Taşınma masrafını isteyen kiracı

Sonuna gelmissiniz vazgecmeyin . Isinden olmamak icin cikar yakinda

İnanın o paraya hiç ihtiyacımız yok. 7 bin olsa da 50 bin olsa da bizim için ihtiyaç değil. Ama salak yerine konmak insanı sinir ediyor. O totosunu gezdirirken ben çocuğumu bakıcıya bırakıp çalıştım o evi almak için. Yasalar neden hep kiracıları koruyor. Bizim gibi ev sahipleri kendini nasıl koruyacak. 2 tane daha evimiz var kirada. Siz söyleyin bundan sonr bizim gibi bir ev sahibi tahliye taahhütnamesi olmadan evini kiraya verir mi? Asla asla.. Ev senelerce boş kalsa yine de taahhütname olmadan ev vermeyiz artık ve en başından sonuna kiracının tek muhatabı avukatımız olabilir. Öyle dilimiz yandı

Bu manyaklarla da uğraşılmıyor ki hukuk bile bir şey yapamıyor anlattığınız kadarıyla. Kadın tek mi yaşıyor hani çocuğu falan yok mu konuşsanız bir akrabasıyla falan
Eşi aradı 1-2 kez o da lütfen icrayı kaldırın. Eşim işe başladı diyor. Yeni sözleşme yapalım diyor bir de. Ailecek manyaklar

Eşi aradı 1-2 kez o da lütfen icrayı kaldırın. Eşim işe başladı diyor. Yeni sözleşme yapalım diyor bir de. Ailecek manyaklar
Benim bildiğim, yeni bir sözleşme yapmak ev sahibi için iyi değil. Ama tabi ki, avukatınızın dediği önemli.

E yeni sözleşmeyi yapın 30bin tl den olmaz mı
Bilirkişi zaten 33 bin diyor. Bunlar 25 binden yeni sözleşme yapalım istiyor. Paradan çok artık sıtkımız sıyrıldı bir an önce evden çıksınlar istiyoruz. Bir de bizi saf zannediyorlar. Belki süresiz sözleşme yaparız da bir 10 sene daha bunların üstüne kalırız diye de düşünüyor olabilirler

Uyanıklar 25 diye sözleşme yapacak ödemeyecek bu sefer hiç çıkaramayacaksınız. Haklısınız valla bence biraz daha bekleyin elbet sigorta yapılacak.

Evi alacak kişiye yazık değil mi ? Belki borç harç yıllarca yaptığı birikimle bir umut ev alacak sonuç bu ? Lütfen böyle akıllar vermeyin alana da yazık günah!

3 yıllık kiraciyim. İlk yıl 3100 güncel kiradan girdim. Ertesi yıl ev sahibi kabul etmediği halde 5 yaptık. O 6 istiyordu. Sonraki yıl 11 yaptık yine kavga ile o 12 istiyordu. Bu yıl 21 yaptık yine tartışa tartışa.
Benle beraber tasinanlarin kirası 14-16 bin falan. O ilanlardaki maximum ilanla kiyasliyor. 28 de ilan var 35 e de. Ama o orda evler 35 oldu diyor.
İyi geline kötü kaynana denk gelir, kötü geline iyi kaynana ya o misal herhalde. Bir bana düzgün ev sahibi denk gelmedi. Hakka girmek istemiyorum o yüzden tefe Tüfe üstünde zam yapıyorum adam yine beğenmiyor tartışıyor. Bu sefer de ben gecinemiyorum. Ağustosta zam oldu. Kaç aydır eksideyim. Ocak zammını bekliyorum.

4.500 vermeyen 30 mu verecek
Verir vermez kadın ölene kadar bekler çocuklarından alırız. Ya da bir icra daha yollarız hayatı boyunca sigortalı işte çalışamaz ne bileyim onlar razı bence 33’e. Ne isterseniz verelim yeter ki icrayı kaldırın diye arıyorlar

Kadının yeni işi baya iyi maaşlı ki icrayı kaldırın diye arıyorlar. Bence 30 u kabul ederler icra kalksın diye ama işte sonra ödemezse ev sahibi yine zora girer. O zaman maaş haczi oluyordur belki
430bini vermeyecegim taşınma paramı da siz verin çıkacağım o şartla icrayi kaldırın diyor yuzsuzlugun nirvanasi yani. Hem suçlu hem güçlü.

Kadının yeni işi baya iyi maaşlı ki icrayı kaldırın diye arıyorlar. Bence 30 u kabul ederler icra kalksın diye ama işte sonra ödemezse ev sahibi yine zora girer. O zaman maaş haczi oluyordur belki
430bini vermeyecegim taşınma paramı da siz verin çıkacağım o şartla icrayi kaldırın diyor yuzsuzlugun nirvanasi yani.
Siz demediniz mi 430binden vazgeçip taşınma parası karşılığında evden çıkacaklar. Çocukları reddi miras yaparlar borç isteyemezsiniz. Sizin için gözden çıkarılacak bir meblağ ise 450 vazgeçin gitsin. 4500luk kirayı zamanında ve tam alamamisken 30 bini zor.

Ay sakın sakın, yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz, kurtulun bu asalak kan emici insanlardan. Resmen evi bu insanlara almış gibisiniz

işte bunlarla anladıkları dilden konuşmak lazım da o da olmuyor. biraz daha sabredin. 10 yılı dolduranlar zaten sözleşme filan kalmıyor

Asla vazgeçmem tüm yaptıkları yanına kar kalır o zaman. Hayatı boyunca her yerden icralık olarak yaşayacak. Bu da iyi bir ceza bence. Bilemiyorum illa kadına miras vs birşey kalır. O zamana para pul olur belki ama yine dealır sokak hayvanlarına mama olarak veririz. Yeter ki yanına kar kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…