benimm yeni bir ben lazım:))) Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2007 90 0 86 Diğer 2 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi benimm #1 arkadaşlar temmuzun ortasında tatile çıkıcam.yanıma bikaç kitap götürmek istiyorum.bana yaz için tavsiye edebileceginiz hafif, kolay okunan sürükleyici kitaplar var mı? türk yazarlardan olursa daha iyi olur teşekkür ederim şimdidenna.s.
arkadaşlar temmuzun ortasında tatile çıkıcam.yanıma bikaç kitap götürmek istiyorum.bana yaz için tavsiye edebileceginiz hafif, kolay okunan sürükleyici kitaplar var mı? türk yazarlardan olursa daha iyi olur teşekkür ederim şimdidenna.s.
benimm yeni bir ben lazım:))) Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2007 90 0 86 Diğer 3 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi benimm #2 güncellemeee............
Emez Guru Kayıtlı Üye 12 Aralık 2006 1.281 4 316 51 İzmir 9 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi benimm #3 Nermin Bezmen önce sır ve devamı olan Auroranın İncileri şiddetle tavsiyemdir. ben de tatil de okumuştum Senden Başka Yok - Marien Keyes Canan Tan ın bütün kitapları En yakın arkadaşımın kızı ve buluabilirsen eğer yeni bitirdiğim bir arkadaşımın şiddetle tavsiye ettiği Acılar Dinecek adlı kitap a.s.
Nermin Bezmen önce sır ve devamı olan Auroranın İncileri şiddetle tavsiyemdir. ben de tatil de okumuştum Senden Başka Yok - Marien Keyes Canan Tan ın bütün kitapları En yakın arkadaşımın kızı ve buluabilirsen eğer yeni bitirdiğim bir arkadaşımın şiddetle tavsiye ettiği Acılar Dinecek adlı kitap a.s.
E EU3 Ziyaretçi 9 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi benimm #4 canan tan piraye yada yüreğim seni çok sevdi nasıl bittiğini anlamıcaksınız iyi tatiller
oykumruyam Öyküm abla olduuu:) Kayıtlı Üye 7 Kasım 2007 3.016 36 358 Diğer 17 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi benimm #5 ben geçen yaz dan brown un dijital kale sini okumuştum tatilde çok sürükleyici,çok beğenmiştim
boncuk2334 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2007 496 2 96 40 İstanbul 17 Temmuz 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi benimm #6 Emez .!.: Nermin Bezmen önce sır ve devamı olan Auroranın İncileri şiddetle tavsiyemdir. ben de tatil de okumuştum Senden Başka Yok - Marien Keyes Canan Tan ın bütün kitapları En yakın arkadaşımın kızı ve buluabilirsen eğer yeni bitirdiğim bir arkadaşımın şiddetle tavsiye ettiği Acılar Dinecek adlı kitap a.s. Genişletmek için tıkla... marien keyes senden başka yok kitabını ben beğenmedim.
Emez .!.: Nermin Bezmen önce sır ve devamı olan Auroranın İncileri şiddetle tavsiyemdir. ben de tatil de okumuştum Senden Başka Yok - Marien Keyes Canan Tan ın bütün kitapları En yakın arkadaşımın kızı ve buluabilirsen eğer yeni bitirdiğim bir arkadaşımın şiddetle tavsiye ettiği Acılar Dinecek adlı kitap a.s. Genişletmek için tıkla... marien keyes senden başka yok kitabını ben beğenmedim.