- 18 Şubat 2010
- 16.107
- 19.922
- 823
valla ben dün akşam 55 dakka spinning yaptım off daydi aslındaBu akşam birbirimize gaz verip şahlanalımlütfen iki gündür tartım sabit kaldı
bugün de 5 roundluk bi antrenman yaparım sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben dün akşam 55 dakka spinning yaptım off daydi aslındaBu akşam birbirimize gaz verip şahlanalımlütfen iki gündür tartım sabit kaldı
Valla süpersin ben de pzt diyete başladığımda vücut ölçülerimi aldım bel 79 du ki 72 ye kadar düşmüştüm belde kalça 100 dü ki bu da 92 idi bugün ölçtüm bel 77 kalça 98 sporun faydalarıvalla ben dün akşam 55 dakka spinning yaptım off daydi aslında
bugün de 5 roundluk bi antrenman yaparım sanırım![]()
valla öyleee spor yapınca hemen sıkılaşıyo insanValla süpersin ben de pzt diyete başladığımda vücut ölçülerimi aldım bel 79 du ki 72 ye kadar düşmüştüm belde kalça 100 dü ki bu da 92 idi bugün ölçtüm bel 77 kalça 98 sporun faydaları
Tabii canım harca hatta bu fikri benim de kafama sokyarın decathlona gidip kendime bi kaç antrenman tişörtü alayımbayadır para harcamıyorum
![]()
Pentiden aldım çok rahat altına da saks mavisi fitilli taytım varyarın decathlona gidip kendime bi kaç antrenman tişörtü alayımbayadır para harcamıyorum
![]()
ahaha ben bekarım kendime çalışıyorum arada annemeTabii canım harca hatta bu fikri benim de kafama sokkocam diyor sana sporcu şortu alayım hey Yarabbim
![]()
ben de çok fazla sporcu atleti var :S hem de çok fazlaPentiden aldım çok rahat altına da saks mavisi fitilli taytım var
Bu ara paranın anasını ağlattım bana tasarrufu öğretahaha ben bekarım kendime çalışıyorum arada annemebayadır da cidden harcamıyorum bu hafta sadece kitap aldım kendime
benim için büyük başarı ayy bi de beslenme listeme tam manada uyduğum için ekstra bişeye ihtiyacım olmadı
onun etkisi de var yoksa gitsin lahmacunlar gelsin burgerler
![]()
mitoloji ve astroloji kitaplarıBu ara paranın anasını ağlattım bana tasarrufu öğretkitap ne aldın ben de çok severim kitap alışverişi
Taytım da bu ama kısa şortla daha kolay oluyor hafif ya hareketler kolay oluyor
Bende de var ya dur atayimben de çok fazla sporcu atleti var :S hem de çok fazla![]()
Astrolojiden mastrolojiden korkuyorum ölen bir kız var ya ormanda ondan sonra korktum iyicemitoloji ve astroloji kitaplarısever misin
ayy ben şort giyiyorum zaten çok terliyorum tayt üstüme yapışıyor çıkartırken![]()
onun astroloji ile alakası yokkiAstrolojiden mastrolojiden korkuyorum ölen bir kız var ya ormanda ondan sonra korktum iyice
Bilmem ki adı geçince korktum yoksa astroloji yıldızlar enerji bunlara çok inanıyorumonun astroloji ile alakası yokki![]()