taşıyıcı anne arıyorum

Merhaba,
Rahatsızlığım sebebiyle anne olamıyorum. Çocuk sahibi olmak için tek yolumuz taşıyıcı annelik. Güvenilir, dürüst ve bize yardım edebilecek bir taşıyıcı anne arıyoruz. İşlem yurtdışında kesinlikle tüp bebek yöntemiyle yapılacaktır ve benim yumurtam ve eşimin spermi kullanılacaktır. Taşıyıcı anne sadece 9 ay bebeği karnında taşıyacak. Doğuma kadar tüm masraf ve ihtiyaçlarını karşılayacağız. Ücret yeterince tatmin edicidir. Maximum 34-35 yaşında, çocuk doğurmuş istanbul ve çevresinde ikamet eden, sigara ve alkol kullanmayan dul, yada evli (eşinin rızası ile) bir aday arıyoruz. Çevresinde böyle bir aday olan paraya ihtiyacı olan varsa da ayrıca mesaj atabilir Kabul edenler ile yüzyüze görüşüp şartları konuşabiliriz.. Lütfen bize yardımcı olun tek çıkar yolumuz bu...
Merhaba ben taşıyıcı anne olmak istiyorum 29 yaşındayım aslen Iraklı ve şuan erbilde ikamet ediyorum anlaşırsak Türkiye'ye gelebilirim

Merhaba,
Rahatsızlığım sebebiyle anne olamıyorum. Çocuk sahibi olmak için tek yolumuz taşıyıcı annelik. Güvenilir, dürüst ve bize yardım edebilecek bir taşıyıcı anne arıyoruz. İşlem yurtdışında kesinlikle tüp bebek yöntemiyle yapılacaktır ve benim yumurtam ve eşimin spermi kullanılacaktır. Taşıyıcı anne sadece 9 ay bebeği karnında taşıyacak. Doğuma kadar tüm masraf ve ihtiyaçlarını karşılayacağız. Ücret yeterince tatmin edicidir. Maximum 34-35 yaşında, çocuk doğurmuş istanbul ve çevresinde ikamet eden, sigara ve alkol kullanmayan dul, yada evli (eşinin rızası ile) bir aday arıyoruz. Çevresinde böyle bir aday olan paraya ihtiyacı olan varsa da ayrıca mesaj atabilir Kabul edenler ile yüzyüze görüşüp şartları konuşabiliriz.. Lütfen bize yardımcı olun tek çıkar yolumuz bu...
Merhaba uzun bi zaman olmuş ama buldunuz mu taşıyıcı anne adayı

bu konu hakkında fikri ve bilgisi olmayan insanların da burada yorum yapması çok saçma gerçekten. umarım birgün allah sizi hiçbir çaresizlik içerisinde bırakmaz. o zaman şaşarsınız işte kendinize hangi yolları denediğinizde..
birkez daha yazıyorum benim gideceğim klinik anne bulmuyor oyüzden burada konu açtım.
ayrıca bu karşıdaki bir insanı da kullanmak değil. her iki taraf birbirinin eksiğini tamamlıyor.
Yşadığınız ülkede bu şartlarda bşrini bulabilirsiniz ben dahil Türkiyede hiçbir kadın kolay kolay böyle bir şeyi kabul etmez.. O yğzden çok yadırganırsınız.. Hastalığınjz ne tam olarak paylaşmak ister misiniz?

X