- Konu Sahibi zorunlualann
Bayağı parayla koca satın alıyor hatun, yolunu bulmuş sjdjsdhf
Bari yaptigi masrafi cikarsin oyle bosansin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayağı parayla koca satın alıyor hatun, yolunu bulmuş sjdjsdhf
Dur ayol daha çocuk yapıcak. Nikahın haftasına "regl oldum ama hamile miyimdir evimizde klozet de yok napıcam" diye konu açıcak filan.Bari yaptigi masrafi cikarsin oyle bosansin
Bari yatakta işine yarayan birini bulsaydı verdiği paraya değerdiBayağı parayla koca satın alıyor hatun, yolunu bulmuş sjdjsdhf
Nıye kabul ettiniz boyle sefaleti bilmem.Arkadaşlar nişanlımın yanına taşınalı iki hafta oldu , işe de başladım . Akşamları iş çıkışı kayınvalideme gidip bazen yemek hazırladığım bile oldu .. ancak bugün canım çok sıkıldı , beyaz eşyaları almışlardı benim eve kuruldu . Ancak bana alırken abisinede almışlar . Abisinin beyaz eşyaları ( bulaşık ve çamaşır makinası da benim evde duracak) ev iki katlı olduğu için bi odam boştu , burada dursun diye ben bugün işteyken açmışlar kapıyı koymuşlar evin salonuna … gerçekten ben burda çıldırmaz isem hiç bir yerde çıldırmam heralde , burada çöpün yanında kedi besliyordum hafta sonu iki gün memleketime gittim kedileri resmen ortadan kaldırmışlar biri çok hastaydı zaten ;( onu da şuradan anladım bi gün ben çöpün kenarına kedilere mama verdim karşı komşu olan bi kadın başımda dikildi benimle konuşuyor sonra konuyu oğluna getirdi benim de oğlum evlenmedi bi evlense deyip duruyor . Sonra oğlu tam aşağıda güvercin bakıyormuş bana geldi diyor ki bu kediler yiyor güvercini diyor , dedim bunun yürümeye hali yok senin güvercinimi nasıl yesin dedim , adamın bakışlar bi tuhaf , annesi de akli dengesi biraz yerinde değil dedi . Ya inanın ben ne yapacağım ya ,nişanlım diyor ki bir sene dişini sık bir sene sonunda geçeriz iyi bir yere diyor, ya burası mahalle arası bi yer . Yani hangi birine yanayım bilmiyorum , nişanlımın dayısının oğlu var aynı zamanda en yakın arkadaşı evlerine gittik oturmaya , kız çalışmamasına rağmen tam merkezi konumdan ev tutmuşlar her yere yakın şehrin tam merkezinde , bir de benim eve bakıyorum gerçekten Burda herkes birbirini tanıyor , bizim apartman kayınvalidemin akrabaları , adam ondan bize beş bin tl ye kiraya verdi , diğer evler 13 binden başlıyor , ev de ilk oturan benim ama ne duşakabin var ne klozet ne banyo dolabı , ;( onu geçtim fırınlı ocak bile yok ocağı derme çatma masanın üzerine koydular ;( gerçekten delirmemek elde değil sabır çekiyorum adeta ya ;(
Nööeeeyyy güvercin mi bakıyormuş Şu evin damında güvercin bakanlardan mı? Ay daral geldi.Arkadaşlar nişanlımın yanına taşınalı iki hafta oldu , işe de başladım . Akşamları iş çıkışı kayınvalideme gidip bazen yemek hazırladığım bile oldu .. ancak bugün canım çok sıkıldı , beyaz eşyaları almışlardı benim eve kuruldu . Ancak bana alırken abisinede almışlar . Abisinin beyaz eşyaları ( bulaşık ve çamaşır makinası da benim evde duracak) ev iki katlı olduğu için bi odam boştu , burada dursun diye ben bugün işteyken açmışlar kapıyı koymuşlar evin salonuna … gerçekten ben burda çıldırmaz isem hiç bir yerde çıldırmam heralde , burada çöpün yanında kedi besliyordum hafta sonu iki gün memleketime gittim kedileri resmen ortadan kaldırmışlar biri çok hastaydı zaten ;( onu da şuradan anladım bi gün ben çöpün kenarına kedilere mama verdim karşı komşu olan bi kadın başımda dikildi benimle konuşuyor sonra konuyu oğluna getirdi benim de oğlum evlenmedi bi evlense deyip duruyor . Sonra oğlu tam aşağıda güvercin bakıyormuş bana geldi diyor ki bu kediler yiyor güvercini diyor , dedim bunun yürümeye hali yok senin güvercinimi nasıl yesin dedim , adamın bakışlar bi tuhaf , annesi de akli dengesi biraz yerinde değil dedi . Ya inanın ben ne yapacağım ya ,nişanlım diyor ki bir sene dişini sık bir sene sonunda geçeriz iyi bir yere diyor, ya burası mahalle arası bi yer . Yani hangi birine yanayım bilmiyorum , nişanlımın dayısının oğlu var aynı zamanda en yakın arkadaşı evlerine gittik oturmaya , kız çalışmamasına rağmen tam merkezi konumdan ev tutmuşlar her yere yakın şehrin tam merkezinde , bir de benim eve bakıyorum gerçekten Burda herkes birbirini tanıyor , bizim apartman kayınvalidemin akrabaları , adam ondan bize beş bin tl ye kiraya verdi , diğer evler 13 binden başlıyor , ev de ilk oturan benim ama ne duşakabin var ne klozet ne banyo dolabı , ;( onu geçtim fırınlı ocak bile yok ocağı derme çatma masanın üzerine koydular ;( gerçekten delirmemek elde değil sabır çekiyorum adeta ya ;(
Profilini niye beğenmemiş yavrum?Gerçekten bana bunları yazıyor ya , neymiş bana çok değer veriyormuş
Saten yazan memur, yok keten hatta..Gerçekten bana bunları yazıyor ya , neymiş bana çok değer veriyormuş
Ben de gerçekliğine inanmıyorum, burda yazılanlara göre yönlenip sıradaki konuyu oluşturuyobende başından beri fake olduğunu düşünüyorum.önceki konularında eski sevgilisiyle attığı yazışmalarda da aynı yazım dili var. O adam da yavrum diyordu.
Ya bu kızın böyle bir fetisi var hep bu tarz barzolari buluyor yada dibine kadar fake
Ne yapıyon zorunlu iki hattın varda birinden diğerine mesaj mi atıyorsunGerçekten bana bunları yazıyor ya , neymiş bana çok değer veriyormuş
Hadi canım, yatakta da mı kötüymüş dfksdjfhdff offffBari yatakta işine yarayan birini bulsaydı verdiği paraya değerdi
10cm diye konu açmıştı.Hadi canım, yatakta da mı kötüymüş dfksdjfhdff offff
Nasıl anlamadım kimsin sen akıl verecek derken neyi kastettin övdünmü sövdünmü bacımHayır olmaz, aşk olsun. Hemen başka eve geçerlerse aldıkları eşyalar direk o adrese gelir ve taşınma masrafı yapamazlar. Onların mutlaka 1 yıllık çiçeği burnunda eşyayı evden eve taşıyarak zarar vermesi lazım. Neden bu enayilik haklarını ellerinden almaya çalışıyorsun ki, kimsin sen akıl verecek
Sövdude size değil zorunluya .Nasıl anlamadım kimsin sen akıl verecek derken neyi kastettin övdünmü sövdünmü bacım
Bide 30 dk lık yorumu vardı10cm diye konu açmıştı.
kendi düşen ağlamaz diyoruz biz bunaArkadaşlar nişanlımın yanına taşınalı iki hafta oldu , işe de başladım . Akşamları iş çıkışı kayınvalideme gidip bazen yemek hazırladığım bile oldu .. ancak bugün canım çok sıkıldı , beyaz eşyaları almışlardı benim eve kuruldu . Ancak bana alırken abisinede almışlar . Abisinin beyaz eşyaları ( bulaşık ve çamaşır makinası da benim evde duracak) ev iki katlı olduğu için bi odam boştu , burada dursun diye ben bugün işteyken açmışlar kapıyı koymuşlar evin salonuna … gerçekten ben burda çıldırmaz isem hiç bir yerde çıldırmam heralde , burada çöpün yanında kedi besliyordum hafta sonu iki gün memleketime gittim kedileri resmen ortadan kaldırmışlar biri çok hastaydı zaten ;( onu da şuradan anladım bi gün ben çöpün kenarına kedilere mama verdim karşı komşu olan bi kadın başımda dikildi benimle konuşuyor sonra konuyu oğluna getirdi benim de oğlum evlenmedi bi evlense deyip duruyor . Sonra oğlu tam aşağıda güvercin bakıyormuş bana geldi diyor ki bu kediler yiyor güvercini diyor , dedim bunun yürümeye hali yok senin güvercinimi nasıl yesin dedim , adamın bakışlar bi tuhaf , annesi de akli dengesi biraz yerinde değil dedi . Ya inanın ben ne yapacağım ya ,nişanlım diyor ki bir sene dişini sık bir sene sonunda geçeriz iyi bir yere diyor, ya burası mahalle arası bi yer . Yani hangi birine yanayım bilmiyorum , nişanlımın dayısının oğlu var aynı zamanda en yakın arkadaşı evlerine gittik oturmaya , kız çalışmamasına rağmen tam merkezi konumdan ev tutmuşlar her yere yakın şehrin tam merkezinde , bir de benim eve bakıyorum gerçekten Burda herkes birbirini tanıyor , bizim apartman kayınvalidemin akrabaları , adam ondan bize beş bin tl ye kiraya verdi , diğer evler 13 binden başlıyor , ev de ilk oturan benim ama ne duşakabin var ne klozet ne banyo dolabı , ;( onu geçtim fırınlı ocak bile yok ocağı derme çatma masanın üzerine koydular ;( gerçekten delirmemek elde değil sabır çekiyorum adeta ya ;(