taşıyıcı anne yöntemiyle anne olmak istiyorum

agenezi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
79
10
6
34
Kayseri
merhaba ben vajinal egeneziyim rahmim çok küçük bu yüzden adet göremiyorum doğal yollarla anne olamıyorum.. tek çare taşıyıcı annelik. evliyim bu işlemi yaptırmaya karar verdik ancak güvenilir bir hastane istiyoruz.. kıbrıstakilere açıkcası pek güvenim yok. lütfen bu konuda bilgisi olan ya da uygulamış olan varsa cevap yazabilir mi? bıktım bunaldım artık bunu düşünmekten. rahatsızlığımı öğrendiğim yaştan beri eksik hissediyorum kendimi.. artık her gün her gece bu dertlerle değil bebeğimle olmak istiyorum

Yanlış biliyorsunuz taşıyıcı anne;babanın spermleriyle annenin yumurtasını dölleyip başka bir kadının rahmine yerleştirip orda büyümesidir.Yani çocuk anne ile babanındır taşıyan kadın taşıyıcı annedir.Senin dediğin büyük ihtimal yumurta donasyonu.Yumurta donasyonunda spermler babanın fakat yumurta annenin değil başka bir kadının oluyor evet bu günah ama taşıyıcı annelikte bi sakınca var mı bilmiyorum

Minikcadinin soyledigi sekilde olan da var evet dogru. Benim yumurtalarim saglikli ama normal tup bebek yontemi gibi oluyo sadece baskasinin rahmine yerlestiriliyo. Dna testiyle birlikte veriyolarmis bebegi zaten herhangi bir Duruma karsi.. Yalniz hastane secimi yapamiyorum. Kibristakilere guvenmiyorum. gurcistanda bikac merkez buldum. Bakalim iste arastiriyorum. Bu yontemle bebek sahip olan olsa bi konussam ogrensem biseyler... Ama yok ki..

Ruyacn tasiyici anneligin gunah oldugunu soyluyorlar. Anne doguran kisiymis. Cocugu annesinden ayirmis oluyormusuz bu yontemle

öncelikle allah gerçekten yardımcınız olsun kesin düşünmüşsünüzdür ama evlatlık düşündünüzmü hiç birde adet olmuyorum demişsiniz o zaman nasıl olacakki sizin yumurtanız varmı yani merak ettim

Evet saglikli yumurtalarim var. Adet goremeyisimin sebebi rahmimin ince serit halinde olmasi. Yok denecek kadar kucuk. Ve zaten oncesinde vajina yolum da kapaliydi ilk 3cm var gerisi kapaliydi ve bika ameliyattan sonra duzeldi. Cok zor zamanlardi gercekten ama atlattim cok sukur.

bilmiyodum bukadarını sayende öğrendim allah yardımcıları olsun çok zor gerçekten dilerim mevlam mucizeleriyle sevindirir onları

Muhalif ler is basinda. Merak etmeyin kadın dusunup tasinmistir. Zorda kalmasa boyle bi yontemd basvurmaz zaten. Hastane sormus size. Gecenlerdede tv de bi hoca evlatlik almak dinim8zce uygun degil diyordu. Kadin evlat sahibi olmak istiyo belli, o gunah bu gunah. Tovbe tovbe. Gene ceza alcam kesin.

Ah canım yaa çok çok geçmiş olsun demek taşıyıcı annelik de günahmış ben bilmiyordum ama bu forumda taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olan kadınlar var diye hatırlıyorum elbet yardım eden çıkar bununla ilgili konularda var burda peki birşey sormal istiyorum seni üzmiceksem.Bu durumu nasıl öğrendin birde hiç mi ihtimal yok bebeğin normal olması için senin taşıman için

Hicbi ihtimal yok baska.. Adet gprmedigim icin gitmistim hastaneye bikac yanlis teshisten sonra boyle oldugum ortaya cikti. Gunah denmesi hi onemli degil. Dini herkesin kendince yorumladigini dusunuyorum. Ben o sekilde dusunmuyorum..

evlatlık son care olur sanırım. eger bı yolu varsa kendi cocugum olsun kası gozu bana benzesın isterim... bilmiyorum ki.. kendim tasıyamasam da gercek annesini genetik özelliklerini bilmedigim bi cocuk olmasından daha iyi bence

Hicbi ihtimal yok baska.. Adet gprmedigim icin gitmistim hastaneye bikac yanlis teshisten sonra boyle oldugum ortaya cikti. Gunah denmesi hi onemli degil. Dini herkesin kendince yorumladigini dusunuyorum. Ben o sekilde dusunmuyorum..
Tabiki de herkesin dini yaşaması kendine özgü siz istiyorsanız yaptırın insanın çocuğunun olmamasının ne demek olduğunu bilirim hiçbir sıkıntı olmadığı halde 1.5 senedir uğraşıp halen olmamasına çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor.Peki rahim nakli falan düşündün mü gerçi o zaman yumurtalarda sana ait olmuyor galiba

hayır rahim naklinin basarılı tek ornegi bile yok.. basarıya ulastırılamadı henuz ama olsa da neden kendi yumurtan olmasın ki.. cok zor evet.. allah herkesin yardımcısı olsun.. evlat ıcın göğe açılan ellerınız minik bedenlerle dolsun..

Cnm bence çok dogru bi karar almişin basına gelmeyen kimse anlayamaz ben olsam bende kesin boyle bi karar alırdım bazı arkadaslar ewlatlk alsaniz falan demişler ama kendi genetik ozelligini tasıyan kendi canindan çocuk sahibi olma imkann warken neden ewlatlk alcksınki hani hç bi çozum yolu olmaz çaresiz kalirsn o zmn alırsın ama çaresi war kendi içinde buyumeyecek sen dogurmayack olssanda sonuçta genetik annesi sen olcksın bu daha mantklı ve dogru bi karar cnm bide kıbrısa neden guwenmiosun sonçta yumurtlkların warmiş saglklymiş senn yumurtalarını alıp dolleyp tasıyıccıya yerlştrckler benm halamda kıbrısta yaptrdı ama onnki yumurta donasyonuydu bu sayede bi kızı oldu

kıbrısla ilgili hiç hoş şeyler duymadım etraftan.. gidip eli boş dönen insanlar çıktı karşıma genelde. forumlardan okuduklarım yüzünden soğudum kıbrıstan.. içime sinmiyor hiç. kıbrıstan bana %90 ilk döllemede tutar dediler. bu olasılık da çok yüksek geldi aslında.. sanki kandırıyolarmış gibi.. :) tabi ki ben doğurmasam da kendi genlerimden olan bir çocuk olması daha iyi dediğin gibi. imkanımız varken bunu denemek istiyorum. olmadı son çare evlatlık olur.. en azından denedim olmadı derim. ilerde keşke demek istemiyorum.. acaba halanız hangi tüp bebek merkezinde yaptırdı biliyor musunuz??

Cnm bilmiorum hangi merkezde yaptırdgni ama eger kıbrıs içine sinmediyse dedigin gbi baska ulkede daha detaylı arastırarak guwenebilecegin bi yerde yaptırabiirsin cnm inş en yakın zamanda kavusursun bebegine

Cnm bilmiorum hangi merkezde yaptırdgni ama eger kıbrıs içine sinmediyse dedigin gbi baska ulkede daha detaylı arastırarak guwenebilecegin bi yerde yaptırabiirsin cnm inş en yakın zamanda kavusursun bebegine

Insallah ya.. 15yasimda ogrendim hastaligimi ve o yasimdan beri beynimi kemirir durur. Onceleri evlenmek bile istemiyordum. Vajinam da gelismemis oldugu icin cinsellik bile yasayamiycaktim. O yasimda cok zor zamanlar gecirdim ameliyatlar tedaviler cok zor zamanlardi.. Onlari atlattim cok sukur de bi de bebegime kavussam... Kimse de anlamiyor rahatsizligimi nadir bir duum oldugu icin. Kimseyle konusamamak cok zor gercekten.. Allah kimseye yasatmasin boyle bir durumu..

Tahmin edebiliorum cnm çokk zor gunler geçirmişsin ama hepsi geçmiş bak ewlenmişsin hani derlerya beterin beteri war die genede bi çaresi war cnm allah çaresiz dert wermesin ben sennde bi hun çocuk sahibi olacgna inaniyorum benmde bi çocugm var imdi ikinciyi istioruz ama 3 aydır tık yok ilk çocugumuzn hemn olmssına ragmen bu birsz ugrastrk galiba allah sanada nasip eder inş cnm kiçsenn dedgne aldrma yernde olmyn anlymz me gerekyosa yaptrn çaresi warken çaresine bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…