- 26 Ağustos 2011
- 245
- 1
Evet biyolojik bir sorun var bende 4 düşük yaşadım doktorum tekrar denemem gerektiğini söylüyor.tekrar denemelimiyim netice ne olur?yaş 21 çok sağ ol.kartlar çocuk sahibi olmanızın önünde bazı engellere işaret etti.taraflardan birinde biyolojik bir sorun olabileceği gibi, psikolojik bir mesele de olabilir.ama yüzleşmek gereken bir gerçek var.alanında uzman iki kişinin kontrolünden geçiyorsunuz.taraflardan biri bu konuda çok yorgun, morali bozuk, isteksiz, sıkıntılı.diğer, ise onu yormadan iteklemeye, heveslendirmeye çalışıyor gibi.
bana daha fazla bilgi verirsen, daha net soru sorarsan bakarım.sanki uzun bir bekleme var ama sekizle ilgili bir sayıya işaret ediyor.
üzgünüm ama çıkan kartlar ilişkinize dair şunu söylüyor
1-ilişkide ciddi bir ayrılık ve yıkım var.kavuşmaktan bahsetmişsin belki de bu durum güçtür.
2- huzursuzluk, olumsuz düşünme, tartışma, önyargı, anlayışsızlık ya da iletişim engeli gibi bir durum var.
3- böylesi bir durum sana da olağan görünüyorsa dah sakin, aklı selim bir şekilde davranırsanız iyi olur.zamana ve sabıra ihtiyaç var.bu arada bu kişi başka şehirde galiba.hep bir yolculuk fikri var kafasında.
ben bakarım hem bugün evdeyim.Sorunuzu yazın, fakat net sorular olsun.belirsiz, ucu açık sorular olmasın.bu arada kartlarım çıkar benim.
kızlar yeni geldim.epey de mesaj gelmiş.cevaplamaya çalışacağım.
kafe için gittiğim yer çok içime sinmedi.nişantaşı amaerikan hastanesi sokağında diyebilirim.çok kuytu, sakin bir yer.sonuçta sadece çay,kahve, tarot için düşünmüyoruz.annem iyi aşçıdır.kardeşim de gıda müh.ciddi bir organizasyona girmek istedik ama pek de bize göre değil galiba.kirası 3 binmiş.
annemler mantı v.b yöresel işlerde çok iyidir.bildiğiniz, gözünüze çarpan, kiralık dükkan, devren cafe,restorant varsa bilgilendirirseniz sevinirim.birazdan tarot yorumlarına geçiyorum.
sabırlı olunn geliyor yorumlar.gözümden kaçan kişiler bana yazsın.
Cnm özelden sormstmda özellikle babamla ilgili sordugm soruyu çok merak ediyorumm
benim de sorum olacak
ev satımı ne zaman olacak?
ne zaman taşınacağım?
nişanlım ne zaman yanıma dönecek?
hepsi bu kadar başka da bir derdim yok şükür
ev için iki alıcı var.ama süreç sıkıntılı.yorucu.istediğiniz gibi gitmiyor gibi.ama eninde sonunda satarsınız.ama süreç üzüyor seni.nişanlınla ise aranda deniz var gözüküyor kartta.o döndüğünde herşey yoluna girecek, yaşadığın( umarım olmaz) tüm olumsuzluklar yaşanmamış gibi olacak.
teşekkürler ben zaman sormuştum taşınmak için ona bakabilir misin ?