- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.465
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Abi10cm diye konu açmıştı.
Bende ona yanıyorum ya , hiç böyle olacağını tahmin etmedim daha Farklı hayal etmiştim
Bunlardan çıkmaz o para, çok zaman alırBari yaptigi masrafi cikarsin oyle bosansin
kovaya s.çar atar bunlar1 seneye hallederiz yavrum çözer bu işi sabret, klozet de şart mı djdjdjdjd
libidosuna yenilip seviştiği için mecbur hissediyorYa ilk kez yazıyorum ama birkaç konunu okudum ve biliyorum seni. Cidden merak ettiğim birkaç şey var. Üzülüyorum da aslında keşke kendine yapmasan bunu. Neden bu adamla devam ediyorsun ilişkiye? Kesinlikle yargıladığım için değil bu arada. Sadece çok mutlu olduğunu sanmıyorum. Yalnız hissediyorsun gibi geliyor hatta bana. Bütün sorumluluğun sende olması ve nişanlının umursamaz olmasından da baya yorgunsun. Çok mu seviyorsun onu, bunun için mi?
Tek anlamadığım sahte bile olsa insan kendini nasıl böyle bir konuma sokar.bu kadar vizyonsuzluk pesBen de gerçekliğine inanmıyorum, burda yazılanlara göre yönlenip sıradaki konuyu oluşturuyo
Önce kendine değer ver zorunlu. Sen kendini kıymetsiz görürsen kimse değer vermez sana.Bende kendimden umudu kestim artık , benden bi şey olmaz şu saatten sonra inşallah düzelirim diyeceğim ama zor
Sıradaki konu ; bu evin tuvaleti yok ben nereye yapacağım nerde hata yapıyorum?Ben konuyu özümsedim artık
Sıradaki konu gelsin litfennnn
Değer vermekten bahsetmiştimArkadaşınızın eşi çalışmıyor diye sizden daha mı kötü bir mahalle seçmeleri lazımdı,nasıl bir zihniyet herkes parasına göre biryerde oturur
Biz buna kendi kendine gelin güvey olmak diyoruz.Arkadaşlar seviyor ama beni ben bunu hissediyorum en azından ;( yani bilmiyorum ama beni sevdiğini hissediyorum
Arkadaşlar seviyor ama beni ben bunu hissediyorum en azından ;( yani bilmiyorum ama beni sevdiğini hissediyorum
Kirayı kim ödüyor ?Arkadaşlar seviyor ama beni ben bunu hissediyorum en azından ;( yani bilmiyorum ama beni sevdiğini hissediyorum
Nasıl hissediyorsun, yavrum demeyi keserse bi acaba der misin mesela?Arkadaşlar seviyor ama beni ben bunu hissediyorum en azından ;( yani bilmiyorum ama beni sevdiğini hissediyorum
Site bahçesinde beslediğim bi kedi var mamasını alana kadar beni çok sevdiğini sanıyorum, yedikten sonra g.tünü dönüp gidiyorArkadaşlar seviyor ama beni ben bunu hissediyorum en azından ;( yani bilmiyorum ama beni sevdiğini hissediyorum
Büyük ve kalın punto yazınca belki etkili olur demiştim ama olmamış paremm malesefS e v m i y o r yavrum s e v m i y o r
o seni değil sende olanı seviyor kendini vazgeçilmez sanıyor
ASSOSyal tatlı gadin
Yavrum deyince bi soğuma da gelmiyor herhaldeNasıl hissediyorsun, yavrum demeyi keserse bi acaba der misin mesela?