merhaba ben vajinal egeneziyim rahmim çok küçük bu yüzden adet göremiyorum doğal yollarla anne olamıyorum.. tek çare taşıyıcı annelik. evliyim bu işlemi yaptırmaya karar verdik ancak güvenilir bir hastane istiyoruz.. kıbrıstakilere açıkcası pek güvenim yok. lütfen bu konuda bilgisi olan ya da uygulamış olan varsa cevap yazabilir mi? bıktım bunaldım artık bunu düşünmekten. rahatsızlığımı öğrendiğim yaştan beri eksik hissediyorum kendimi.. artık her gün her gece bu dertlerle değil bebeğimle olmak istiyorum[/QUOYAPMAYIN LÜTFEN MRB TATLIM BEN 9 YILLIK EVLİYİM BENİMDE COCUĞUM OLMUYOO ONUN YOKLUGUNU CEKEN BİLİR AMA ALLAHTTAN UMUT KESİLİRMİ BEN 9 YILDIR SAVAŞIYORUM DİLE KOLAY
LÜTFEN TAŞIYICI ANNELİĞİ 1 KEZ DAHA DÜŞÜN BENİM BİLDİĞİM EŞİNİN SPERMİNİ ALIP BİR BAŞKA KADININ RAHMİNE ENJEKTTE EDECEKLER.SNRA 9 AY BEKLİYECEM SNRA SENİN AMA SENİN CANINDANMI HAYIR HER YÜZÜNE BAKTIĞINDA İHANET KENDİNE ETTİĞİN İHANETİ YAŞIYCAKSSIN ÇOK AMA ÇOK GÜNAH NOLUR YAPMAYIN BUNU DÜŞÜNEN EVLATLIK ALMAYI NEDEN DÜŞÜNMÜYOSUNUZ. YADA KORUYUCU AİLE OLDUĞU KADAR OLMADIĞI KADER ÜZMEYİN KENDİNİZİ BEN BU YAZIYI GÖRÜNCE İNANIN TÜYLERİM ÜRPERDİ BELKİ SESSİME SES VERİP VAZGECERSİNİZ ALLAHTTAN DİLEYİN BIKMADAN USANMADAN DUA EDİN
Yanlış biliyorsunuz taşıyıcı anne;babanın spermleriyle annenin yumurtasını dölleyip başka bir kadının rahmine yerleştirip orda büyümesidir.Yani çocuk anne ile babanındır taşıyan kadın taşıyıcı annedir.Senin dediğin büyük ihtimal yumurta donasyonu.Yumurta donasyonunda spermler babanın fakat yumurta annenin değil başka bir kadının oluyor evet bu günah ama taşıyıcı annelikte bi sakınca var mı bilmiyorum
merhaba ben vajinal egeneziyim rahmim çok küçük bu yüzden adet göremiyorum doğal yollarla anne olamıyorum.. tek çare taşıyıcı annelik. evliyim bu işlemi yaptırmaya karar verdik ancak güvenilir bir hastane istiyoruz.. kıbrıstakilere açıkcası pek güvenim yok. lütfen bu konuda bilgisi olan ya da uygulamış olan varsa cevap yazabilir mi? bıktım bunaldım artık bunu düşünmekten. rahatsızlığımı öğrendiğim yaştan beri eksik hissediyorum kendimi.. artık her gün her gece bu dertlerle değil bebeğimle olmak istiyorum
Yanlış biliyorsunuz taşıyıcı anne;babanın spermleriyle annenin yumurtasını dölleyip başka bir kadının rahmine yerleştirip orda büyümesidir.Yani çocuk anne ile babanındır taşıyan kadın taşıyıcı annedir.Senin dediğin büyük ihtimal yumurta donasyonu.Yumurta donasyonunda spermler babanın fakat yumurta annenin değil başka bir kadının oluyor evet bu günah ama taşıyıcı annelikte bi sakınca var mı bilmiyorum
Ah canım yaa çok çok geçmiş olsun demek taşıyıcı annelik de günahmış ben bilmiyordum ama bu forumda taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olan kadınlar var diye hatırlıyorum elbet yardım eden çıkar bununla ilgili konularda var burda peki birşey sormal istiyorum seni üzmiceksem.Bu durumu nasıl öğrendin birde hiç mi ihtimal yok bebeğin normal olması için senin taşıman içinEvet saglikli yumurtalarim var. Adet goremeyisimin sebebi rahmimin ince serit halinde olmasi. Yok denecek kadar kucuk. Ve zaten oncesinde vajina yolum da kapaliydi ilk 3cm var gerisi kapaliydi ve bika ameliyattan sonra duzeldi. Cok zor zamanlardi gercekten ama atlattim cok sukur.
Tabiki de herkesin dini yaşaması kendine özgü siz istiyorsanız yaptırın insanın çocuğunun olmamasının ne demek olduğunu bilirim hiçbir sıkıntı olmadığı halde 1.5 senedir uğraşıp halen olmamasına çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor.Peki rahim nakli falan düşündün mü gerçi o zaman yumurtalarda sana ait olmuyor galibaHicbi ihtimal yok baska.. Adet gprmedigim icin gitmistim hastaneye bikac yanlis teshisten sonra boyle oldugum ortaya cikti. Gunah denmesi hi onemli degil. Dini herkesin kendince yorumladigini dusunuyorum. Ben o sekilde dusunmuyorum..
Tabiki de herkesin dini yaşaması kendine özgü siz istiyorsanız yaptırın insanın çocuğunun olmamasının ne demek olduğunu bilirim hiçbir sıkıntı olmadığı halde 1.5 senedir uğraşıp halen olmamasına çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor.Peki rahim nakli falan düşündün mü gerçi o zaman yumurtalarda sana ait olmuyor galiba
Cnm bence çok dogru bi karar almişin basına gelmeyen kimse anlayamaz ben olsam bende kesin boyle bi karar alırdım bazı arkadaslar ewlatlk alsaniz falan demişler ama kendi genetik ozelligini tasıyan kendi canindan çocuk sahibi olma imkann warken neden ewlatlk alcksınki hani hç bi çozum yolu olmaz çaresiz kalirsn o zmn alırsın ama çaresi war kendi içinde buyumeyecek sen dogurmayack olssanda sonuçta genetik annesi sen olcksın bu daha mantklı ve dogru bi karar cnm bide kıbrısa neden guwenmiosun sonçta yumurtlkların warmiş saglklymiş senn yumurtalarını alıp dolleyp tasıyıccıya yerlştrckler benm halamda kıbrısta yaptrdı ama onnki yumurta donasyonuydu bu sayede bi kızı oldu
kıbrısla ilgili hiç hoş şeyler duymadım etraftan.. gidip eli boş dönen insanlar çıktı karşıma genelde. forumlardan okuduklarım yüzünden soğudum kıbrıstan.. içime sinmiyor hiç. kıbrıstan bana %90 ilk döllemede tutar dediler. bu olasılık da çok yüksek geldi aslında.. sanki kandırıyolarmış gibi.. :) tabi ki ben doğurmasam da kendi genlerimden olan bir çocuk olması daha iyi dediğin gibi. imkanımız varken bunu denemek istiyorum. olmadı son çare evlatlık olur.. en azından denedim olmadı derim. ilerde keşke demek istemiyorum.. acaba halanız hangi tüp bebek merkezinde yaptırdı biliyor musunuz??
Cnm bilmiorum hangi merkezde yaptırdgni ama eger kıbrıs içine sinmediyse dedigin gbi baska ulkede daha detaylı arastırarak guwenebilecegin bi yerde yaptırabiirsin cnm inş en yakın zamanda kavusursun bebegine
Insallah ya.. 15yasimda ogrendim hastaligimi ve o yasimdan beri beynimi kemirir durur. Onceleri evlenmek bile istemiyordum. Vajinam da gelismemis oldugu icin cinsellik bile yasayamiycaktim. O yasimda cok zor zamanlar gecirdim ameliyatlar tedaviler cok zor zamanlardi.. Onlari atlattim cok sukur de bi de bebegime kavussam... Kimse de anlamiyor rahatsizligimi nadir bir duum oldugu icin. Kimseyle konusamamak cok zor gercekten.. Allah kimseye yasatmasin boyle bir durumu..
Tahmin edebiliorum cnm çokk zor gunler geçirmişsin ama hepsi geçmiş bak ewlenmişsin hani derlerya beterin beteri war die genede bi çaresi war cnm allah çaresiz dert wermesin ben sennde bi hun çocuk sahibi olacgna inaniyorum benmde bi çocugm var imdi ikinciyi istioruz ama 3 aydır tık yok ilk çocugumuzn hemn olmssına ragmen bu birsz ugrastrk galiba allah sanada nasip eder inş cnm kiçsenn dedgne aldrma yernde olmyn anlymz me gerekyosa yaptrn çaresi warken çaresine bakın[/QUOTE. Hayirlisi neyse o olsun hakkimizda. Ilki olduysa ikincinin olmama sebebi ne ki acaba.. Belki de zamani tutmuyodur. Dogum esnasinda rahminizde bir komplikasyon olusmadi degil mi? Umarim en kisa zamanda ikinci meleginize kavusursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?