- 10 Temmuz 2016
- 890
- 6.695
- 68
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Farkindayim. Tesekkur ederim. Yordum seni.Ben de diyorum ki keşke kendi istediğin gibi yaşama motivasyonun olsa bir kere geldiğimiz dünyada sen de istediğin gibi yasasan, başkalarının gezmesi değil mesele, mesele senin gezememen sıkışıp kalman
Farkindayim. Tesekkur ederim. Yordum seni.
İptal ettirme sigortası yaptırın hiç bir sorun çıkmıyor,benim kızım da aynı turdan tatil satın almıştı iptal ettirdi parasını geri iade ettiler 27 lira zararı olduPeki kızlar şu malum tatil siteleriden e....tur dan alacagım rezervasyonlardan bir sorun yaşamayız degil mi.
İlk defa o siteden alacagım, bilmiyorum açıkçası
Daha önceleri gittigimiz gün ayarlardık oteli ama şimdi o riski göze alamayacagım sanırım onun verdigi listeye göre alım yapmam gerekecek
iyiydi bu
Değilim,nick bir film repligidir, teşekkür ederimÇocukla zor olacak gibi , ben de tatilde gezmeyi çok severim. bir de 17 gün tek otelde kalsanız çok sıkılırdınız yılın en güzel geçmesi gereken dönemi tatil değil mi ? bence tadını çıkarın. doktor musunuz bu arada ?
Ya bir de valiz topla valiz aç, otele yerleş o kadar gözümde büyüyor ki
Nevşehir'i eledik birfindandik
Ahaha tam boy vermelik derecedeyim ha :))Doktorcum ilk kez haksiz buldum seni herhaldekiz deli misin git gez oh otel otel sefan olsun. Arada da havuzda boy ver bu dark icin diye bagir hahaha. Simdiden iyi tatiller canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?