- 12 Temmuz 2006
- 56.697
- 217.586
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Valla bende hayatım, Ege turunda gezeceğiniz ilçelerin büyük kısmı Muğla'da, İzmir'den Bodrum'a en fazla 2,5 saat yol sürer, Bodrum Marmaris arası daha az, valla bence çok eğlenceli, ben geçen sene Ege'den Marmara'ya oradanda Trakya'ya geçtim keyfime diyecek yoktu, hem İzmir Bodrum, Marmaris ve Fethiye yolu muhteşem geze geze gidilir, Marmaris'e gitmişken kızkumunu da görün şahane bir yer, sakar geçidinin orada fotoğraf çektirin, mis gibi tatil, oyum enişte beyeSende mi Mune :)))
Ya bir de valiz topla valiz aç, otele yerleş o kadar gözümde büyüyor ki
Benim kız da babasının kafasından ama ona aqua parklı havuz ver yeter o derece çok hevesli.Ooo Tam gezilecek yaş hiç düşünmeyin derim ben
Taksi soforumu olmak istemisAh papuc anlatabilsem :)
Karavan önerimi yaptım.
Haşmetmeapım bana ben dolmuş şöförü müyüm o ne öyle dedi, al işte tatil anlayışı
Ay mune kucagımda bebekle hiiiiiç düşünemiyorum kendimi valla.Valla bende hayatım, Ege turunda gezeceğiniz ilçelerin büyük kısmı Muğla'da, İzmir'den Bodrum'a en fazla 2,5 saat yol sürer, Bodrum Marmaris arası daha az, valla bence çok eğlenceli, ben geçen sene Ege'den Marmara'ya oradanda Trakya'ya geçtim keyfime diyecek yoktu, hem İzmir Bodrum, Marmaris ve Fethiye yolu muhteşem geze geze gidilir, Marmaris'e gitmişken kızkumunu da görün şahane bir yer, sakar geçidinin orada fotoğraf çektirin, mis gibi tatil, oyum enişte beye
Çocuğun ufak değil, valla ben kucağımda bebek olsa yine giderim ama tabii zevkler ve renkler tartışılmazmış.
Birşey olmaz, Ege'nin havası kuru, güneş koruyucuyu sür tamamdır, Antalya biraz nemli belki orada sıkıntı yaşarsınız, bavul toplamada ne var yahu, bavuldan çıkarmam yine gezerimBenim kız da babasının kafasından ama ona aqua parklı havuz ver yeter o derece çok hevesli.
Ama ne bileyim ya sanki sıcakta çocuk mahvolacak gibime geliyor
Hiç almaz mıTaksi soforumu olmak istemis
Kacisin yok bence cik yola belki pes eder otelleri pesin almazsa.
Ay mune kucagımda bebekle hiiiiiç düşünemiyorum kendimi valla.
Kendimi şu Şoray uzun yolda programında gibi hissettim sen öyle anlatınca :)
Birşey olmaz, Ege'nin havası kuru, güneş koruyucuyu sür tamamdır, Antalya biraz nemli belki orada sıkıntı yaşarsınız, bavul toplamada ne var yahu, bavuldan çıkarmam yine gezerim
Hic bana gore degil ben sirasini bile unuturum o otellerin sende 4 otelin parasini ode beser gunden :)Hiç almaz mı
Bana diyor ki sabaha kararını ver ve yazdıgım otellerin ona göre ödemesini yap.
Garantiye alıyor zaman geçerse daha pahalı olurmuş.
Otel aramakla vaktini geçiremezmiş
Gezerek otel mi aranırımış felan filan
İşte bunu çok dogru dedinTabi erkekler bunu hic dusunmuyor. Valizleri topayan genellikle biz kadinlar oldugumuz icin.
haha :))Hic bana gore degil ben sirasini bile unuturum o otellerin sende 4 otelin parasini ode beser gunden :)
Sende haklısın ama sanırım diğer türlü eşin komple tatili İptal edecek görünüyor, Ege turunda yol yorgunluğu olmayacaktır ama Antalya Nevşehir kısmını bilemem, o illeri İptal ederse sorun yaşamazsınız bence.Gezmeyi ben de severim de ne bileyim gerçekten gözüm korktu benim
Dinlenmek istiyordum
İş yerinde aşırı yoruldum 1.5 senedir.
Nevşehir'de balona binecekmiş Mune.Sende haklısın ama sanırım diğer türlü eşin komple tatili İptal edecek görünüyor, Ege turunda yol yorgunluğu olmayacaktır ama Antalya Nevşehir kısmını bilemem, o illeri İptal ederse sorun yaşamazsınız bence.
Dudagini buzup masum rolu yapabiliyorsan yerhaha :))
Yanlışıkla oldu desem yer mi acaba
O dudagımı alır benim kızgın sobaya tutar papucDudagini buzup masum rolu yapabiliyorsan yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?