Taşındım , kayınvalidemin bi üst mahallesindeyim,her şey tuhaflaştı ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten canım çok sıkkın ikinci el mutfak dolabı ve ocak bi tahtanın üzerinde duruyor , yani diğer kuzeni yeni evlendi onun evine gittim kızın evi ne güzel ya ;(

Bende kendimden umudu kestim artık , benden bi şey olmaz şu saatten sonra inşallah düzelirim diyeceğim ama zor
yok öyle, kendini buraya sen getirdin, mecbur değildin. buralara gelecek kadar aklın var düzelecek kadar da vardır. ama kendine kıymet vermek ve bu yoldan dönmek zor geliyor di mi? bu eziklik, sevgi arama, onay arama modunu umursamamaya başlayıp dirensen gayet de kendini düzeltebilirsin. ama "düzelirim ama zor" deyince sanki düzelmek gökten inecek... istesen, yapsan düzelirsin yani o kadar zor değil. kendi başına dik durmak zor geliyor galiba ama allah el vermiş ayak vermiş. düzelememek değil bile isteye düzelmemek sendeki.

Gerçekten bana bunları yazıyor ya , neymiş bana çok değer veriyormuş

Eklentiler

• 5DCDD3A2-F0D2-4BE3-B1DB-EB21E538DCD5.jpeg
    101,9 KB · Görüntüleme: 148
Her dediğini kulağına takan adam adam gibi mutfak tezgahı bile olmayan eve layık görüyor seni, takmasa ne olacak kim bilir. Alıp başını gitmeyeceksen yorma kendini zorunlu, bazı şeyler kaçınılmazsa zevk almayı bilmek lazım

Offffff hep boş laf, kuru sıkı salliyor işte insanın gözü kör oluyor galiba bunlar iyi gunlerin, evlenince şenlik var şu adamı kendine layık gördün yaa valla bravo sana bu adam çok itici görmüyor musun gerçekten

eee? bize mi gösteriyorsun kendini savunuşunu, gördüğün değeri? kendi kendine kanıtla yeter. bunun tek yolu da içinde bulunduğun durumu tümüyle terk etmek. mesaj yazmak kolay. sen de boşa sallıyorsun karşındaki de.

Konudan konuya atlamışsın bişey anlaşılmıyor neden şikayet ediyorsun,kaynanana yemek yapma detayı niye verdin,kedileri ortadan kaldıran kim

Arkadaşınızın eşi çalışmıyor diye sizden daha mı kötü bir mahalle seçmeleri lazımdı,nasıl bir zihniyet herkes parasına göre biryerde oturur

Bende ona yanıyorum ya , hiç böyle olacağını tahmin etmedim daha Farklı hayal etmiştim
Allah aşkına ne hayal ettin valla çok merak ettim. ipsiz sapsız sevgilinin seni lüks bir semtte yada rezidansta mi oturtacagini düşündün açıkçası ben ev bile tutacaklarini düşünmemiştim.
yahu adamın anasi babası bıkmış beslemekten.memur ,aklı da kit bir kız bulmuşlar adamı sana çakma derdindeler.ona rağmen gözünü boyamak için adam akıllı ev bile tutmamislar. Sanki kendini yamamaya çalışıyorsun gibi davranıyorlar sende hala böyle hayal etmemiştim diyorsun göreceğinin en iyisi bu
Bu arada benim merak ettiğim 2 konu var
sen nasıl memur oldun
ve ailen nerede bu süreçte
Annen baban akraban yok mu kimse demiyor mu sana ne yapıyorsun sen diye

Yavrum krizi geçiriyorum şuan zorunlu. Bu mesajdan sonra fakeliğin daha da belli oldu
bende başından beri fake olduğunu düşünüyorum.önceki konularında eski sevgilisiyle attığı yazışmalarda da aynı yazım dili var. O adam da yavrum diyordu.
Ya bu kızın böyle bir fetisi var hep bu tarz barzolari buluyor yada dibine kadar fake

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…