Tatil mevzumuz ve fikir ayrılığımız

Vize yokmuş iş yerinden bir arkadaşım gidip geliyordu sürekli sordugumda vize yok diyordu
Ama orasını da eger düşünürsek baya fiyat artışı olacak ki mümkün degil o kadarını kaldıramam
Ama aslında bu ayarlamaları yapmasaydı dedigin gayet güzel bir fikirdi

Ucuzmu onlar hemen baska marka arayisina girdin
9 ay mi Allah im mucize gibi birsey suyuma bile sucuk katardim ben orda olsam
9 ay her gün sucuk yedim abartısız :)))
Onlar da cumhuriyet ile aynı ayarda idi
Hatta eskiden kadınana dye bir avm merkezi vardı orada satılırdı marka sucukların çogu hepsinden birer tane alır eve gelirdim
Kangalları koluma takar eşime gösterirdim

Zaten hep öyle olur insan oturduğu şehri pek gezmez :)) ng güzel, zaten çok pahalı otelleri. Ben yemeklerini çok seviyorum hem et hem böyle ağır değil kebap değil ama kebaptan hafif kebap gibi. Şehitliğe de gittim ben , kaplıcaya da gittim. Orda gelenekmis gelin kıza istenirse hamam adeti var. Birinin düğününde gittim öyle bende. Yani değişik sıcak su havuzu. Bir de herkes çamura yatıyor. Korkmuştum o zaman biraz . Çamuru sifaliymis bilsem bende surunurdum

Sen benden çok gezmişsin gerçekten helal sana :)
Ben çogu şeyini pek bilmem.
Bildigim tek şeyi küçücük çarşısı.
Afyon kalesi :)
Şehitliğe gitmedim bu arada hiç, büyük kayıp aslında

Sen benden çok gezmişsin gerçekten helal sana :)
Ben çogu şeyini pek bilmem.
Bildigim tek şeyi küçücük çarşısı.
Afyon kalesi :)
Şehitliğe gitmedim bu arada hiç, büyük kayıp aslında
Benim üç arkadaşım var orda , ben gidiyorum bazen oraya. Oradaki üniveriste ortamı falan çok eğlenceli. Yani bar vs yok ama öğrenci kasabası olmuş bir yer resmen. Gezdik o zaman arkadaşlarla , geyik falan olan bir yeri var bir de. Aladağ mıydı ona benzer bir yer. Asil orayı gezmek istiyorum da gidemedik oraya. Ben kaleye de çıktım bana çoğu şehirden daha sakin bir yer gibi geliyor çok istemiştim oraya atanmayi ama doldurmuş hainler. Giderseniz o yaban hayatinin gözlendiği parka da gidin bence güzel olur . Bir de şey var orda yol üstünde Antalya yolunda, sucikan diye bir yer. Kral midasin toprakları imiş oraalr ve o suçıkan menderes nehrinin doğduğu yermiş. Pek bir şey yok ama bu ikisi bile etkilemişti beni. Orda saç yemistik , eskiden hidirellez şenlikleri olurmuş o suçıkanda yine olursa nasıp olursa gideceğim :)

Iste tam aradigim gorgusuzluk
Aradigim yasam tarzi tasiniyorum buralarda benligimi bulamamisim ben

Bence gayet keyifli geçebilir , ben de otelde tepilip kalmayı tatil olarak algılamayanlardanım. Gezelim görelim tatiller çok daha benlik. Ama eşim tek otelde kalmalık tatil de ayarlasa , gezmeli görmeli de ayarlasa Yok demem. İkisine de varım yani

Hiç gitmemektense tabiki gidin bol bol gezin

Eşinin planı daha iyi benim fikrime göre. 5 yıldızlı bir otelde bile 3 günden fazla kalsam, tünel kazıp kaçasım geliyor. Ne kadar çok değişik yer o kadar iyi benim için. bir yerde uzun kalamam. Tatil yorgunluğu, koşuşturması güzeldir . Bence eşinin hevesini kırma. Yaslan arkana nereye götürüyorsa git. Rahat ol. Ben olsam öyle yapardım. Tatil hareket, süpriz, yeni yerler demek. Evimizde de bacakları uzatıp oturabiliriz dinlenmek için. Tatil farklı olmalı.

yorumları okudum ben dahil çoğu kişi daha çok yer gezmeyi tercih ediyor. Oy birliği ile karar verilmiştir. Bavulları hazırlayın.

Amma derdin varmis vah vahvah. Ben burda 4 senedir ilce disina cikmadim, esim beni bi Eminonunu de olsa raziyim o denli oraya bile goturmuyor. Sen kalkmissin burda gezmekten sikayetci. Opte basina koy o esi. Allah baska dert zeval vermesin. Amin.

Amma derdin varmis vah vahvah. Ben burda 4 senedir ilce disina cikmadim, esim beni bi Eminonunu de olsa raziyim o denli oraya bile goturmuyor. Sen kalkmissin burda gezmekten sikayetci. Opte basina koy o esi. Allah baska dert zeval vermesin. Amin.
Sehir degil ilce disinami cikmadiniz :/
Neden esinizin goturmesini bekliyorsunuz bilmiyormusunuz yollari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…