Tarot

merhaba 4 yıl suren bı ılıskım var cok badıreler atlattık sureklı ayrılıp barıstık ama o benden hıc vazgecmedı suan bırlıkteyız ama o sankı ben ona mecburmusum gıbı davranıyor rahat rahat rest cekebılıyor hatta suan konusmuyoruz sonumuzla ılgılı bakabılırmısın canım bızım ılskımızın gıdısatı nasıl olacak evlılık falan

merhaba 4 yıl suren bı ılıskım var cok badıreler atlattık sureklı ayrılıp barıstık ama o benden hıc vazgecmedı suan bırlıkteyız ama o sankı ben ona mecburmusum gıbı davranıyor rahat rahat rest cekebılıyor hatta suan konusmuyoruz sonumuzla ılgılı bakabılırmısın canım bızım ılskımızın gıdısatı nasıl olacak evlılık falan mutlu olabılecekmıyız huzuru yakalayabılcekmısyız

merhaba 4 yıl suren bı ılıskım var cok badıreler atlattık sureklı ayrılıp barıstık ama o benden hıc vazgecmedı suan bırlıkteyız ama o sankı ben ona mecburmusum gıbı davranıyor rahat rahat rest cekebılıyor hatta suan konusmuyoruz sonumuzla ılgılı bakabılırmısın canım bızım ılskımızın gıdısatı nasıl olacak evlılık falan mutlu olabılecekmıyız huzuru yakalayabılcekmısyız

bu çocuğun elinden sadece onda durduğunu düşündüğü ipleri almadığın müddetçe mutluluk yok sana.ben değil kartlar söylüyor.

önemli değil genelde benim falıma zor bakılıyor zaten falcılardan bu yönde çok olumsuz olarak çıkmışımdır, sorun bende heralde :)

canım pekı ben bu sene sark gorevıne gıdecekmıyım onada bakarmısın polisim de bırde nasıl bı yere cıkacagı hakkında gorunuyormu

canım soru şeklinde yazmam gerekiyormuş yeni gördüm :) hayatımda biri var fakat bu ara sorunlarımız var benden vazgeçmiş gibi davranıyor onunla neler olacak ilarisi için çok merak ediyorum bide işe ihtiyacım var istediğim gibi bir iş sahibi olabilecekmiyim? şimdiden teşekkürler :KK71:

üzgünüm ama adam aynen senin dediğin gibi vazgeçmiş çıktı.ve sonunda bu kadar güzel şeye rağmen arkasını dönüp gidiyor ve kartlar ona çok kızgın, yanlış bir karar veriyor.belki kısa bir dönemdir.

tam da istediğin gibi bir iş bulacaksın.çok iyi hem de.

adım tuğba.onunki halil.ben yengecim o yay. 2 yıl önce ayrıldık uzun süren bi ilişkimiz vardı birbimzi çok seviyorduk. o ayrıldı.. suanda sürekli konuşuyoruz ama hala teklif etmedii..beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum. bu 2 yıl içinde irtibatımız hiç kopmadı. o da ben de kimseyle çıkmadık.ben onun dönmesini bekliyorum. bazen buluşuyoruz ve çok iyi vakit geçiiriyoruz. ben bazen mesajlarına cevap vermiyorum bitsin artık konuşmayalım diye ama o hep devam ettiriyo. sana sorum o bana geri dönücek mi yeniden başlayabilcekmiyiz? şimdiden çok teşekkür ederm canım

cafe meselesi aslında annem ve kardeşimin isteği.ben öğretmenim asıl olarak.
istanbul'dayım ama ankara'da okul var benim ikinci üniversite. oraya da gidip geleceğim.belki görüşürüz.sen de açmak istiyorsun cafe galiba.benim okul DTCF.
sen ankara'da mı yaşıyorsun?merak ettim.

banada bakabilir misiniz 21 aydır çıkıyoruz okullarımız bitince evlenmeyi düşünüoruz(yani 2 sene sonra) başka cvplamam gereken bir şey varsa yazıyım

adım tuğba.onunki halil.ben yengecim o yay. 2 yıl önce ayrıldık uzun süren bi ilişkimiz vardı birbimzi çok seviyorduk. o ayrıldı.. suanda sürekli konuşuyoruz ama hala teklif etmedii..beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum. bu 2 yıl içinde irtibatımız hiç kopmadı. o da ben de kimseyle çıkmadık.ben onun dönmesini bekliyorum. bazen buluşuyoruz ve çok iyi vakit geçiiriyoruz. ben bazen mesajlarına cevap vermiyorum bitsin artık konuşmayalım diye ama o hep devam ettiriyo. sana sorum o bana geri dönücek mi yeniden başlayabilcekmiyiz? şimdiden çok teşekkür ederm canım

kartları boşver de madem bunca ayrı kaldığınız zamana rağmen başkası ile olmadınız ve hala onun seni sevdiğini hissediyorsun ki bu çok kıymetli birşeydir.sen bunu hissediyorsan benim kartlar hikayedir.cesur ol sen söyle.niye biz bekliyoruz yahu.

kartların dediğine gelince evet güneş var ilişkinzn üstünde tekrar başlayabilir.fakat daha önce ilişkiyi bitien sebepleri bulup, onarmaz isen tekrar ayrılacağınızı söylüyor.

banada bakabilir misiniz 21 aydır çıkıyoruz okullarımız bitince evlenmeyi düşünüoruz(yani 2 sene sonra) başka cvplamam gereken bir şey varsa yazıyım

tekrar karıştırıp iki kez baktım umarım yanılıyorumdur.fakat uzun zamana yayılmış bir plan var.zaman değiştirebilir bazı şeyleri.kartlarda erkeğe dair değişikliğe işaret etti.

daha önce de söylediğim gibi ;

kendi gerçekliğimizi yaratan yine kendimiz olduğumuz için hiçbirşey kesin değildir.:KK58:

tekrar karıştırıp iki kez baktım umarım yanılıyorumdur.fakat uzun zamana yayılmış bir plan var.zaman değiştirebilir bazı şeyleri.kartlarda erkeğe dair değişikliğe işaret etti.

daha önce de söylediğim gibi ;

kendi gerçekliğimizi yaratan yine kendimiz olduğumuz için hiçbirşey kesin değildir.:KK58:

uzun zamana yayılmş dediğinz ne oluyor acaba yani uzun zmn plan yapıp evlenemicez gibi mi ya da bu uzun dediğinz mn ne kdr 2 yıl 3 yıl mesela =)

kızlar banada tarot bakabılırmısınız
öncelıkle ıyı aksamlar ve sımdıden ıyı baramlar

çok teşekkür ederim. ayrılık sebebi artık eskisi kadar sevmediğini düşünmüş , heyecanı bitmiş. öyle serseri biri değildir. ki bu 2 sene kimseyle çıkmamasından da belli.. o zaten beniim onu sevdiğimi biliyo hissediyor. bana da çok güveniyo defalarca dile getirdi.. geçen yıl arkadaşına aramızda statü farkı olacağını söylemiş. ben öğretmen olucam 2. sınfım. o da işsizdi. o yüzden tekrar başlayamıcağımızı söylemiş. bana da beni arkadaş gibi gördüğü için olmucağını söylemişti. (daha öncesinde 1.buçuk yıl süren bi ilişkimiz vardı.).. ben ona geçtiğimiz kış tam destek verdim hertürlü yanında oldum ve sınavı kazandı oda öğretmen olucak artık aramızda statü farkı diye bişi kalmadı.(ki bu benim derdim değil her türlü seviyorum onu.).. şimdi anlamadığım niye hala birlikte olamadığımız. ona soramıyorum çünkü tamamen kaybetmekten korkuyorum.

uzun zamana yayılmş dediğinz ne oluyor acaba yani uzun zmn plan yapıp evlenemicez gibi mi ya da bu uzun dediğinz mn ne kdr 2 yıl 3 yıl mesela =)

hayır, 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz diye plan yapmışsınız ya.ben bu 2 sene içerisinde olabilecek değişikliklereden bahsetmiştim sadece.
bak yine baktım senin için.yine aynı soruna işaret etti.görüş ayrılığı gibi bir şey.yani hayata bakış, fikirler değişiyor.

X