- 19 Temmuz 2011
- 1.215
- 812
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
bilmem hiç düşünmedim ama okumayı çok severim bıraksalar odamdan çıkmam okurum . bir de çocuk sahiplenmeyi bir iki kez düşünüp vazgeçtim kedi almak da onun gibi o da bir canlı kendime hayrım yok ona nasıl olacakOkurken daraldım. Allah yardımcınız olsun. Bence kv ile daha az görüşün haftada bir sizi üzmesi çokk fazla. Bebek olmuyorsa olmuş gibi tasarlamayın daha çok eziyet şuan. Hem odaklanınca hiç olmuyormuş. Stresinizi azaltacak seyler yürüyüş vs ya da bi kedi beslemeyi düşünmez misiniz
Anlıyorum ancak size çok iyi gelir bence bi düşününbilmem hiç düşünmedim ama okumayı çok severim bıraksalar odamdan çıkmam okurum . bir de çocuk sahiplenmeyi bir iki kez düşünüp vazgeçtim kedi almak da onun gibi o da bir canlı kendime hayrım yok ona nasıl olacak
evet ama kendimle olan sorunlarımı aştım eşimin ailesine alıştım eşimle ailesinden kaynaklı sorunları da aştık çok şükür gerisi bir boşluk bitmeyen içimi kavuran beni tüketen bir boşlukHayat sinaviniz cok zorlu gercekten ilk basta bebek degil kendinizi dusunmelisiniz. Allah sabir versin.
teşekkür ederim ilginize bahçe ekiyorum yaz aylarında iyi geliyor ama içimdeki boşluk bitmiyorAnlıyorum ancak size çok iyi gelir bence bi düşünün
Hiç olmadı sokakta besleyin sevin okşayın
tedavi aldım ama doktorum alanında çok iyi biri bana güçlü olduğumu ve bilinçli olduğumu söyleyip bana her ay maasını yatırma dedi :) ara verdik. zamanında stres yaptığım için olmuyor diyerek ara verdim her şeye rahatladım akışına bıraktım ama yine olmadı malesef şimdi artık korkuyorum doktorlar yaşın ilerliyor diyor zaten yanlış doktor yuzunden 2 senem çöp oldu. ama kayboldum ben kendimden verdim attığım dertler taş oldu çökertti beni gün ve gün şimdi br umut arıyorum hayata tutunmak için tavsiyenize uyacağım negatif seyleri düşüneceğimBebek sahibi olmak için uygun psikolojide değilsiniz, belki de bu yüzden olmuyordur. Hayırlısı böyledir şuan, böyle düşünmeye çalışın. Önce kendinizi tedavi etmelisiniz. Bilmiyorum psikolojik destek aldınız mı ama alsanız iyi olur çünkü kaybolmuş gibisiniz koşuşturmalar içinde. Sizi dinleyen birine ihtiyacınız var ve emin olun herkes çevrenizde boş boş konuşan o asalaklar gibi değil. Gerekirse oturun hayatınızda sevdiğiniz sevmediğiniz şeyleri birer birer yazın. Negatifleri azaltın mümkün olduğunca, hoşlandığınız şeylere yönelin. Her gün yeni bir başlangıç, bunu hiç unutmayın. Her yeni başlangıç bizim ellerimizde ve dünden çok daha güzel olabilir.
evlatlık almayı 2 kez düşündüm erken dedi doktorlar eşime söylemedim ama o biraz daha deneyelim der koruyucu ailelik aklıma geldi ama bu psikolojiyle doğru olur mu bilemem çocugu da düşünmeliyim sadece kendimi değilBebeği olmayan tek insan değilsiniz ,
son da olmayacaksınız .
Kendinizi bu kadar hırpalamayın .
Koruyucu aile olabilirsiniz , bi çocuğun elinden tutabilirsiniz bence.
Çok şey değişir hem çocuk hem sizin için :)
yok eşim artık anladı. bir kez 6 ay gitmedim eşim de gitmedi dedim ailen git onu zorla birkaç kez götürdüm kapıdan bıraktım dedim ilerde biz de yaşlanağız bizim de hatalarımız olabilir ailesine acı cektirmek istemedim ama eşim gitme desem gitmez bensiz hiç gitmez artık. gel gelelim gidip gelmemek de çözüm değil canım . kv aile toplantılarında sağda solda söylüyor kulağına geliyor üzülmiyorum diyememKv ile görüşmeyi tamamen kes sorunların yarısı ortadan kalkar.
Yok ama eşim istemez bunu dersen turp sıkayım onun iyiliğine kardeş kusura bakma..
aslında var eşimle anlaşamadığım tek konu o istemiyor burası memleketi ve çok seviyorŞehir değiştirme imkanıniz var mi?
Size iyi gelmeyen şeylerle çevirmişsiniz etrafınızı. Kv'nizi sevmiyorsanız asla görüşmeyin veya minimum görüşün merhaba-merhaba. İş yerindeki insanlarla iş dışında minimum muhatap olun ve belki imkanınız varsa iş bile değiştirebilirsiniz. Şartlarınızı bilmeden konuşuyorum ama şu hayatta en önemli şey kendimiziz ve bizi mutsuz edecek şeylere tahammül göstermemeliyiz diye düşünüyorum. Şu borç bitince baya rahatlarsınız bence, sonra tedavi daha kolay olur :) Her şey geçici emin olun, şimdiki hüzün stres kesinlikle geçici. Bir gün gelecek nasıl bittiğini anlamayacaksınız bile. Sadece biraz sabır ve özveri.tedavi aldım ama doktorum alanında çok iyi biri bana güçlü olduğumu ve bilinçli olduğumu söyleyip bana her ay maasını yatırma dedi :) ara verdik. zamanında stres yaptığım için olmuyor diyerek ara verdim her şeye rahatladım akışına bıraktım ama yine olmadı malesef şimdi artık korkuyorum doktorlar yaşın ilerliyor diyor zaten yanlış doktor yuzunden 2 senem çöp oldu. ama kayboldum ben kendimden verdim attığım dertler taş oldu çökertti beni gün ve gün şimdi br umut arıyorum hayata tutunmak için tavsiyenize uyacağım negatif seyleri düşüneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?