Taşınmak, köpeğim?

Dil bölümü okuyorum almanca-ingilizce ağustosta bitiyor. Artı olarak 2 dil daha biliyorum iyi seviyede ama kendi alanimda hiç çalışmadım nasıl olur hiç bilmiyorum is bulma kısmı. Okul bittikten sonra kalmayı zaten en bastan beri hiç planlamadım. Su an buradaki evimden çıkıyorum kontrat bittiği için bi daha burada ev bulup taşıyıp uğramamak için de direkt döneyim dedim öyle hızlı gelişti biraz bu kısım. Erkek arkadaşım işi burada su an olduğumuz ülkede o yuzden gidip gelecek bi süre uçakla 3 saat zaten ama sonra nasıl olur onu da bilmiyorum tam bindik bi alamete gidiyoz kıyamete modundayim

Çok üzüldüm, başınız sagolsun abi için de köpekcik için de köpekler gerçekten sahiplerine çok bağlılar benimki de ben 2 gün bir yere gitsem yemek yemiyor doğru düzgün. Boyle olayları duyunca içim çok kötü oluyor bırakmamak en iyisi sanırım hepimiz aynı fikirdeyiz

Yani çok uluslu şirketlerin Türkiye ofislerinde yeni mezun pozisyonlarına başvurmak istiyorsan zaten onların başvuruları mart gibi başladı ve nisan gibi bitti. Genelde İstanbul'dakiler bu dönemde başvuru alıyor (yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir zaten beni) sene içerisinde de deneyimli eleman arıyorlar. Şimdi hali hazırda iş ayarlamadıysan bana piyasa bu haldeyken iş ararken sıkıntı yaşayabilirsin gibi geldi, en azından seni tatmin edecek iş bulman zor olabilir

Peki, ihtiyaciniz olursa ozelden yazabilirsiniz konu sahibesi yakin bir eyaletteyseniz evinizi yerlestirinceye kadar bende takilabilir kopek. Daha once de misafir ettiigm kopekler oldu, hepsi de buyuk kopeklerdi, evimde ne var ne yoksa yiyip gittiler En son gelen gece kalmadi, ogleden sonra takildi sonra sahibi almaya geldi. Kendi yemegini yedirdim, sonra kendime yaptigim sandvici ben tuvaletteyken masadan kacirip yemis 1 hafta sonra kopek beni gorunce direkt ustume atladi hayvan cakal tabi her seyi yedi ya evime tekrar gelmek istedi

Kızlar konuyu baltalamak için söylemiyorum kusura bakmayın da Allah aşkına yurtdışına yerleşme fırsatını nasıl yakaladınız bi ara birileri anlatabilirse çok sevinirim. Türkiyede yüksek lisans yapıyorum, yurtdışında işe başvuruyorum ama çalışma izni meselesinden dolayı kimse dönmüyor. Şu meseleyi halletsem köpeği ben alırım her akşam da görüntülü sohbet yaptırırım valla :)

Ben olmayacaksam bir tek onunlayken içim rahat ediyor ama erkek arkadasimin 2 ayda bir 3-4 haftalık is seyahatleri oluyor ve bu sürekli olan bi durum o yüzden çok zor.
Ev değişikliği hayvanlarda aşırı derecede stres yapıyor. Bilmiyorumama her durumda erkek arkadasın en mantıklısı , yoksa sahiplendirince sen de çok üzülürsün. İşi olduğu zaman geçici olarak orada birakacağı biri vardır mutlaka, en kötü ihtimal hayvan otelleri falan var bir süre oralara bırakabilir maddi açıdan sıkıntı olmazsa. Ay kıyamam ona yaaa çok üzüldüm

Estağfurullah :) ben uni okumak için öğrenim vizesiyle geldim sonra oturma izni aldım burada okuldan dolayı. İs bulma kısmı nasıl oluyor bilmiyorum bilenler bizi aydınlatır belki

Aynen öyle Miss, 4,5 yaşında bir pekinezimiz var, bizle yaşamaya başladığında 2,5 aylıktı, koynumuzda büyüttük, hala bizle uyur, bizle yemek yer, nereye gidersek gidelim hiç evde bırakmadık alışık değil yalnız kalmaya, başkasına vermek bir yana dursun, ki asla veremem o bizim evladımız, yemin ediyorum eşim veya ben dışarı çıkalım, evde birimizle kalsın, diğeri gelene kadar kapı eşiğinde nöbet tutuyor, babası veya beni kapıda görünce asırlardır görmemiş gibi deliriyor:) biz ona anne babayız, o bize evlat.
Bir evcille yaşıyorsanız sonuna kadar sorumluluğunu almak zorundasınız, bir çare bulunmalı ve alışık olduğu ailesiyle yaşamalı, depresyona giriyorlar ve hasta oluyorlar

ya öyle bir özlemle gaza gelip geliyorsan kal gelme.3 senedir oturmuş düzenin var.burda 2 hafta sonra ailenle birbirinize batmaya başlayacaksınız, sen oraya adapte olmuşsundur da artık, işsizlik korkunç durumda iş bulsan bile para vermeyip sömürüyorlar, sevgilinle sorunlar çıkacak ,köpüşün tramvası ayrı olucak.yani sen en başta taşınma işini enine boyuna gözden geçir bence.

Çok teşekkür ediyorum size yazacağım :) benimki çok alerjik bir çok şeyi yiyemiyor ama marul, salatalık ya da yoğurt verirseniz köleniz olur peşinizden ayrılmaz

PhD/masterla kapağı at
O sırada staj yap kendini sevdir...sonra da al sana vize sponsoru

Anladım.
Görüntü olarak pite benzetirlerse havayolu firması da Türkiye gümrüğü de sorun çıkarabilir.
Ya bunu ben de düşündüm ama veteriner kimlikte ne yazıyorsa o önemli dedi. Yüzü benziyor ama beden olarak klasik pittlere göre ufak zaten o yüzden umarım sorun çıkmaz

Çok teşekkür ediyorum size yazacağım :) benimki çok alerjik bir çok şeyi yiyemiyor ama marul, salatalık ya da yoğurt verirseniz köleniz olur peşinizden ayrılmaz

Gayet ideal, bu misafir gelenlere hizmet etmekten usandım yiyip içip saltanat sürüyorlar Hizmet etmekten yoruldum.

Bu son gelen misafir köpek, sandviçimi kaçırdıktan sonra salonun ortasına yattı

Son düzenleme:
Ben de bundan korkuyorum depresyona girerse diye. Hep anneme diyorum insanın çocuğu gibi oluyor sen beni bırakır miydin diye sen köpekle bir misin diyor ben aslında ona alıştığı, rahat ettiği düzeni saglayamamaktan korkuyorum ama sanırım en önemlisi benimle olması geri kalanı bir şekilde halledeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…