Tarotta kimi önerirsiniz

gizli007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2024
5
0
29
Selamlar, internette tarot bakırmak istiyorum. Daha önceden bakan bilen biri var mı? Binnaz ablaya baktırıyordum fakat artık bilmemeye başladılar. Sizin önerileriniz nedir

Ben direkt tarotu önermem. Ben bir ara çok sarmıştım. Tüm tarot ve fal çeşitlerine. Çok ciddi paralar verip baktırdım bu arada birden fazla kişiye. İclerinde gerçekten her şeyi bilenler de oldu ama sonrasında çok rahatsız oldum. Çünkü ister istemez bakan kişinin enerjisi sana geçiyor. Genelde de gerçek tarotcu ve falcilar bunu bir yardımciyla yapıyor. Bu da bana göre riskli.

Ben direkt tarotu önermem. Ben bir ara çok sarmıştım. Tüm tarot ve fal çeşitlerine. Çok ciddi paralar verip baktırdım bu arada birden fazla kişiye. İclerinde gerçekten her şeyi bilenler de oldu ama sonrasında çok rahatsız oldum. Çünkü ister istemez bakan kişinin enerjisi sana geçiyor. Genelde de gerçek tarotcu ve falcilar bunu bir yardımciyla yapıyor. Bu da bana göre riskli.
Ben de çok fazla para akıtıyorum özellikle binnaz ablaya çok para verdim bu konuda. Ama artık dedikleri çıkmayınca boşuna heveslenmiş olup çok kötü ümitsizliğe kapılıyorum. Birilerinin bir şeyi ön görüp göstermesine ihtiyacım var ama gerçekten hisseden birilerine. Çünkü hayatınızı ister istemez buna şekillendiriyorsunuz bakıyorsunuz ve olmuyor. Size enerjisel anlamda nasıl hissettiriyor neler oluyor. Nasıl bıraktınız

ben zülal erdem ve bilge diye bir kız var ona baktırıyorum. ikisi de anda cok iyi. zülal erdeme ilk kez baktırdım ama bilgeden aldım 3-4 kez. gelecek tam birebir cıkmıyor ama cok benzer şekilde enerji akıyor. ikisinin de yt kanalı var, isterseniz özelden yazayım, belki yasaktır burada paylaşmak bilmiyorum.

Ben de çok fazla para akıtıyorum özellikle binnaz ablaya çok para verdim bu konuda. Ama artık dedikleri çıkmayınca boşuna heveslenmiş olup çok kötü ümitsizliğe kapılıyorum. Birilerinin bir şeyi ön görüp göstermesine ihtiyacım var ama gerçekten hisseden birilerine. Çünkü hayatınızı ister istemez buna şekillendiriyorsunuz bakıyorsunuz ve olmuyor. Size enerjisel anlamda nasıl hissettiriyor neler oluyor. Nasıl bıraktınız
Çok detay vermek istemiyorum. Sanırım forumda da bu tarz ruhani konular hakkında konuşulmuyor. İşin özü bu açıkçası; O süreçte devamlı huzursuz ve mutsuzdum.
Baktım bu böyle olmayacak ben tövbe ettim. Şimdi kahve falı bile baktirmiyorum. Arada çok istiyorum tekrar baktırmak ama yok yani.

Kesinlikle ben de tovbe ettim bir ara cok baktirdim sonra kotu kotu seyyler soylemeye basladilar o enerjiyle iliskinin de icine etmeye basladim aman uzak dursunlar. Yani dogru bile bilseler sizin enerjinizi bloke ediyorlar hic gerek yok.
Masum masum falaaddine kahve fali falan baktirin bence .

ben zülal erdem ve bilge diye bir kız var ona baktırıyorum. ikisi de anda cok iyi. zülal erdeme ilk kez baktırdım ama bilgeden aldım 3-4 kez. gelecek tam birebir cıkmıyor ama cok benzer şekilde enerji akıyor. ikisinin de yt kanalı var, isterseniz özelden yazayım, belki yasaktır burada paylaşmak bilmiyorum.
Bilgenin tam adı nedir 😊 özelden yazarsanız da sevinirim 😊

Kesinlikle ben de tovbe ettim bir ara cok baktirdim sonra kotu kotu seyyler soylemeye basladilar o enerjiyle iliskinin de icine etmeye basladim aman uzak dursunlar. Yani dogru bile bilseler sizin enerjinizi bloke ediyorlar hic gerek yok.
Enerjinizi bloke ediyorlar derken olacakken olmaza mı götürüyorlar

bence zaten ilişkisi olan tarot, fal falan baktırmamalı. ben genelde ilişki başında falan baktırmıştım, yada flört zamanı. sevgilinize, eşinize her neyse artık siz kendiniz sorabilmelisiniz. ben de güzel ilişkisi olan birine asla tavsiye etmem.

Enerjinizi bloke ediyorlar derken olacakken olmaza mı götürüyorlar
TArot gelecegi degil var olan enerjiyi anlatir. Yani o an mevcut durum negatif bir durum olabilir ama belki de duzelecek bir durumdur.
O an tarot baktirdiginizda size mevcut negatif durumu anlattigi icin siz buna cok takiliyorsunuz ve surekli kotu dusunuyorsunuz otoomatik olarak da sonraki olaylari kotu enerjinizle kotulestiriyorsunuz.

TArot gelecegi degil var olan enerjiyi anlatir. Yani o an mevcut durum negatif bir durum olabilir ama belki de duzelecek bir durumdur.
O an tarot baktirdiginizda size mevcut negatif durumu anlattigi icin siz buna cok takiliyorsunuz ve surekli kotu dusunuyorsunuz otoomatik olarak da sonraki olaylari kotu enerjinizle kotulestiriyorsunuz.
Çok mantıklı geldi şimdi. Hiç böyle düşünmemiştim durumu. Teşekkür ederim

Çok mantıklı geldi şimdi. Hiç böyle düşünmemiştim durumu. Teşekkür ederim
Soyle bir ornek vereyim. Simdi illaki insanlar kavga eder ve anlik sogur birbirinden. O an tarot baktirdigiimda tarotcu direk senden sogumus demisti seni dusununce kotu seyler aklina geliyor dedi.
Ya erkek arkadasima soruyom sogudun mu dye hayir diyor e davranislari da sogudugunu gostermiyor ama tabiki de kavgalardan dolayi kirginligi var sadece ozur bekkliyor normal olarak. Yani evet soguk ama bir ozurle de duzelecek.
Simdi ben bu olayi uzatsam vay efendim sen benden sogudun sen benden ayrilmak istton sen beni sevmiyorsun zaten sogumus ugrasamam falan sogumayacak adami sogutmus olurum yani otomatik olaarak tarotta cikan sey gerceklesmis olur

X