Tartışmada kim haklı?

Hala dur denemedigine göre bir konuda var performans orasını konu sahibi bilir
Kk da okuduğum konulardan sonra benim iyi olduğuna inancım kalmadı.Salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlıktır diyip geziyorlar evli erkekler.Daha bugün böyle bir konu vardı.

Kk da okuduğum konulardan sonra benim iyi olduğuna inancım kalmadı.Salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlıktır diyip geziyorlar evli erkekler.Daha bugün böyle bir konu vardı.
Bence de tv telefon başında takılıp kanepede uyuklayan adam imajı aldım bu kocadan

İlk okurken eğer pahalı bir kremse bu ekonomik koşullarda almak istemeyenler hakli diyecektim. Ama onlar ne bicim sözler ne biçim tepkiler ya. Ne demek bir şeye benzemiyorsun kendisine baksın o önce. Adamdan alın kartınızı.

Sinir harbinde ağzından çıkacak soze hakim olmayan insandan korkarım. Ve bana gore hiç bir söz o an çıkmıyor ağızdan daha önce dusundugu şeyler dökülüyor ortaya.

Aaaa ağzının ayarı yok, ne kadar çirkin! "Hadi benim yüzüm düzelmez çok da önemli değil ama senin kalbin düzelmez ayı!" deseydiniz. Siz üzülmeyin lütfen, eşiniz evrimini tamamlayamamış!

aylık 1000 tlye bana bu ağır sözleri söyleyen kocamın suratını çekip, yemeğini yapıp, çamaşırını yıkayacağıma en az ihtimalle 8500 tlye kendi yoluma bakarım.
o kadar çalışıp emek verip kendiniz istediğiniz bir kremi dahi alamıyorsunuz. üstüne yediğiniz lafta akıl alır gibi değil. size bırakıyorum gerisini. kendi isteğinizle kendi kartınızı aynı yatakta yattığınız eşinizden alamayıp, bankadan tekrar çıkarttırmak sorunu çözer gibi gelmedi açıkçası.

Bu adam seninle değil kartınla evlenmiş .
Ay terbiyesiz söylenecek laf mı onlar ?nasıl korktuysa para eksilecek diye.
Yani canım sen de bi acayipsin ne diye kazandığını veriyorsun adama.iptal ettir

Krem yüzünden konusmamanız gereksiz dicektim ta ki esinizin hadsizce konusmasını okuyana kadar, calısıyorsunuz kendı maasınız var kendinize istediginiz birseyi almak hakkınız, cok agır konusmus ben olsam affetmezdim asla

Çok kötü olmus.Evde tartissaydi.Herkesin içinde rencide etmiş.Sizde krem pahaliyda muadili ni kullanın.

Maaş kartımda maalesef ayrı bir dert benim için. Evliliğimizin başında bi gafletle verdim. Bununda kavgasını hep veriyoruz ama maalesef alamıyorum çok üzgünüm
Maaş kartımda maalesef ayrı bir dert benim için. Evliliğimizin başında bi gafletle verdim. Bununda kavgasını hep veriyoruz ama maalesef alamıyorum çok üüzgün
Nasıl alacaginizi hemen söylüyorum Bankadan yeni bir kart cikartiyorsunuz .Dolayısıyla eski kart iptal oluyor.Yeni kartı da kesinlikle vermiyorsunuz Eğer ciddi olup dik durursaniz sizden alamaz

Maaş kartınız neden eşinizde
İstediğiniz kremi serumu alabilirsiniz ona neymiş..hem çalışıyorsunuz hem de istediğiniz bir kremi onun yüzünden alamıyorsunuz

Maaş kartını iptal ettiriyorsun yeni karta başvuruyorsun, internet bankacılığı ile hesabındaki parayı çekiyorsun, çilingir çağırıp kilidi değiştiriyorsun, aile mahkemesi kalemine gidip boşanma davası açıyorsun. Kocasızlıktan kimse ölmez onursuz yaşamak insanlığını elinden alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…