CrossFit Antrenmanlarım ve Ben

valla ben dün akşam 55 dakka spinning yaptım off daydi aslında
bugün de 5 roundluk bi antrenman yaparım sanırım :D
Valla süpersin ben de pzt diyete başladığımda vücut ölçülerimi aldım bel 79 du ki 72 ye kadar düşmüştüm belde kalça 100 dü ki bu da 92 idi bugün ölçtüm bel 77 kalça 98 sporun faydaları

Valla süpersin ben de pzt diyete başladığımda vücut ölçülerimi aldım bel 79 du ki 72 ye kadar düşmüştüm belde kalça 100 dü ki bu da 92 idi bugün ölçtüm bel 77 kalça 98 sporun faydaları
valla öyleee spor yapınca hemen sıkılaşıyo insan
ben de yarın alıcam ölçüleri :D ayy heyecanlııı

yarın decathlona gidip kendime bi kaç antrenman tişörtü alayım :D bayadır para harcamıyorum :D

yarın decathlona gidip kendime bi kaç antrenman tişörtü alayım :D bayadır para harcamıyorum :D
Pentiden aldım çok rahat altına da saks mavisi fitilli taytım var

Eklentiler

• 1000054909.webp
    1000054909.webp
    89,7 KB · Görüntüleme: 3
Tabii canım harca hatta bu fikri benim de kafama sok 😂kocam diyor sana sporcu şortu alayım hey Yarabbim 😂
ahaha ben bekarım kendime çalışıyorum arada anneme :D bayadır da cidden harcamıyorum bu hafta sadece kitap aldım kendime :D benim için büyük başarı ayy bi de beslenme listeme tam manada uyduğum için ekstra bişeye ihtiyacım olmadı :D onun etkisi de var yoksa gitsin lahmacunlar gelsin burgerler :D

ahaha ben bekarım kendime çalışıyorum arada anneme :D bayadır da cidden harcamıyorum bu hafta sadece kitap aldım kendime :D benim için büyük başarı ayy bi de beslenme listeme tam manada uyduğum için ekstra bişeye ihtiyacım olmadı :D onun etkisi de var yoksa gitsin lahmacunlar gelsin burgerler :D
Bu ara paranın anasını ağlattım bana tasarrufu öğret😂kitap ne aldın ben de çok severim kitap alışverişi

Taytım da bu ama kısa şortla daha kolay oluyor hafif ya hareketler kolay oluyor

Eklentiler

• 1000054910.webp
    1000054910.webp
    88,9 KB · Görüntüleme: 2
Bu ara paranın anasını ağlattım bana tasarrufu öğret😂kitap ne aldın ben de çok severim kitap alışverişi

Taytım da bu ama kısa şortla daha kolay oluyor hafif ya hareketler kolay oluyor
mitoloji ve astroloji kitapları :D sever misin :P

ayy ben şort giyiyorum zaten çok terliyorum tayt üstüme yapışıyor çıkartırken :D

mitoloji ve astroloji kitapları :D sever misin :P

ayy ben şort giyiyorum zaten çok terliyorum tayt üstüme yapışıyor çıkartırken :D
Astrolojiden mastrolojiden korkuyorum ölen bir kız var ya ormanda ondan sonra korktum iyice

Bu akşam antrenman yapmiyorum off yapmaya karar verdim yarın devam💪🏻

Hellooooooo bi tarti ve ölçü gününden merhabaaaaaa

Hemeeennn sonuçları yazayim

Kilo -2.2
Total ölçü-13cm 🙈🙈🙈 bu kadar beklemiyordum kesin
Bel -4cm göbek-5cm incelmis yuh dedim😁😁😁

Ayy hadi ilk hedefe 2 kilo kaldi🙈🙈🙈 insallah yakın zamanda o da gelir

Back
X