Taşınma masrafını isteyen kiracı

Tahliye taahhüdü de korumuyor ki ev sahibini. İmza bana ait değil dediği an 2 sene uğraşıyorsunuz yine

Hiç önemli değil uğraşın ama bu zorbalığa boyun eymeyin. Yüzsüz bir de para istiyor.

Benim bildiğim, yeni bir sözleşme yapmak ev sahibi için iyi değil. Ama tabi ki, avukatınızın dediği önemli.
Yeni sözleşme yapma sakın 10 sene daha mı otursun, yasal olarak yaptığınız herşeyin arkasında durun İstanbulda daha uyguna ev bulacağı semtler var orada otursun, biz de biliriz Göktürk’ten ev tutmayı işe güce yakın ev bulmayı ama paramız nereye yetiyorsa ordan tutuyoruz, bu yüzsüz ve arsızlara fırsat verme, daha beteri babamın başında var, ne gerekiyorsa yapıcam mahkeme avukat icra
Para falan da verme, ev sahiplerini yağlı kapı görüyorlar, ev sahibi yardım kuruluşu değil

Okudukça sinirlerim tepeme çıktı.
Anlattığınız özellikte bir eve 7.200 istiyorsunuz ve kabul etmiyor?
Bizim kiramız 2.750den 8e, 8den 15e çıktı hiç ses etmedik aksine 15 olunca eşimle kutlama yapmadığımız kaldı. Çevredeki evlerin fiyatları ortada. Adam bize evini bedavaya verecek değil herhalde. Sizdeki arsıza bak ya saçını başını yolasım geldi
Bu tarz insanlar yüzünden asla ama asla 1+1 evden başka evi yatırımlık olarak düşünmüyorum 3+1 ev olsa boş bekletirim daha iyi
Vallahi Allah yardımcınız olsun sabrınıza hayran kaldım

Allah sana Sabır versin böyle kiracilari dişman başına ..
kabul etme bence icradan da vazgeçme yoksa iyi niyetini kurbanı olursun. Biz geçen sene arabulucuda 1 seneliğe anlaştik 3 bine oturuyordu çıkmıcam dedi çok direndi geçen ay da çıktı şükür
Çıkar çıkmaz kilidi değiştirdim
Evi mafvetmiş tadilat işimiz de var
Şükür gitti dedim
Valla Allah yar yardimcımız olsun inşallah evini kurtarsiın. Satacağı sakın söyleme daha da oyalar . Satma bence . Boş dursun yeter ki kiraya vermeye ugrasmazsin

İyide kimse tutup eve kök salmış çıkmam da çıkmam diye direnen kiracıyla uğraşmaz kimse almaz o evi bizde de var aynı dert. Adam yüzsüz sen evi sat senle kötü olmak istemiyorum ben satın alan versin mahkemeye en az iki yıl sürer iki yıl daha otururum diyor pişkin pişkin. 30 binlik evde 7 bini zor yaptık bu yıl.

Seni çok iyi anlıyorum psikolojik olarak valla yemin ederim çöküyor iki üç sene oyaladı bizi Allah bildiği yapsın dedim çıkmış 16 bine ev tuttugu duydum bize 7 bine kabul etmemiş şimdi de kendi kiracisiyla ugrastıgı duydum bunda bi ilahi adalet var

Yeni kiracıyla ilk ayda çoktan o parayı çıkarırsınız bence verin çıksın belli ki toplu parayı veremez çıksın da yeni kiracı sokun zamana yazık
Kiraciyi mahkeme karariyla çıkardığında 3 sene kiraya veremiyorsun . Bence böyle ugrasacsgi boş dursun devletin acilem düzeni değişmesi gerek

Kiraciyi mahkeme karariyla çıkardığında 3 sene kiraya veremiyorsun . Bence böyle ugrasacsgi boş dursun devletin acilem düzeni değişmesi gerek
Yok dava dışında taşınma masrafımı ver çıkayım demiş ya kiracı dava sonucu olarak çıkma değil diye biliyorum , benim de kafam karıştı şimdi

Millet akıllandı kimse kiracili ev almiyor kiracılı evler de ucuza satılıyor yemi gelen ev sahibi de ugras dursun zor iş

Geçmiş olsun öncelikle. Maalesef ev sahibi kiracı arasında bu şekilde sorunlar oluyor. Taşınma masrafını ödeyip ödememek size kalmış. Siz tahliyede de masraf yapacaksınız daha. Söylediğinize göre tahsil kabiliyeti de yok. İş yerinin adını adresini biliyorsanız avukatınıza söyleyin işyerine haciz ihbarnamesi ve maaş haczi de göndersin. Kiracı çıkmazsa iş yerini ayrıca SGK ya şikayet edeceğini söyleyin.

Yüzsüzlüğünde bu kadarı pes gerçekten.

İcrayı kaldırmayın ya ne hali varsa görsün .Utanmaz arlanmaz insanlar sanki nüfusuna geçirmişsin gibi hem icrayı kaldır hem taşınma parası ver oldu canım başka ağzınada mama vereyimmi diyeceksin insanın sinirleriyle oynuyorlar

O yüzden on yıl sözleşme olayı çok saçma.Tamam kiracıları koruyorum diyorsun ama on sene olunca da adam evi iyice kendi malı sanıyor sözleşme en fazla beş yıl olmalı

İstinafa git diye niye akıl verdiniz orayı anlamadım

Asla alacaklarınızdan vazgecmeyın
Büyükler veya eşiniz başımızı şunlardan kurtaralım da tamam ona da tamam yeter ki gitsinler gibi Bi boyun egişe kalkmasın lutfen.
Kadınsın alttan girin üstten cıkın asla haklarınızı alın
ustune bıde tahlyeyı karsılamak fılan... Hayırdır? Gaspa bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…