- 19 Temmuz 2011
- 1.215
- 812
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
canım ceza yemeni istemem düşüncelerine katılıyorum iyilik kalptedir gerisi tercih meselesi ama cehaletiyle baş etmeyi bıraktım çünkü anlamıyor saygı duymuyor asla şimdi sadece eşimi doğuran kadın anne değil bana . hatta eşime bile değil. eşim biraz sessiz biri her konuda öyle çocugu da çenesiyle tüketti keşke o kazada ölseydim dedi düşününO geri zekali kayinvalidenize deyin ki kapasin ceneni. Saygi da bir yere kadar. Calisan kadin kötü ise bi zahmet onlar paralari versin. Dini konular yasak onun icin o basin acik kismina hic girmeyecegim. Ama dini de kendi kafalarina göre kullanip kirleten tipden besbelli. Iliskinizi tamamen kesin. Muhattap olmayin böyle insanlarla. Esinizde bi zahmet sizi korusun. Bunlarin sizin hayatiniza bi gram faydasi yok. Uzak dursublar
sözlerin o kadar iyi geldi ki birinden bunları duymaya ihtşyacım varmış. geçecek GEÇECEK ne güzel bir kelime . borç için çabalıyorum çok çalışıyorum daha neler yaparım bilmiyorum ama tedavi masrafları da belimi büküyorSize iyi gelmeyen şeylerle çevirmişsiniz etrafınızı. Kv'nizi sevmiyorsanız asla görüşmeyin veya minimum görüşün merhaba-merhaba. İş yerindeki insanlarla iş dışında minimum muhatap olun ve belki imkanınız varsa iş bile değiştirebilirsiniz. Şartlarınızı bilmeden konuşuyorum ama şu hayatta en önemli şey kendimiziz ve bizi mutsuz edecek şeylere tahammül göstermemeliyiz diye düşünüyorum. Şu borç bitince baya rahatlarsınız bence, sonra tedavi daha kolay olur :) Her şey geçici emin olun, şimdiki hüzün stres kesinlikle geçici. Bir gün gelecek nasıl bittiğini anlamayacaksınız bile. Sadece biraz sabır ve özveri.
onu da denedik ara verdik vs. ama doktorlar zamanın aleyhime olduğunu söyledikçe korkuyorum. borcum da 30 bin civarı kaldı rabbim yardım etti nasıl oldu bilmem ödeyeceğim en yüksek tutarları ödedim ki hemen her sene uygun tatillerde yaptım. ama borç için çözüm bulmam lazım acilenYaşadıklarınız çok zor şeyler.
Ama bebekten önce diğer sorunları halletmeli borçları bitirmelisiniz.Yoksa bu durumda bebek olursa sıkıntılarınız
katlanır.Bir müddet bebek fikrinden uzaklaşın.Hem kafanız hem hayatınız biraz toparlansın.Sonrasında o da
olur .
diyetisyene gidşyorum ama tiroid pcos vs. veremiyorum pes ediyorum. doktor konusunda çok seviyorum o da sanırım maddi durumum kötüye gitmesin diye düşünüyor ama haklısınız. bu arada dualarınızda bana da yer verin ne olurEğer eşin seni çok seviyorsa söyle bu annenle bir daha görüşmeyeceğim diye seviyorsa tamam diyecektir . Kv ile görüşme evine de kabul etme evine de gitme
Iş arkadaşlarına hersey anlatılmaz eğer ortamdan çok rahatsızsan iş değiştir ya da ortam buna imkan yoksa sadece işini yap kimseyle arkadas olmak zorunda değilsin .
Bebek konusu için de Ebet çok ağır bir imtihan bol bol dua et tedavini aksatma olmuyorsa vardır bunda da bir hayır dışarda annesiz babasız o kadar yavru var ki evlat edinmeyi düşünebilirsin .
Bu arada kilo için diyetisyene git tedavilerini ol .
Psikoloğunun düşüncesini beğenmedim . Ihtiyacın var ki gidiyorsun . Gerekirse değiştir .
Dualarım sizinle .diyetisyene gidşyorum ama tiroid pcos vs. veremiyorum pes ediyorum. doktor konusunda çok seviyorum o da sanırım maddi durumum kötüye gitmesin diye düşünüyor ama haklısınız. bu arada dualarınızda bana da yer verin ne olur
Eminim elinden geleni yapıyorsundur zaten, vücudunu da daha fazla zorlayıp yorma derim. Elbet bir gün biter borç zaten. Ve hayatta şunu öğrendim ben, hiçbir his sonsuza kadar kalmıyor. Bazen inişler oluyor bazen çıkışlar. Hatta dibe çöktükten sonra çıkması da o kadar güzel oluyor ki :)) Kesinlikle geçecek yani, neler geçmiyor hayatta.sözlerin o kadar iyi geldi ki birinden bunları duymaya ihtşyacım varmış. geçecek GEÇECEK ne güzel bir kelime . borç için çabalıyorum çok çalışıyorum daha neler yaparım bilmiyorum ama tedavi masrafları da belimi büküyor
canım ceza yemeni istemem düşüncelerine katılıyorum iyilik kalptedir gerisi tercih meselesi ama cehaletiyle baş etmeyi bıraktım çünkü anlamıyor saygı duymuyor asla şimdi sadece eşimi doğuran kadın anne değil bana . hatta eşime bile değil. eşim biraz sessiz biri her konuda öyle çocugu da çenesiyle tüketti keşke o kazada ölseydim dedi düşünün
Canim cok teşekkür ederim güzel dileklerin için en dibe vurup çıkmak rabbime dua etmekle ve sabır etmekle.mümkün . Sadece bazen işte hiçbir şey yapamıyorsun elinden gelmiyor kendine yabancı oluyorsunEminim elinden geleni yapıyorsundur zaten, vücudunu da daha fazla zorlayıp yorma derim. Elbet bir gün biter borç zaten. Ve hayatta şunu öğrendim ben, hiçbir his sonsuza kadar kalmıyor. Bazen inişler oluyor bazen çıkışlar. Hatta dibe çöktükten sonra çıkması da o kadar güzel oluyor ki :)) Kesinlikle geçecek yani, neler geçmiyor hayatta.
Yaşamak inanın çok güzel, kim bilir belki öyle şeyler göreceksin ki iyi ki yaşayıp bunu görmüşüm diyeceksin.
Konuşmak istersen ben her zaman dinlerim, dertleşirim :) Yeter ki sen iyi ol!
Takıntılarım izin verse olacak her şeye üzülüyorum bu bunu niye dedi bu niye beni sevmiyor bu niye laf söyledi ...Allah şifa versin tiroidiniz için. Yani bu durumda kendinizi korumanız lazım dışarıdakilerin dillerinden, kayınvalideniz dahil. Bunları eşinize anlatıp bu zor psikolojik dönemimde ya anneni benden uzak tut eve girip çıkmasın ya da dilini tutsun diyebilirsiniz. Kalanları da siz engelleyeceksiniz el mahkum. Allah yardımcınız olsun.
Amin canım amin de insnalar çok vicdansız acımasız.Allah size sabir ve kolaylik, diger hadsiz insanlarada gerekeni versin. O bilir ne yapacagini sen havale et yeter.
Evet eşimi çok seviyorum ilk aşkım bana hayatta en çok kıymet veren kişi her kahrımda yanımda bazen zor olmadı değil ailesi yüzünden sorunlar yaşadık ama bir baktık biz ikimiz çok mutluyuz artık aştık onlarıDualarım sizinle .
Eşinizle mutlu musunuz peki ?
Ailesi ile özellikle Kv ile görülmeyin o zamanEvet eşimi çok seviyorum ilk aşkım bana hayatta en çok kıymet veren kişi her kahrımda yanımda bazen zor olmadı değil ailesi yüzünden sorunlar yaşadık ama bir baktık biz ikimiz çok mutluyuz artık aştık onları
Cok yiprandigini değişiklik gerekli olduğunu bence eşinizle ciddi olarak konuşun..Biz 4 yıl baska şehirlerde yaşadık şimdi 6 aydır esimin memleketindeyim akrabalık ilişkisinden skldm hangisi derseniz kimsenin olmadığı baska şehir derim hep..aslında var eşimle anlaşamadığım tek konu o istemiyor burası memleketi ve çok seviyor
Kesinlikle anlıyorum. Söylüyorum ama bol keseden atmıyorum gerçekten, biraz tecrübeler biraz gözlemler. Sadece inancını ve umudunu hiç kaybetme, ayrıcaaa rica ederim hep buradayımCanim cok teşekkür ederim güzel dileklerin için en dibe vurup çıkmak rabbime dua etmekle ve sabır etmekle.mümkün . Sadece bazen işte hiçbir şey yapamıyorsun elinden gelmiyor kendine yabancı oluyorsun
Bende mi gariplik var. Çocuğum yok ve sizin gibi hiç üzülmedim. Ne var bu kadar üzülecek vallahi ben anlamıyorum. Çocuk olmayınca hayat yaşamaya değer olmuyor mu? Ben size hiç katılmıyorum.Merhaba Arkadaşlar,
İçimi dökmek istedim kısaca.
*Zorlu bir çocukluk geçirdim türlü maddi sıkıntılardan geçtim ve erken yaşta mesleğimi elime alıp ilk aşkımla eşimle evlendim. Mesleğinde başarılı biriyim bu yüzden aldığım övgü kadar baskı da var insanları anlamak çok zor normal bir kişinin iki katı çalışıyorum kariyerime de devam ediyorum ama asla bunu insanların gözüne sokup görgüsüzlük yapmıyorum tüm iş arkadaşlarımın yardımına koşuyorum. Ama işte insanlar nefret dolu bunu bilsem de kafaya takıp uyuyamıyorum
*Eşim evlenmeden önce ciddi bir kaza geçirdi ve Allah onu bana bağışladı seneler süren ve bir ömür sürecek tedavileri saymazsak şu an çok daha iyi bunun için çok çabaladık çok yorulduk ikimizde.
*Eşimin ailesi kendilerince geçerli sebeplerden beni istemediler. Bencillik ve kıskançlık başka bir şey değil aslında oğullarını çok sevmemi bile kıskandılar . eşim bunu en baştan beri bildi ama ailesine saygısı ve benim aşırı iyi niyetim sebebiyle yıprandık ama ailesini dinlemeyip evliliğimize devam ettik. ( boşanmamızı istediler her hafta kavga laf söz bitmedi bitmiyor) ama eşim mükemmel bir insan ve beni çok seviyor asla kırmak istemez beni her daim yanımda
*Eşimin tedavisi - mütevazi- bir düğün, eşime araç lazım olması derken borç batağına battık ama deli gibi çalıştım çalışıyorum yine de bitmiyor ailesi 1 tl dahi destek olmadı beklemiyorum da
* Biter mi bitmez evlendik benden kaynaklı bebeğimiz olmuyor ne yazık ki tedaviler beni tüketti de tüketti çevre baskısı kayınvalidemin acımasızlığı - kendisi istese şimdi doğururmuş - inanın tükendim kendimi işime ve kariyerime verdim ama acım dinmedi dinmiyor bir türlü
* Şimdi geldiğim noktada artık her şeye takan her şeyde mahvolan ölmeyi her şeyden çok isteyen biri oldum.
kimin kucağında bebek görsem deli gibi seviyor sonra eve kendimi atıp ağlıyorum. defalarca kez kazadan döndüm o kadar dalgın bitkin biri oldum. tedavi ilaçları ve tirod yüzünden 100 kg oldum diyetisyenim şahit resmen aç yaşıyorum ama veremiyorum ameliyat gerekiyor. bu arada kalp hastalığı yüzünden yoğunbakımda kaldım
ailem çok uzakta anlatıp üzmek istemiyorum zaten aşırı da düşkün değiller bana olmadılar bunun onlar da farkında. nerede hata yaptım bilmiyorumm
geceleri uyumak istiyorum hayalleri kurunca az huzur buluyorum ama sabah anne olmadığım gerçeği yüzüme çarpıyor. işime gidiyorum meslektaşlarım acımasız ve insafsizca laf söz yapıyor . bir arkadaşa durumumu anlattım neden çok çalıştığımı söyledim sandım ki beni anlar aksine resmen dalga geçti ve suratıma çarptı kısırlığımı...
sonra eve geliyorum yorgun bitkin borçları düşünüyorum tedavi masraflarını derken kayınvalidem her hafta bir bahane bulup darma duman ediyor beni en son yalvardım yapma bana gücüm yok kalmadı intihara sürükleniyorum dedim onda bile acımadı yok bebeğin olmuyor yok çalışan kadın kötüdür yok başın açık...
bir yerden ayağa kalkmak istiyorum her yolu denedim psikoloğum senin gibi güçlüsü az her şeyin farkındasın tedaviye devam etmene gerek yok dedi . değilim işte güçlü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?