Tartışmada kim haklı?

Bu konu gerçek mi,inanılacak gibi değil açıkçası

Maaş kartınız ne diye onda. Hemen geri alın. Alamıyorsanız iptal ettirin bankadan yenisini isteyin. Kendinize bir şey alırken eşinizden izin istemek zorunda kalmanız hem de çalışırken çok acı. Evlendiğinizde cicim aylarının etkisi ile verdiniz sanırım. Böyle durumlarda eşler ne düşünceli karım var demez, kendi hakları gibi görürler.
Söylediği laflar da çok acı. Maaş kartınızı ondan kurtarın ve uzun süre konuşmayın burnunu sürtün.

Milyonlarca yürek, akıllarda tek bir soru '' Maaş kartınız neden eşinizde? '' :)

Madem oyle ne diye evlenmis sizinle okuze bak. Kartinizi iptal ettirin bu adam size maas kartini vermez yenisinide is yerinize isteyin gelincede saklayin. Sizinle sevdigi icin degil maasiniz icin evlenmis belliki. Baska probleminiz var mi cocugunuz var mi? Cocuk yoksa sakin cocuk yapmayin maasi vermeyince tepkisi ne olacak ona bakin duruma gore bosanmayi dusunun.

Ya cidden sorun benim annem de mi çok şaşıyorum. Annem ve babam çalışıyor . Herkesin kartı kendinde ama babam maaşının yatısını anneme verir. Annemin maaşını bile bilmez ona göre ayıptır annemin parasını sorgulamak ayrıca babamın başka geliri de var 2 ev kirası geliyor. Annemin hesabına aktarılıyor. Nasıl maaş kartınızı alıp ondan izin alıyorsunuz yazık günah valla kendinize saygınız yok. Annem de babam da bugüne kadar her istedikleri alıyorlar birbirlerine sormadan gayette durumumuz iyi evde huzur var.

Banka şubesine gidip kartınızı kaybettiğinizi söyleyip yenisini cikartirin kartı iş adresinize isteyin. Evliliginizde kalan kısım sizi ilgilendirir ama ben buna asla dayanamam

Maaş kartımda maalesef ayrı bir dert benim için. Evliliğimizin başında bi gafletle verdim. Bununda kavgasını hep veriyoruz ama maalesef alamıyorum çok üzgünüm
Kartı iptal ettirip yenisini isteyin bankadan. Bir daha da vermeyin. Ne haddine ya maaş kartına el koymak? Köle misiniz siz? Bu kadar ağır iğrenç hakaretler eden adamla devam edecek misiniz?

En büyük hata maaş kartını vermek. Ben de ilk yıl verdim sonra baktım su istemek bile sıkıntı aldım. Maaşın büyük kısmını ona veriyorum ama kendime yetecek kadar muhakkak alıyorum. Dediği cümle yenilir yutulur değil

Bankanızı arayıp o kartı iptal edin ve yenisini talep edin, daha da eline vermeyin. Çalışıp kazandığınız maaşınıza nasıl el koyuyor neyin kafası? Söylediği şey de gerçekten çok çirkin, insan kolay kolay unutamaz. Böyle bir adamı çektiğiniz için üzgünüm gerçekten.

Öncelikle maaş kartınızı kocanızın elinden alın. Sonra da bir güzel burnunu sürttürün. Hayvana bakın. Her gece koyun koyuna yattığı kadını beğenmiyor birde aşağılıyor. Ay gıcık oldum. Ne demek bir krem dahi alamıyorsunuz ya. Siz ne uğruna 30 günün 26 günü 10 saatinizi harcıyorsunuz ? Bir krem bir tişört bir ayakkabıyı gönlünüzce alamayacaksanız ne uğruna kim uğruna çalışıyorsunuz? Önce buna bir karar verin lütfen. Ben maaş kartımı vermem, üstüne kocamınkini de alırım. Ama asla kendi kartımı vermem

Şimdi baktım eski konuda yazdıklarınıza. Haftalık 250 veriyormuş eşiniz aylık 1000 tl yani.
Çalışıp didinip boğaz tokluğuna yaşıyorsunu. Adam iki maaş yiyor.
Sizin için karlı olan boşanmak. En azından maaş artı nafaka alırsınız. Hatta bu psikolojik şiddeti ispat edip tazminat almaya da çalışın. O parayla da krem airfryer fln alırsınız.
Aylık 1000 tl için çalışıp bu zulmü çekeceğime boşanırım.

Su an zaten ipler kopmus. Bu sizin en azından ekonomik özgürlüğünüzü almanız için bir fırsat. Yeni kart başvurusunda bulunun ve artık heaabınızı ortak tutmayın. Yani eşinizin söylediklerini okurken içimden küfür ettim. Bu kadar söylenmeyecek şeyler. Hem bir krem yani sonunda kaç para olabilir. Bu adam size hiç hediye falan da almıyordur.

Maaş kartımda maalesef ayrı bir dert benim için. Evliliğimizin başında bi gafletle verdim. Bununda kavgasını hep veriyoruz ama maalesef alamıyorum çok üzgünüm

Banka çağrı merkezini arayarak kartı iptal edip, iş adresinize yeni kart gönderimi talep edebilirsiniz. Bankaya göre değişmekle beraber, bazı bankalarda internet bankacılığından da kart iptali yapılabiliyor.

İnternet bankacılığı giriş bilgileriniz siz de değil mi ?

Çocuğunuz var mı ?

nasıl alamıyorsunuz?
ver diyeceksiniz, vermezse bankayı arayıp yeni kart isteyeceksiniz ?

Çalışan kadınların buna nasıl izin verdiğini anlamam mümkün değil. Neden korkuyorsunuz, boşanmasından falan mı? Boşanması hayatınızı kurtarır asıl, emeğinizin karşılığını gönlünüzce harcarsınız.

Bir de airfryer için “metal parçasına verecek param yok” demiş. Adam “paramız” bile demiyor, öyle bir rahatlık. Pes vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…