- 26 Ağustos 2011
- 245
- 1
işte sorun orda biz ayrıldık uzun süren bir ilişkiydi.. ilerisiyle ilgili ve onun duygularıyla ilgili baktırmak istiyorum.. onun için bitti mi?
bana özelden ilişkn hakkındca bir kaç detay yazarsan sana daha iyi bakmak isterim.fakat şimdi halam geldi. o da beste yapıyor.bestelerini okuyacak biri çıkacak mı diye tarot açmak istiyor.biraz onunla ilgileneceğim.
tekrar dönerim buraya.
pencerecicegi takip ediyorum seni usanmadan bakıosun tebrik ederim yahu
Çok talep vardır diye düşünüp bi de ben rahatsız etmek istemedim ama uygun olduğun bi zaman bana da bakabilirsen sevinirim
Aciliyeti olan bişey değil ama merak ettiğim bazı şeyler var
Özelden yazarım :)
Kod:
bahsettiğin şehirde haytaının en güzel günlerini geçireceksin.çok güzel bir arkadaş ve okul ortamı göründü sana.bir takım sosyal faaliyetlere merakın varsa muhakkak yap ün. bünyesinde. tiyato, müzik, dans v.b.
daha ne söylememi istersin.için rahat olsun.hiç korkma.o şehri de iyi bilirim.ben de gidip geliyorum.hangi ün., bölüm bu arada.
Teşekkür ederim çok sevindim
Evet ben de öyle düşünüyorum fotoğraf müzik gibi faaliyetlerde bulunacağım mutlaka
Hacettepe üniversitesi sosyoloji bölümü :)
Hep istediğim biyerdi fakat dediğim gibi çekincelerim vardı
Özellikle maddi anlamda sıkıntı yaşamak istemiyorum
Olumsuz bişey görünmüo değil mi?
Teşekkürler tekrar
sen iyi burs alırsın.çok iyi bir yeri kazanmışsın.ben de dtcf.
benim özel mesaj gelmedi mi?:26:
geldi evet, daha sonra baksam.bahçedeyim şimdi.kartlar yukarıda kaldı.
arkadaşlar aşağıdaki linkte söz-müzik halama ait olan bir şarkı var.dinleyip, yorum yaparsanız sevinirim.
şarkıyı dinleyen herkese teşekkür ederim.ben de birazdan bana özelden mesaj gönderen birkaç arkadaşın tarotunu açacağım.buradan takip edebilirsiniz.