- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Gerçekten canım çok sıkkın ikinci el mutfak dolabı ve ocak bi tahtanın üzerinde duruyor , yani diğer kuzeni yeni evlendi onun evine gittim kızın evi ne güzel ya ;(Kız zorunlu ben hepten kadın sizi kendi yanına alır diye düşünüyordum ama yine iyi ev tutmuş gerçekten
Dinlemiyorsun ki içini döküp gidiyorsun ve malesef sen buraya daha çok konu açarsın.
Nişanlınız halleder her şeyi seneye merak etmeyin
O kadar saçma ki gerçekten of ya ;(Ne alaka ya, yeni gelin evi anasınınki mi de düğüne kadar fazlalıklar sende duracak.
Ya aslında ev çok güzel ama ben anlamıyorum sorun nerede ya kedilerimi bile almışlar ya sırf besliyorum diyeNasıl farklı hayal ettin ya sana burda ne kadar yorum yazıldı hiç mi okumadın hiç mi birine acaba haklı olabilir mi demedin ?
yok öyle, kendini buraya sen getirdin, mecbur değildin. buralara gelecek kadar aklın var düzelecek kadar da vardır. ama kendine kıymet vermek ve bu yoldan dönmek zor geliyor di mi? bu eziklik, sevgi arama, onay arama modunu umursamamaya başlayıp dirensen gayet de kendini düzeltebilirsin. ama "düzelirim ama zor" deyince sanki düzelmek gökten inecek... istesen, yapsan düzelirsin yani o kadar zor değil. kendi başına dik durmak zor geliyor galiba ama allah el vermiş ayak vermiş. düzelememek değil bile isteye düzelmemek sendeki.Bende kendimden umudu kestim artık , benden bi şey olmaz şu saatten sonra inşallah düzelirim diyeceğim ama zor
Gerçekten bana bunları yazıyor ya , neymiş bana çok değer veriyormuşyok öyle, kendini buraya sen getirdin, mecbur değildin. buralara gelecek kadar aklın var düzelecek kadar da vardır. ama kendine kıymet vermek ve bu yoldan dönmek zor geliyor di mi? bu eziklik, sevgi arama, onay arama modunu umursamamaya başlayıp dirensen gayet de kendini düzeltebilirsin. ama "düzelirim ama zor" deyince sanki düzelmek gökten inecek... istesen, yapsan düzelirsin yani o kadar zor değil. kendi başına dik durmak zor geliyor galiba ama allah el vermiş ayak vermiş. düzelememek değil bile isteye düzelmemek sendeki.
Eeeee seni tutan ne, tayin iptali iste dön yerine, deli misin nesin iş görmeyen bir ç.k uğruna kendini paspas yerine kullandırıyorsunO kadar saçma ki gerçekten of ya ;(
Gerçekten bana bunları yazıyor ya , neymiş bana çok değer veriyormuş
Her dediğini kulağına takan adam adam gibi mutfak tezgahı bile olmayan eve layık görüyor seni, takmasa ne olacak kim bilir. Alıp başını gitmeyeceksen yorma kendini zorunlu, bazı şeyler kaçınılmazsa zevk almayı bilmek lazımGerçekten bana bunları yazıyor ya , neymiş bana çok değer veriyormuş
Offffff hep boş laf, kuru sıkı salliyor işteGerçekten bana bunları yazıyor ya , neymiş bana çok değer veriyormuş
eee? bize mi gösteriyorsun kendini savunuşunu, gördüğün değeri? kendi kendine kanıtla yeter. bunun tek yolu da içinde bulunduğun durumu tümüyle terk etmek. mesaj yazmak kolay. sen de boşa sallıyorsun karşındaki de.Gerçekten bana bunları yazıyor ya , neymiş bana çok değer veriyormuş
Konudan konuya atlamışsın bişey anlaşılmıyor neden şikayet ediyorsun,kaynanana yemek yapma detayı niye verdin,kedileri ortadan kaldıran kimArkadaşlar nişanlımın yanına taşınalı iki hafta oldu , işe de başladım . Akşamları iş çıkışı kayınvalideme gidip bazen yemek hazırladığım bile oldu .. ancak bugün canım çok sıkıldı , beyaz eşyaları almışlardı benim eve kuruldu . Ancak bana alırken abisinede almışlar . Abisinin beyaz eşyaları ( bulaşık ve çamaşır makinası da benim evde duracak) ev iki katlı olduğu için bi odam boştu , burada dursun diye ben bugün işteyken açmışlar kapıyı koymuşlar evin salonuna … gerçekten ben burda çıldırmaz isem hiç bir yerde çıldırmam heralde , burada çöpün yanında kedi besliyordum hafta sonu iki gün memleketime gittim kedileri resmen ortadan kaldırmışlar biri çok hastaydı zaten ;( onu da şuradan anladım bi gün ben çöpün kenarına kedilere mama verdim karşı komşu olan bi kadın başımda dikildi benimle konuşuyor sonra konuyu oğluna getirdi benim de oğlum evlenmedi bi evlense deyip duruyor . Sonra oğlu tam aşağıda güvercin bakıyormuş bana geldi diyor ki bu kediler yiyor güvercini diyor , dedim bunun yürümeye hali yok senin güvercinimi nasıl yesin dedim , adamın bakışlar bi tuhaf , annesi de akli dengesi biraz yerinde değil dedi . Ya inanın ben ne yapacağım ya ,nişanlım diyor ki bir sene dişini sık bir sene sonunda geçeriz iyi bir yere diyor, ya burası mahalle arası bi yer . Yani hangi birine yanayım bilmiyorum , nişanlımın dayısının oğlu var aynı zamanda en yakın arkadaşı evlerine gittik oturmaya , kız çalışmamasına rağmen tam merkezi konumdan ev tutmuşlar her yere yakın şehrin tam merkezinde , bir de benim eve bakıyorum gerçekten Burda herkes birbirini tanıyor , bizim apartman kayınvalidemin akrabaları , adam ondan bize beş bin tl ye kiraya verdi , diğer evler 13 binden başlıyor , ev de ilk oturan benim ama ne duşakabin var ne klozet ne banyo dolabı , ;( onu geçtim fırınlı ocak bile yok ocağı derme çatma masanın üzerine koydular ;( gerçekten delirmemek elde değil sabır çekiyorum adeta ya ;(
Bende ona yanıyorum ya , hiç böyle olacağını tahmin etmedim daha Farklı hayal etmiştim
Arkadaşınızın eşi çalışmıyor diye sizden daha mı kötü bir mahalle seçmeleri lazımdı,nasıl bir zihniyet herkes parasına göre biryerde otururArkadaşlar nişanlımın yanına taşınalı iki hafta oldu , işe de başladım . Akşamları iş çıkışı kayınvalideme gidip bazen yemek hazırladığım bile oldu .. ancak bugün canım çok sıkıldı , beyaz eşyaları almışlardı benim eve kuruldu . Ancak bana alırken abisinede almışlar . Abisinin beyaz eşyaları ( bulaşık ve çamaşır makinası da benim evde duracak) ev iki katlı olduğu için bi odam boştu , burada dursun diye ben bugün işteyken açmışlar kapıyı koymuşlar evin salonuna … gerçekten ben burda çıldırmaz isem hiç bir yerde çıldırmam heralde , burada çöpün yanında kedi besliyordum hafta sonu iki gün memleketime gittim kedileri resmen ortadan kaldırmışlar biri çok hastaydı zaten ;( onu da şuradan anladım bi gün ben çöpün kenarına kedilere mama verdim karşı komşu olan bi kadın başımda dikildi benimle konuşuyor sonra konuyu oğluna getirdi benim de oğlum evlenmedi bi evlense deyip duruyor . Sonra oğlu tam aşağıda güvercin bakıyormuş bana geldi diyor ki bu kediler yiyor güvercini diyor , dedim bunun yürümeye hali yok senin güvercinimi nasıl yesin dedim , adamın bakışlar bi tuhaf , annesi de akli dengesi biraz yerinde değil dedi . Ya inanın ben ne yapacağım ya ,nişanlım diyor ki bir sene dişini sık bir sene sonunda geçeriz iyi bir yere diyor, ya burası mahalle arası bi yer . Yani hangi birine yanayım bilmiyorum , nişanlımın dayısının oğlu var aynı zamanda en yakın arkadaşı evlerine gittik oturmaya , kız çalışmamasına rağmen tam merkezi konumdan ev tutmuşlar her yere yakın şehrin tam merkezinde , bir de benim eve bakıyorum gerçekten Burda herkes birbirini tanıyor , bizim apartman kayınvalidemin akrabaları , adam ondan bize beş bin tl ye kiraya verdi , diğer evler 13 binden başlıyor , ev de ilk oturan benim ama ne duşakabin var ne klozet ne banyo dolabı , ;( onu geçtim fırınlı ocak bile yok ocağı derme çatma masanın üzerine koydular ;( gerçekten delirmemek elde değil sabır çekiyorum adeta ya ;(
Gerçekten bana bunları yazıyor ya , neymiş bana çok değer veriyormuş
Allah aşkına ne hayal ettin valla çok merak ettim. ipsiz sapsız sevgilinin seni lüks bir semtte yada rezidansta mi oturtacagini düşündünBende ona yanıyorum ya , hiç böyle olacağını tahmin etmedim daha Farklı hayal etmiştim
Bişey olmaz yavrum. Sen kal orda, mutlaka evlen ama oldu mu?Gerçekten bana bunları yazıyor ya , neymiş bana çok değer veriyormuş
Yavrum krizi geçiriyorum şuan zorunlu. Bu mesajdan sonra fakeliğin daha da belli olduGerçekten bana bunları yazıyor ya , neymiş bana çok değer veriyormuş
Bayağı parayla koca satın alıyor hatun, yolunu bulmuş sjdjsdhfSenin para yedirmeden için rahat etmiyor.İlla birilerine para yedirecen.
bende başından beri fake olduğunu düşünüyorum.önceki konularında eski sevgilisiyle attığı yazışmalarda da aynı yazım dili var. O adam da yavrum diyordu.Yavrum krizi geçiriyorum şuan zorunlu. Bu mesajdan sonra fakeliğin daha da belli oldu