- 26 Ağustos 2011
- 245
- 1
özelden mesaj atmayı denedim olmadı bana da yardımcı olur musun ?
ama soru sorman lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelden mesaj atmayı denedim olmadı bana da yardımcı olur musun ?
tekrar teşekkür ederim :) pek dediğin gibi değil durum ama emeğine sağlık
merhaba 4 yıl suren bı ılıskım var cok badıreler atlattık sureklı ayrılıp barıstık ama o benden hıc vazgecmedı suan bırlıkteyız ama o sankı ben ona mecburmusum gıbı davranıyor rahat rahat rest cekebılıyor hatta suan konusmuyoruz sonumuzla ılgılı bakabılırmısın canım bızım ılskımızın gıdısatı nasıl olacak evlılık falan mutlu olabılecekmıyız huzuru yakalayabılcekmısyız
canım soru şeklinde yazmam gerekiyormuş yeni gördüm :) hayatımda biri var fakat bu ara sorunlarımız var benden vazgeçmiş gibi davranıyor onunla neler olacak ilarisi için çok merak ediyorum bide işe ihtiyacım var istediğim gibi bir iş sahibi olabilecekmiyim? şimdiden teşekkürler
adım tuğba.onunki halil.ben yengecim o yay. 2 yıl önce ayrıldık uzun süren bi ilişkimiz vardı birbimzi çok seviyorduk. o ayrıldı.. suanda sürekli konuşuyoruz ama hala teklif etmedii..beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum. bu 2 yıl içinde irtibatımız hiç kopmadı. o da ben de kimseyle çıkmadık.ben onun dönmesini bekliyorum. bazen buluşuyoruz ve çok iyi vakit geçiiriyoruz. ben bazen mesajlarına cevap vermiyorum bitsin artık konuşmayalım diye ama o hep devam ettiriyo. sana sorum o bana geri dönücek mi yeniden başlayabilcekmiyiz? şimdiden çok teşekkür ederm canım
hadi ya gerçektenmi kpss olumsuz mu çıktı:S
banada bakabilir misiniz 21 aydır çıkıyoruz okullarımız bitince evlenmeyi düşünüoruz(yani 2 sene sonra) başka cvplamam gereken bir şey varsa yazıyım
tekrar karıştırıp iki kez baktım umarım yanılıyorumdur.fakat uzun zamana yayılmış bir plan var.zaman değiştirebilir bazı şeyleri.kartlarda erkeğe dair değişikliğe işaret etti.
daha önce de söylediğim gibi ;
kendi gerçekliğimizi yaratan yine kendimiz olduğumuz için hiçbirşey kesin değildir.
uzun zamana yayılmş dediğinz ne oluyor acaba yani uzun zmn plan yapıp evlenemicez gibi mi ya da bu uzun dediğinz mn ne kdr 2 yıl 3 yıl mesela =)