Taşındım , kayınvalidemin bi üst mahallesindeyim,her şey tuhaflaştı ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sadece olması gerekeni yaptım bir artı bir eski bir lojmanda hayat sürülmekten ise Burası olur sa daha rahat ederiz dedim daha beter oldu
Peki zorunlu sey sorcam. Mesela nisanlina “abinin esyalarini evimde istemiyorum” dediginde ne cevap veriyor.

Ben sadece olması gerekeni yaptım bir artı bir eski bir lojmanda hayat sürülmekten ise Burası olur sa daha rahat ederiz dedim daha beter oldu

Bence artık daha fazla şikayet etmek yerine içinde bulunduğunuz duruma alışmaya ve bu durumu sevmeye çalışın. Çünkü belli ki evleneceksiniz ve artık bundan sonraki hayatınız bu şekilde akacak. Burada sizin için çırpınan insanları dinleyip kendinizi kurtarmanızı çok isterdim ama ben sizden umudu kestim.

Zorunlu. Normalde acıtmak istemem ama ailenin evini bi hatırla bunlar gelecek diye yaptığınız temizliği atmıştın.
Madem bi karar verdin şükret otur ne diyelim sana. Şikayet et et nereye kadar? Zaten olacaklar belliydi bilerek gittin.
Bende ona yanıyorum ya , hiç böyle olacağını tahmin etmedim daha Farklı hayal etmiştim

Bence artık daha fazla şikayet etmek yerine içinde bulunduğunuz duruma alışmaya ve bu durumu sevmeye çalışın. Çünkü belli ki evleneceksiniz ve artık bundan sonraki hayatınız bu şekilde akacak. Burada sizin için çırpınan insanları dinleyip kendinizi kurtarmanızı çok isterdim ama ben sizden umudu kestim.
Bende kendimden umudu kestim artık , benden bi şey olmaz şu saatten sonra inşallah düzelirim diyeceğim ama zor

Kız zorunlu ben hepten kadın sizi kendi yanına alır diye düşünüyordum ama yine iyi ev tutmuş gerçekten 😂
Dinlemiyorsun ki içini döküp gidiyorsun ve malesef sen buraya daha çok konu açarsın.
Nişanlınız halleder her şeyi seneye merak etmeyin :KK70:

Kendi düşen ağlamaz. Senin gibi zorla yamanan insana bunu layık görmeleri normal. Halâ mıkır mıkırsın, bu ev olacaksa düğün falan yok bile diyemiyorsun. Birileri de senin yerine insana layık olmayan seçimler yapıyor. Bize vızıldama kabullen oluruna bak zira başka becerin de yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X