Tarot

senin bahsettiğin ilişki pek yürüyecek türden değil.kartlar yürümeyeceğini, buradan bir ilişki çıkmayacağını söylüyor.zaten sana başka aşk var.önümüzdeki sene.

arkadaşlar her zaman tatmin edici cevaplar veremeyebilirim.genelde kartlarım çıkar.fakat hiçbirinizi tanımıyorum ve ucu çok açık soruları soruyorum.tek güvendiğim şey konsantrasyon. o sebeple sizden çok uzak cevaplar olabilir.en doğrusu kartlara kişinin temas etmesidir.

çok tesekkür ederim kuzucum dedigim gibi o cafe işiyle de ilgili yardımcı olmaya da çalışırım sonuçta hepimiz fikirler üretiyoruz ama sen o organik işini marmelat,reçel işini de düşün bu arada hani benim de fikrim unv çevrelerinde neden düşünmüyosun mesela bizim unv çevresinde Kırık Oklava diye bir yer vardı çok güzel mantı yaparlardı ve her daim de kalabalık olurdu....

eşiniz ve ilişkiniz hakkında pek parlak değil.bugün hep ilişkjilerde problem var.niyeyse hocam demek istedim size, öğretmen misiniz yoksa?

ilişkide aşk yok.erkek tarafından bitmiş çıktı ve sizi kalben çok üzüyor.ya da üzecek.siz aslında bu ilişkide sıkıntıyı biliyorsunuz ama yine de devamı konusunda ısrarlı davranıyorsunuz, çok bağımlısınız ona.umarım kartlar ve hislerim yanılıyordur.ama dilim varmıyor söylemeye ama siz anlayın işte....

para konusunda iyi, erkeğin kazancı oldukça iyi, daha da iyi gidecek.

sonunda evlilik var.herşey iyi sadece bu bahsettiğiniz zaman dilimi içerisinde çok üzüleceğiniz, kırılacağınız, güven problemi var.hatta bitirmeyi dahi düşüneceksiniz.ama sonunda yine de evlilik var hem de çok mutlu olarak.

baktım sorduğunuz soruya.

eşinize hemengüz başında eylül ya da ekim gibi olumlu bir haber gelecek ve kartlar iki çocuğu sevindirmekte fayda var diyor.ağzından büyük laflar çıktıysa sevindirsin iki çocuğu.kartta çıktı.başarı ve onun mutluluğu paylaşan güzel bir kalablaık var.tebrik gelecek size.

Babam için dediklern çok dogru genelde sorunlardan kaçarak gder benim içn dedklernde çok dogru birbirmizi tanımasakta güzel konsantre olup bakıyorsun teşekkür ederm tenekli ne demek anlamadm canım acaba rüya yorumu yapabiliyor musun ?

tulipa yeni mesajını da okudum.senin iş karışık.benim de kafamı karıştırdı.sana ayrı bakacağım ve uzunca mesaj yazacağım.ama sonra.

malesef özelden mesaj atamıyorum.

bu kişiye sen adım atarsan tamamdır senindir fakat sonu hüsrandır diyor.başalamadan ayrılık var gibi.

iş içinse mesleki alanında yetenekli olduğunu, bu seçimin sana uygun olduğunu ve ilerleyeceğini söylüyor.

kpss tam bir baş belasıdır.bilmiyorum ben de 87 puanla hala atanamadığım için midir olumsuz çıktı.belki benim olumsuz düşüncelerimde karıştı.fakat sana lazım olanın altında bir puan göründü.ama sen yine de iyi çalış.hangi branş kpss için.

belki kaynaklar hakkında konuşuruz.ben 3 yıldır kurtulamadım kpss belasından.

bahsettiğin hastalığın izleri siliniyor.burada bir atın üzerinde son derece mutlu ve artık sonunda der gibi çıktın.
umarım iyisi olur.

özelden kpss konusunu yazabilirsin bana.

canım soru şeklinde yazmam gerekiyormuş yeni gördüm :) hayatımda biri var fakat bu ara sorunlarımız var benden vazgeçmiş gibi davranıyor onunla neler olacak ilarisi için çok merak ediyorum bide işe ihtiyacım var istediğim gibi bir iş sahibi olabilecekmiyim? şimdiden teşekkürler

selen,

sözkonusu ilişkide sorun yok.beraberlik devam, mutluluk var ve sizi bekleyen güzel bir sürpriz var.ikinizinde ortak yaşamınızda çok güzel değişikliklere gebe bir dönem var.nasıl değerlendirirseniz iyi olur.ama uyumlu çiftlersiniz.

çok teşekkür ederim canım sağol

Evet biyolojik bir sorun var bende 4 düşük yaşadım doktorum tekrar denemem gerektiğini söylüyor.tekrar denemelimiyim netice ne olur?yaş 21 çok sağ ol.

tüm bu olumsuzluklara rağmen çocuğun olacak fakat en doğrusunu tabiki doktorun bilir, tekrar denemeli mi yoksa diye?

hadi ya gerçektenmi kpss olumsuz mu çıktı:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…