Tarot

arkadaşlar elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum mesajlarınızı.

ama şimdi kardeşle çıkmam lazım nişantaşı'na.bir cafe devralma işi var.onun için.

gelince özelden ya da buradan mesaj atanlara cevap vereceğim.

bu arada bana isimlerinizi yazmanıza gerek yok.ama yaşınızı bilirsem iyi olur.belki bir de ne işle meşgulseniz onu. merak ettiğinizsoruyu sorarsınız.

mesela ayrıldık, barışacak mıyız? barışırsak ban ne kazandırır, ne götürür? gibi

ya da bu işe alınacak mıyım? daha sınırlı olan sorular olursa iyi olur.çünküğ hiçbiirnizi tanımıyorum.tanışmış olsak problem değil.her türlü soruyu sorar rahatça cevaplarım.

sevgiyle, hoşçakalın.

kartlar çocuk sahibi olmanızın önünde bazı engellere işaret etti.taraflardan birinde biyolojik bir sorun olabileceği gibi, psikolojik bir mesele de olabilir.ama yüzleşmek gereken bir gerçek var.alanında uzman iki kişinin kontrolünden geçiyorsunuz.taraflardan biri bu konuda çok yorgun, morali bozuk, isteksiz, sıkıntılı.diğer, ise onu yormadan iteklemeye, heveslendirmeye çalışıyor gibi.

bana daha fazla bilgi verirsen, daha net soru sorarsan bakarım.sanki uzun bir bekleme var ama sekizle ilgili bir sayıya işaret ediyor.
Evet biyolojik bir sorun var bende 4 düşük yaşadım doktorum tekrar denemem gerektiğini söylüyor.tekrar denemelimiyim netice ne olur?yaş 21 çok sağ ol.

Son düzenleme:
bana da bakabilir misiniz??
bebeğim olduğu için çalışmayı bıraktım... ikinci çocuğu istiyorum ve tekrar çalışmak istiyorum ve yaşım 34 sizce bunların hepsini gerçekleştirebilir miyim??? ve genel olarak benim geleceğime bakabilir misiniz??
şimdiden teşekkür ederim...

üzgünüm ama çıkan kartlar ilişkinize dair şunu söylüyor

1-ilişkide ciddi bir ayrılık ve yıkım var.kavuşmaktan bahsetmişsin belki de bu durum güçtür.

2- huzursuzluk, olumsuz düşünme, tartışma, önyargı, anlayışsızlık ya da iletişim engeli gibi bir durum var.

3- böylesi bir durum sana da olağan görünüyorsa dah sakin, aklı selim bir şekilde davranırsanız iyi olur.zamana ve sabıra ihtiyaç var.bu arada bu kişi başka şehirde galiba.hep bir yolculuk fikri var kafasında.

teşekkür ederim evet başka şehirde

pencere çiçeği
inşallah cafe işin de hayırlısı ile olur da cafene gelir baktırırız..
ben 25 yaşındayım bir ilişkim vardı bitti yeniden barışacak mıyız, barışacaksak ne zaman? bunu merak ediyorum.. bana da cevap verirsen sevinirim..

canım özelden sana mesaj attım,cevaplarsan sevinirim bu sayfaya yazabilirsin,dört gözle bekliyorum:KK53:

kızlar yeni geldim.epey de mesaj gelmiş.cevaplamaya çalışacağım.

kafe için gittiğim yer çok içime sinmedi.nişantaşı amaerikan hastanesi sokağında diyebilirim.çok kuytu, sakin bir yer.sonuçta sadece çay,kahve, tarot için düşünmüyoruz.annem iyi aşçıdır.kardeşim de gıda müh.ciddi bir organizasyona girmek istedik ama pek de bize göre değil galiba.kirası 3 binmiş.

annemler mantı v.b yöresel işlerde çok iyidir.bildiğiniz, gözünüze çarpan, kiralık dükkan, devren cafe,restorant varsa bilgilendirirseniz sevinirim.birazdan tarot yorumlarına geçiyorum.

sabırlı olunn geliyor yorumlar.gözümden kaçan kişiler bana yazsın.

Benim de tek hayalim bir cafe sahibi olmak bence de çay,kahve,fal koyma artık organik ürünler çok moda biliyosun yöresel ürünler koyabilirsin evet mantı olabilir onun yanında bir köşe yap evde yapılmış reçeller evde kurutulmuş biberler ya da ev tatlıları da satabilirsin şu anda çok revaçta hem de en saglıklısı yine gözüme ilişen bir yer olursa haber veririm sana bütün gün seni bekledim :)
kızlar yeni geldim.epey de mesaj gelmiş.cevaplamaya çalışacağım.

kafe için gittiğim yer çok içime sinmedi.nişantaşı amaerikan hastanesi sokağında diyebilirim.çok kuytu, sakin bir yer.sonuçta sadece çay,kahve, tarot için düşünmüyoruz.annem iyi aşçıdır.kardeşim de gıda müh.ciddi bir organizasyona girmek istedik ama pek de bize göre değil galiba.kirası 3 binmiş.

annemler mantı v.b yöresel işlerde çok iyidir.bildiğiniz, gözünüze çarpan, kiralık dükkan, devren cafe,restorant varsa bilgilendirirseniz sevinirim.birazdan tarot yorumlarına geçiyorum.

sabırlı olunn geliyor yorumlar.gözümden kaçan kişiler bana yazsın.

mesajda sorduğun soru özelinde cevap veriyorum.

bu çocuk ve yaptığı tavır aslında bize biraz tanıdık.bu tarz triplere giren erkekleri biliyoruz kardeşimle kendi hayatımızda.sana acaba nerede kusur ettim, yanlış bir şey mi söyledim diye için için yedirirler ama bilemezsin.onunki de böyle çıktı.bu kişi birşeye bozulmuş, ara vermek istiyor ama ayrılmak değil.belki de işleri düzeltmek için bir müddet kabuğuna çekilmiş.

fakat yine de ilişkinin geleceğini sorduğumda şu çıktı.adamın doğası bu.sana benzer şeyler yine yaşatacak.tribal enfeksiyon kapmış bence.:KK52:

ama ciddi bir ayrılık yok.sen de çok üstüne gitmemelisin bence.ilgili görün ama baskı yapma.bu arada kartlar seni hatalı bulmuyor, onu fazla özerk buluyor.başka bir düşünce sistemi var adamın.

benim de sorum olacak

ev satımı ne zaman olacak?
ne zaman taşınacağım?
nişanlım ne zaman yanıma dönecek?

hepsi bu kadar başka da bir derdim yok şükür

bana attığın mesajı şimdi gördüm organik ürünler ve cafe konusu için.aslında bestesini size gönderdiğim halam Kuşadası'nda yaşıyor ve söke tarafında bir bağ evi var.kendini oaraya kapatıp beste yapıyor bir de şeftali,erik,incir v.b. ağaçlarıyal uğraşıp çok nefis marmelatlar yapıyor bana da getiriyor.bak o da yapıp gönderebilir.

bir de ben geçen kış doğal bitkilere takmıştım,kremler, maskeler, tonikler yapıyordum.hatta kendi cildimde herkes farkediyordu.gerçi kivi maskesi alerji yaptı ben de ama olsun.deneme tahtası olmuştum.

güzel fikir.

Cnm özelden sormstmda özellikle babamla ilgili sordugm soruyu çok merak ediyorumm En Büyük KK

renan

baban için tekrar sordum.sıkıntı yok.oldukça iyi giyimli, sınıf atlamış bir adam var burada.kafasının üstündeki teker ise onun yurdışı ve yolculuk fikirleri içinde olduğuna işaret ediyor.fakat bu baba biraz sorunlardan kaçar gibi gitmiş galiba sözkonusu memlekete.ama iyi onun için.bolluk, bereket var.

renan sana dair ise tekrar şunu söyleyebilirim.
insanlara güvenini kaybetmişsin diye çıktı.bazen çok çabuk kontrolden çıkıyorsun,bazen de kendini çok kapatıyor ve kasıyorsun.ikisinin arasını bulman lazım.
bir de sosyalleşme ihtiyacı var burada.güzel birkaç iş yapman ve övgü alman, başarıyı tatman bile sana yetecektir.ve bu inan hiç zor değil diyor kart.
karamsar ve yılgın olmaktan vazgeç.çünkü kartta sen öyle görünüyorsun şimdi bakınca.aslında ne kadar tenekli biri olduğun çıktı.

benim de sorum olacak

ev satımı ne zaman olacak?
ne zaman taşınacağım?
nişanlım ne zaman yanıma dönecek?

hepsi bu kadar başka da bir derdim yok şükür

ev için iki alıcı var.ama süreç sıkıntılı.yorucu.istediğiniz gibi gitmiyor gibi.ama eninde sonunda satarsınız.ama süreç üzüyor seni.nişanlınla ise aranda deniz var gözüküyor kartta.o döndüğünde herşey yoluna girecek, yaşadığın( umarım olmaz) tüm olumsuzluklar yaşanmamış gibi olacak.

ev için iki alıcı var.ama süreç sıkıntılı.yorucu.istediğiniz gibi gitmiyor gibi.ama eninde sonunda satarsınız.ama süreç üzüyor seni.nişanlınla ise aranda deniz var gözüküyor kartta.o döndüğünde herşey yoluna girecek, yaşadığın( umarım olmaz) tüm olumsuzluklar yaşanmamış gibi olacak.

teşekkürler ben zaman sormuştum taşınmak için ona bakabilir misin ?

teşekkürler ben zaman sormuştum taşınmak için ona bakabilir misin ?

süreç sıkıntılı, sabırlı olmak lazım demiştim.tekrar sordum.yine öyle.sana kesin bir zaman veremem.ama sen anlaşılan hemen olsun istiyorsun.malesef öyle hemencik çıkmadı.sabırlı ol diyor.

X