Dil bölümü okuyorum almanca-ingilizce ağustosta bitiyor. Artı olarak 2 dil daha biliyorum iyi seviyede ama kendi alanimda hiç çalışmadım nasıl olur hiç bilmiyorum is bulma kısmı. Okul bittikten sonra kalmayı zaten en bastan beri hiç planlamadım. Su an buradaki evimden çıkıyorum kontrat bittiği için bi daha burada ev bulup taşıyıp uğramamak için de direkt döneyim dedim öyle hızlı gelişti biraz bu kısım. Erkek arkadaşım işi burada su an olduğumuz ülkede o yuzden gidip gelecek bi süre uçakla 3 saat zaten ama sonra nasıl olur onu da bilmiyorum tam bindik bi alamete gidiyoz kıyamete modundayimSimdi ablacim, sen Turkiye'ye temelli yerlesmeyi mi dusunuyorsun? Eger oyleyse zaten sevgilinle ne kadar sevgili kalabilirsiniz ki? Gecici gidiceksen de ona sebep kopegi birakma derim. Bir de once is bul, basvurular yap ondan sonra Turkiye'ye yerles derim. Is bulabilecek misin ki, yani yeni mezunsun sanirim, artik is yok istihdam yok. Meslegin nedir?
Çok üzüldüm, başınız sagolsun abi için de köpekcik için deYakından tanıdığım bir ablamın abisi lösemiden öldü geriye emanet köpeği kaldı. Ablam köpeğe gözü gibi bakıyordu ama bir gün bahçeden kaçmış. 3 gün aradılar bulamadılar 3.gün abisinin mezarında buldular köpeği. Cenazede de köpek varmış nasıl aklında tuttuysa mezarlığa gitmiş o bıdık haliyle. Birkaç ay içinde de üzüntüden öldü köpek.
Sizi üzmek için anlatmıyorum ama o köpeğin gözünde ebeveynsiniz bence kalıcı olarak kimseye sahiplendirmeyin
Dil bölümü okuyorum almanca-ingilizce ağustosta bitiyor. Artı olarak 2 dil daha biliyorum iyi seviyede ama kendi alanimda hiç çalışmadım nasıl olur hiç bilmiyorum is bulma kısmı. Okul bittikten sonra kalmayı zaten en bastan beri hiç planlamadım. Su an buradaki evimden çıkıyorum kontrat bittiği için bi daha burada ev bulup taşıyıp uğramamak için de direkt döneyim dedim öyle hızlı gelişti biraz bu kısım. Erkek arkadaşım işi burada su an olduğumuz ülkede o yuzden gidip gelecek bi süre uçakla 3 saat zaten ama sonra nasıl olur onu da bilmiyorum tam bindik bi alamete gidiyoz kıyamete modundayim
Dil bölümü okuyorum almanca-ingilizce ağustosta bitiyor. Artı olarak 2 dil daha biliyorum iyi seviyede ama kendi alanimda hiç çalışmadım nasıl olur hiç bilmiyorum is bulma kısmı. Okul bittikten sonra kalmayı zaten en bastan beri hiç planlamadım. Su an buradaki evimden çıkıyorum kontrat bittiği için bi daha burada ev bulup taşıyıp uğramamak için de direkt döneyim dedim öyle hızlı gelişti biraz bu kısım. Erkek arkadaşım işi burada su an olduğumuz ülkede o yuzden gidip gelecek bi süre uçakla 3 saat zaten ama sonra nasıl olur onu da bilmiyorum tam bindik bi alamete gidiyoz kıyamete modundayim
Ev değişikliği hayvanlarda aşırı derecede stres yapıyor. Bilmiyorumama her durumda erkek arkadasın en mantıklısı , yoksa sahiplendirince sen de çok üzülürsün. İşi olduğu zaman geçici olarak orada birakacağı biri vardır mutlaka, en kötü ihtimal hayvan otelleri falan var bir süre oralara bırakabilir maddi açıdan sıkıntı olmazsa. Ay kıyamam ona yaaa çok üzüldümBen olmayacaksam bir tek onunlayken içim rahat ediyor ama erkek arkadasimin 2 ayda bir 3-4 haftalık is seyahatleri oluyor ve bu sürekli olan bi durum o yüzden çok zor.
Irkı karnesinde ne olarak geçiyor?Eki Görüntüle 2265478 oglum da bu kızlar
Estağfurullah :) ben uni okumak için öğrenim vizesiyle geldim sonra oturma izni aldım burada okuldan dolayı. İs bulma kısmı nasıl oluyor bilmiyorum bilenler bizi aydınlatır belkiKızlar konuyu baltalamak için söylemiyorum kusura bakmayın da Allah aşkına yurtdışına yerleşme fırsatını nasıl yakaladınız bi ara birileri anlatabilirse çok sevinirim. Türkiyede yüksek lisans yapıyorum, yurtdışında işe başvuruyorum ama çalışma izni meselesinden dolayı kimse dönmüyor. Şu meseleyi halletsem köpeği ben alırım her akşam da görüntülü sohbet yaptırırım valla :)
Karma ırk yazdırdımIrkı karnesinde ne olarak geçiyor?
Aynen öyle Miss, 4,5 yaşında bir pekinezimiz var, bizle yaşamaya başladığında 2,5 aylıktı, koynumuzda büyüttük, hala bizle uyur, bizle yemek yer, nereye gidersek gidelim hiç evde bırakmadık alışık değil yalnız kalmaya, başkasına vermek bir yana dursun, ki asla veremem o bizim evladımız, yemin ediyorum eşim veya ben dışarı çıkalım, evde birimizle kalsın, diğeri gelene kadar kapı eşiğinde nöbet tutuyor, babası veya beni kapıda görünce asırlardır görmemiş gibi deliriyor:) biz ona anne babayız, o bize evlat.Yani köpekler terk edilince gerçekten buhrana kapılıyor. Bizim ofiste perşembe köpek günü, gelen ufak bir köpek var. Neyse sahibi 20dklığına bana bıraktı bir işi çıktı. Hayvan durmuyor, sürekli mızıldanıyor, gel bahçede gezdireyim dedim fırladı gitti sahibini aramak için. İkram yedireyim dedim istemedi. Sahibi gelince de mutluluktan uçtu. Şimdi bu hayvanlar nasıl bırakılır ki?
Anladım.Karma ırk yazdırdım
Çok teşekkür ediyorum size yazacağım :) benimki çok alerjik bir çok şeyi yiyemiyor ama marul, salatalık ya da yoğurt verirseniz köleniz olur peşinizden ayrılmazPeki, ihtiyaciniz olursa ozelden yazabilirsiniz konu sahibesi yakin bir eyaletteyseniz evinizi yerlestirinceye kadar bende takilabilir kopek. Daha once de misafir ettiigm kopekler oldu, hepsi de buyuk kopeklerdi, evimde ne var ne yoksa yiyip gittilerEn son gelen gece kalmadi, ogleden sonra takildi sonra sahibi almaya geldi. Kendi yemegini yedirdim, sonra kendime yaptigim sandvici ben tuvaletteyken masadan kacirip yemis 1 hafta sonra kopek beni gorunce direkt ustume atladi hayvan cakal tabi her seyi yedi ya evime tekrar gelmek istedi
Kızlar konuyu baltalamak için söylemiyorum kusura bakmayın da Allah aşkına yurtdışına yerleşme fırsatını nasıl yakaladınız bi ara birileri anlatabilirse çok sevinirim. Türkiyede yüksek lisans yapıyorum, yurtdışında işe başvuruyorum ama çalışma izni meselesinden dolayı kimse dönmüyor. Şu meseleyi halletsem köpeği ben alırım her akşam da görüntülü sohbet yaptırırım valla :)
Ya bunu ben de düşündüm ama veteriner kimlikte ne yazıyorsa o önemli dedi. Yüzü benziyor ama beden olarak klasik pittlere göre ufak zaten o yüzden umarım sorun çıkmazAnladım.
Görüntü olarak pite benzetirlerse havayolu firması da Türkiye gümrüğü de sorun çıkarabilir.
Burası Türkiye maalesefYa bunu ben de düşündüm ama veteriner kimlikte ne yazıyorsa o önemli dedi. Yüzü benziyor ama beden olarak klasik pittlere göre ufak zaten o yüzden umarım sorun çıkmaz
Çok teşekkür ediyorum size yazacağım :) benimki çok alerjik bir çok şeyi yiyemiyor ama marul, salatalık ya da yoğurt verirseniz köleniz olur peşinizden ayrılmaz
Ben de bundan korkuyorum depresyona girerse diye. Hep anneme diyorum insanın çocuğu gibi oluyor sen beni bırakır miydin diye sen köpekle bir misin diyorAynen öyle Miss, 4,5 yaşında bir pekinezimiz var, bizle yaşamaya başladığında 2,5 aylıktı, koynumuzda büyüttük, hala bizle uyur, bizle yemek yer, nereye gidersek gidelim hiç evde bırakmadık alışık değil yalnız kalmaya, başkasına vermek bir yana dursun, ki asla veremem o bizim evladımız, yemin ediyorum eşim veya ben dışarı çıkalım, evde birimizle kalsın, diğeri gelene kadar kapı eşiğinde nöbet tutuyor, babası veya beni kapıda görünce asırlardır görmemiş gibi deliriyor:) biz ona anne babayız, o bize evlat.
Bir evcille yaşıyorsanız sonuna kadar sorumluluğunu almak zorundasınız, bir çare bulunmalı ve alışık olduğu ailesiyle yaşamalı, depresyona giriyorlar ve hasta oluyorlar
Tam olarak kanunu bilmiyorum ama pitbull değil de pitbull kırması da olsa giremiyor mu trye siz biliyor musunuz?Burası Türkiye maalesef
İnşallah sorun yaşamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?