Tarot

işte sorun orda biz ayrıldık uzun süren bir ilişkiydi.. ilerisiyle ilgili ve onun duygularıyla ilgili baktırmak istiyorum.. onun için bitti mi?

bana özelden ilişkn hakkındca bir kaç detay yazarsan sana daha iyi bakmak isterim.fakat şimdi halam geldi. o da beste yapıyor.bestelerini okuyacak biri çıkacak mı diye tarot açmak istiyor.biraz onunla ilgileneceğim.

tekrar dönerim buraya.

daha 68 mesajım olmuş özelden mesaj atamıyorum (

Kod:

bahsettiğin şehirde haytaının en güzel günlerini geçireceksin.çok güzel bir arkadaş ve okul ortamı göründü sana.bir takım sosyal faaliyetlere merakın varsa muhakkak yap ün. bünyesinde. tiyato, müzik, dans v.b.

daha ne söylememi istersin.için rahat olsun.hiç korkma.o şehri de iyi bilirim.ben de gidip geliyorum.hangi ün., bölüm bu arada.

Teşekkür ederim çok sevindim
Evet ben de öyle düşünüyorum fotoğraf müzik gibi faaliyetlerde bulunacağım mutlaka
Hacettepe üniversitesi sosyoloji bölümü :)
Hep istediğim biyerdi fakat dediğim gibi çekincelerim vardı
Özellikle maddi anlamda sıkıntı yaşamak istemiyorum
Olumsuz bişey görünmüo değil mi?
Teşekkürler tekrar

sen iyi burs alırsın.çok iyi bir yeri kazanmışsın.ben de dtcf.

türk sanat müziği sevenlerin ve uzun yıllar önce ayrılıp o kişiyi hep beklemiş olanların beğeneceği bir parça olmuş emeğinize sağlık..

şarkıyı dinleyen herkese teşekkür ederim.ben de birazdan bana özelden mesaj gönderen birkaç arkadaşın tarotunu açacağım.buradan takip edebilirsiniz.

üzgünüm ama çıkan kartlar ilişkinize dair şunu söylüyor

1-ilişkide ciddi bir ayrılık ve yıkım var.kavuşmaktan bahsetmişsin belki de bu durum güçtür.

2- huzursuzluk, olumsuz düşünme, tartışma, önyargı, anlayışsızlık ya da iletişim engeli gibi bir durum var.

3- böylesi bir durum sana da olağan görünüyorsa dah sakin, aklı selim bir şekilde davranırsanız iyi olur.zamana ve sabıra ihtiyaç var.bu arada bu kişi başka şehirde galiba.hep bir yolculuk fikri var kafasında.

umarım doğru yazdım kullanıcı adını

senin için acaba yanılıyor muyum diye hem aşk hem de iş meselelerin için iki kez çektim ve teyit etmiş oldum.

aşk için önce bir huzursuzluk, ayrılık çıktı.belki de bunu geçmişte bıraktın.ben öyle hissettim ama. sonrası iin sabır ve bekleme, tekrar beraberlik, kutlama var.evlilik gbi.

iş için ise çok güzel gelişmeler var.şanslısın.beklediğin yeni şçeyler varsa olacağını, büyük bir sevinç yaşayaağını gösterşyor.ama dikkatli ol.birileri sana bir oyun oynuyor.şimdi seni tanımadığım için pek bir şey diyemiyorum.

mesela sen işyerinde sorumluysan ya da kendi işinin patronu isen birileri, güvendiğin birileri bir halt karıştırıyor arkandan.

ya da sen bir yere işçi olarak girdiysen sana vaadedilen koşullar gerçekleşmiyor.

şimdilik bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…