- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
Ben sadece olması gerekeni yaptım bir artı bir eski bir lojmanda hayat sürülmekten ise Burası olur sa daha rahat ederiz dedim daha beter oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki zorunlu sey sorcam. Mesela nisanlina “abinin esyalarini evimde istemiyorum” dediginde ne cevap veriyor.Ben sadece olması gerekeni yaptım bir artı bir eski bir lojmanda hayat sürülmekten ise Burası olur sa daha rahat ederiz dedim daha beter oldu
Senin para yedirmeden için rahat etmiyor.İlla birilerine para yedirecen.Ben sadece olması gerekeni yaptım bir artı bir eski bir lojmanda hayat sürülmekten ise Burası olur sa daha rahat ederiz dedim daha beter oldu
Sen her konuda olması gerekenin tam tersini yaptın yapıyorsun ve yapacaksınBen sadece olması gerekeni yaptım bir artı bir eski bir lojmanda hayat sürülmekten ise Burası olur sa daha rahat ederiz dedim daha beter oldu
Ben sadece olması gerekeni yaptım bir artı bir eski bir lojmanda hayat sürülmekten ise Burası olur sa daha rahat ederiz dedim daha beter oldu
Nişanlın bu tehditten baya korkmuş, nerden biliyorsun diye sorma ben oradaki abisinin buzdolabıyımatarım nişanı bu evde kendin oturursun dedim
Olması gereken dediğin kısım en vasat Türk pembe dizilerinde bile olmuyor yavrum ama napcaz onu yaBen sadece olması gerekeni yaptım bir artı bir eski bir lojmanda hayat sürülmekten ise Burası olur sa daha rahat ederiz dedim daha beter oldu
Sadece düğüne kadar düğünden sonra bize gonderecegız diyorPeki zorunlu sey sorcam. Mesela nisanlina “abinin esyalarini evimde istemiyorum” dediginde ne cevap veriyor.
Bende ona yanıyorum ya , hiç böyle olacağını tahmin etmedim daha Farklı hayal etmiştimZorunlu. Normalde acıtmak istemem ama ailenin evini bi hatırla bunlar gelecek diye yaptığınız temizliği atmıştın.
Madem bi karar verdin şükret otur ne diyelim sana. Şikayet et et nereye kadar? Zaten olacaklar belliydi bilerek gittin.
Bende kendimden umudu kestim artık , benden bi şey olmaz şu saatten sonra inşallah düzelirim diyeceğim ama zorBence artık daha fazla şikayet etmek yerine içinde bulunduğunuz duruma alışmaya ve bu durumu sevmeye çalışın. Çünkü belli ki evleneceksiniz ve artık bundan sonraki hayatınız bu şekilde akacak. Burada sizin için çırpınan insanları dinleyip kendinizi kurtarmanızı çok isterdim ama ben sizden umudu kestim.
Nasıl farklı hayal ettin ya sana burda ne kadar yorum yazıldı hiç mi okumadın hiç mi birine acaba haklı olabilir mi demedin ?Bende ona yanıyorum ya , hiç böyle olacağını tahmin etmedim daha Farklı hayal etmiştim
Kendi düşen ağlamaz. Senin gibi zorla yamanan insana bunu layık görmeleri normal. Halâ mıkır mıkırsın, bu ev olacaksa düğün falan yok bile diyemiyorsun. Birileri de senin yerine insana layık olmayan seçimler yapıyor. Bize vızıldama kabullen oluruna bak zira başka becerin de yokBen sadece olması gerekeni yaptım bir artı bir eski bir lojmanda hayat sürülmekten ise Burası olur sa daha rahat ederiz dedim daha beter oldu
Sormuş mu ki acabaPeki zorunlu sey sorcam. Mesela nisanlina “abinin esyalarini evimde istemiyorum” dediginde ne cevap veriyor.
Ne alaka ya, yeni gelin evi anasınınki mi de düğüne kadar fazlalıklar sende duracak.Sadece düğüne kadar düğünden sonra bize gonderecegız diyor
Düzelmek için dirayet ve tutarlılık lazım sende yok o, böyle ölür gidersinBende kendimden umudu kestim artık , benden bi şey olmaz şu saatten sonra inşallah düzelirim diyeceğim ama zor