Tatil mevzumuz ve fikir ayrılığımız

Nerede yapmayi planliyorsun orman kampini ilgimi cekti.
Uce dusmeside iyi olmus otelleri pazarlik iyidir :)

Ya bir yerde 1 hafta 10 gun bir muddet sonra sikiyor ayni deniz ayni yemekler ayni mekanlar ayrica cok tatile gitmeyiz diyorsun gitmisken bir kac farkli yer gormek guzel olurdu birde zaten tum gunu bir koyda bir plajda gecireceginiz icin dinlenmis olursunuz diye dusunuyorum tek gicik tarafi canta olayi valizi otele cikar sonra topla indir olayi ondada tavsiyem bagajdan kullanacaklarinizi alipherseyi cikartmamaniz olur bence bir deneyin cok keyifli oluyor

Hem çok masraflı hem de çok yorucu olur. Dediğiniz doğru 2 şehir olsa hadi neyse. Evet hareketli olmayı yeni yerler gezmeyi bir çok kişi sever ama bu da çok ağır bir program olmuş :)) eşinizle konuşup bir ortayol bulun bence.

Ohh iyi olmuş Nevşehir fikrinden vazgeçmiş bide balonda masraflı yani baya bütçe sarsılırdı ekonomik durumlar nedir bilmiyorum ama..

Her otel de 5 gün iki günde dönüş , temizlik falan derken isabetli olur .

Hayırlı olsun :)

Ben tatile çıktıysam isterse yayan isterse otobüs tepesinde haşır husur gezmeyi sevmiyorum
O denilen tur oluyor bence tam bir yere gidip dinlenecekken hop toplas geri arabaya benim tarzim olmazdi bir hafta tam gidin denizi guzel yerde kalin
Sonra turlarla gezilmek istenen yerler gezilebilir
Yine eşiniz insaflı boyle yok dağ yürüyüşü yok kamp yok bisikletli tur falan yapanlar var bana hiç uygun değil otel odasında sivrisinek olsa tatili mahvolan biriyim

Bence gozunuzde bu kadar artmayin
Cocuk dedigini 9 yasinda oda eminim yeni yerler gormekten mutlu olacaktir.
Hem dediginiz yerlerin arasinen fazla 4 5 saat. Bizde 2012 de yapmistik geze geze ege turu
Her yerde 2 gece kaldik 10 gun surdu.
Bu senede oyle bir niyetimiz var hemde benim cocuk simdi 4.5 yasinda.
Gayette severek gideriz tatile.
Esinizin hevesini kirmayin derim. Yarin oburgun hic tatile gitmek istemez.
Bu sene gezerek tatip yaparsiniz seneye otelde 1 hafta konaklarsiniz.
Esler arasinda fedakarlik da gerekir sizde bu seneki tatil icin biraz fedakarlik gosterin.

Bende hareketi severim eşime kalsa sizin gibi otelde kalsın bir yere çıkmasın ister ama ben gezme hastasıyım illa gezip çevrede ne varsa görmeliyim Sanırım eşinizin teklifini eşim yapsa uça uça giderdim Bence sürekli yapmıyorsunuz değerlendirin derim yorulmazsınız ne olacak ki gezmeli dinlenmeli ne güzel tatilBenim sayemde de mesela bir kaç tatili bizde nasipse sizin gibi yapacağız ucuz yollu oteller bulacağız ama gezeceğiz dağ bayır

eşiniz zorlama mı yapıyor bana mı öyle geldi
ya dediğim olur ya gitmeyiz gibi.. Allah Allah

konunuza gelince çocuk kaç yaşında bir kere hasta olabilir
bende dinlenmeli tatil severim böylesi yorucu gelir

Bende çok gezmeyi deviyorum ama artık insanlardan kalabalıktan sıkıldığım için 3 senedir ara vermeden datçaya gidiyorum 2 hafta peş pele alıyorum tatilimi şimdi aynı yerde sabit kalmak gerçekten beni kasar sıkar ama arabasız gitmiyorum hergün datçanın ve marmarisin koylarını güzel yerlerini geziyorum ve hergün aynı yerden denize girmiyorum ege ve akdenizin birleştiği yer datçaki can yücelide ziyarere gidiyorum.. birde sedir adası var maldivler resmen akşam olunca eylence istersem marmarise geçiriyorum yemeğimi yiyip eylrndikten sonra datçaya geri dönüyorum ertesi gün amazona gidiyorum denize oradan giriyorum ertesi gün marmaris kız kumu hiç sıkılmıyorum ve keşfetmedim görmediğin yerleri görüyorum yani aynı yerde sabit değilde gezerseniz sıkılmazsınız Bodrum beni rahatsız ediyor istanbuldan farkı yok ama datça az bilinen gidenlerinde mesh olduğu ve abazaların olmadığı tertemiz bir belde denizi ayrı güzel

Peki mune abla ben de bilgilerinizden faydalanayım şuracıkta.biz de ege düsünüyoruz bu sene.cocuk var bizde.tur gibi gezmeyi düsünüyorduk ama cocugu yormayalım dedik.mesela 3 4 sehirde orta düzey otellere para verecegimize fethiye de güzel bir otelde 5 6 gün kalıp bu saydıgıniz yerlere günübirlik gidebilir miyiz?yani mesafe açısından günübirlik gezip aksam mis gibi otelimize dönebilir miyiz.en azından yeme içme otel arama derdimiz olmayacak.

Fethiye -İzmir arası 4-5 saat sürer, göze alırız diyorsanız İzmir tarafını da görmenizde yarar, diğer yerlere ortalama 2'şer saatlik yolculukla rahatça gidebilirsiniz, Marmaris, Kaş, Finike, Datça ve arada bakir kalan sahil ilçelerini gezmeniz mümkün, sabahtan yola çıkarsınız birkaç saat içinde gitmek istediğiniz ilçede olursunuz, akşam belirlediğiniz bir saatte de dönersiniz.

bene esınız gıbı bır tatıl dusunuyorum bu yıl ortada ne ızın var ne para ama ben planları kurmaya basladım bıle ama tek fark kalma noktası sabıt olacak her gun cıvar yerler gezılecek tekne turu vs lokasyonum kaş olacak olursa... ve her daım tatıl yapmıyor ısenız bende bır yere sabıt kalmayın derım sıkılırsınız sadece bu lokasyondan nevsehırı çıkarın onun yerıne fethıye antalya arası kaş kalkan vs ekleyın turunuza...
pişman olmazsınız emın olun..
not: bızde bırde 1 yasında ve 11 yasında ıkı cocuk olacak yanımızda.

eşinin tatil fikri çok güzel

maadi açıdan senede bir kere keyfe göre hareket edilmesinden yanayım

bana göre tatil gezmek yeni yerler görmek keşfetmektir
malak gibi yatma işini sene içerisinde yapıyoruz

kaldı ki biriyle konuşurken şuraya gitmiş aa buraya da gitmiştim derken nasıl biran özenme geliyorsa içimize
bu onların bu tür fırsatların değerlendirmesinden doğduğunu unutmamak gerek

bence eşinize uyun

taş taşımayacaksınız yeni yerler göreceksiniz
yeni şeyler görmek öğrenmek insanda depresyon bulgularını azaltıyor bence böyle de düşünün

eşinize bırakın kendinizi

geçen hafta 3 gün datça, 2 gün akyaka, 2 gün fethiye, 4 gün kemer olmak üzere tatil yaptık. çok güzeldi.

hatta eşin gibi önceden plan da yapmamıştık, sadece ilk 3 gün datçada olacağımız belliydi, sonrasını kafamıza göre ayarladık. sıkıldım buradan gidelim dedik, burası çok güzel bir gece daha kalalım derken çok eğlenceli bir tatil oldu. gidip bir hafta her şey dahil otelde kalmak çok sıkıcı bir fikir bence. 3 günden sonra bayıyor resmen.

hatta öyle bir ilginiz varsa müzekart çıkarttırın bu civarlarda sayısız antik kent var, 2000 3000 yıllık şehirlerde denize girmek de çok keyifli. çok kafanıza takmayın, çıkın tatilinizin keyfini çıkarın.

Antik kentler nerede daha çok peki ?
Rotamız belirlendi bu arada yerler de ayarlandı bakalım inşallah güzel bir tatil olur.
İş yerinde stresden kurdeşen bile oldum artık tahammülüm kalmadı yarın olsa da tatilim başlasa diye dört gözle bekler oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…