belirleyip listeyi önüme koydu.
Tamam iyi güzel her şey hoş ama ben diyorum ki böyle gezerek aşırı yorulmaz mıyız kızlar ?
Tatil bana göre kafa dinlemek demek ama eşim ise tam tersim eglenceyi seviyor ve daha fazla hareketten hoşlanıyor bir nevi gezme tutkusu olan bir adam.
7 tane otel belirlemiş kiminde 2 gece kiminde 3 gece şeklinde ama ben gerçekten çok gereksiz buldum bu tutumunu.
En az 2 şehir gezersin 16 günün tamamını yollarda harcamadan haksız mıyım ? saatlik bile olsa gittigin yerler yine bana göre ciddi yorucu geliyor.
Olmaz ! dedim ve çocugun da bu yolculuk esnasında tamam tatil fikri ona ne kadar güzel gelsede yorucu olacagından bahsettim ama yine de madem öyle gitmeyiz deyip kestirip atıyor.
Bütçeyide fazla kasmamamız gerektigini anlattım çünkü dişlerimi yaptırıyorum ve ciddi derecede açıldık bu ay ama yine de ben heves ettim ne var bunda deyip aynı fikri savunmaya geçiyor. Bu arada bütçeyi gerçekten ciddi zorlayacagız kızlar nereden baksanız 4 ay demek bu.
Bana dediği şey 2 otelde de kalsan ödeyecegin şey aşagı yukarı bu fiyat deyip keyfin bilire getiriyor olayı iyice.
Her sene tatil yapan bir aile degiliz biz, işleri yaz ayında yogun geçiyor o sebeble fırsat bu fırsat mı demek lazım ?
Kafam gerçekten karışık bana bu gece düşün taşın sabaha kararını ver diyor.
Peki sizce ?
Antik kentler nerede daha çok peki ?geçen hafta 3 gün datça, 2 gün akyaka, 2 gün fethiye, 4 gün kemer olmak üzere tatil yaptık. çok güzeldi.
hatta eşin gibi önceden plan da yapmamıştık, sadece ilk 3 gün datçada olacağımız belliydi, sonrasını kafamıza göre ayarladık. sıkıldım buradan gidelim dedik, burası çok güzel bir gece daha kalalım derken çok eğlenceli bir tatil oldu. gidip bir hafta her şey dahil otelde kalmak çok sıkıcı bir fikir bence. 3 günden sonra bayıyor resmen.
hatta öyle bir ilginiz varsa müzekart çıkarttırın bu civarlarda sayısız antik kent var, 2000 3000 yıllık şehirlerde denize girmek de çok keyifli. çok kafanıza takmayın, çıkın tatilinizin keyfini çıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?