- 26 Ağustos 2011
- 245
- 1
mesajda sorduğun soru özelinde cevap veriyorum.
bu çocuk ve yaptığı tavır aslında bize biraz tanıdık.bu tarz triplere giren erkekleri biliyoruz kardeşimle kendi hayatımızda.sana acaba nerede kusur ettim, yanlış bir şey mi söyledim diye için için yedirirler ama bilemezsin.onunki de böyle çıktı.bu kişi birşeye bozulmuş, ara vermek istiyor ama ayrılmak değil.belki de işleri düzeltmek için bir müddet kabuğuna çekilmiş.
fakat yine de ilişkinin geleceğini sorduğumda şu çıktı.adamın doğası bu.sana benzer şeyler yine yaşatacak.tribal enfeksiyon kapmış bence.
ama ciddi bir ayrılık yok.sen de çok üstüne gitmemelisin bence.ilgili görün ama baskı yapma.bu arada kartlar seni hatalı bulmuyor, onu fazla özerk buluyor.başka bir düşünce sistemi var adamın.
senin bahsettiğin ilişki pek yürüyecek türden değil.kartlar yürümeyeceğini, buradan bir ilişki çıkmayacağını söylüyor.zaten sana başka aşk var.önümüzdeki sene.
selen,
sözkonusu ilişkide sorun yok.beraberlik devam, mutluluk var ve sizi bekleyen güzel bir sürpriz var.ikinizinde ortak yaşamınızda çok güzel değişikliklere gebe bir dönem var.nasıl değerlendirirseniz iyi olur.ama uyumlu çiftlersiniz.
Evet biyolojik bir sorun var bende 4 düşük yaşadım doktorum tekrar denemem gerektiğini söylüyor.tekrar denemelimiyim netice ne olur?yaş 21 çok sağ ol.
kpss tam bir baş belasıdır.bilmiyorum ben de 87 puanla hala atanamadığım için midir olumsuz çıktı.belki benim olumsuz düşüncelerimde karıştı.fakat sana lazım olanın altında bir puan göründü.ama sen yine de iyi çalış.hangi branş kpss için.
belki kaynaklar hakkında konuşuruz.ben 3 yıldır kurtulamadım kpss belasından.
bahsettiğin hastalığın izleri siliniyor.burada bir atın üzerinde son derece mutlu ve artık sonunda der gibi çıktın.
umarım iyisi olur.
özelden kpss konusunu yazabilirsin bana.