Tarot

ev satma işi kritik bir noktada.kayınpeder iyi pazarlıkçı.bu iş oluyor.evinin olacağına dair kart çıktı.bir de eşinle sana çok güzel bir mutluluk var.herşey yolunda.bebek geliyor olabilir mi?

anammmm kısss deme daha 6buçuk aylık kızım varr gelmesin dahaaaaaa
oğluşum mu geliyo yoksa daha buna zor bakıyorum. çok teşekkür ederim cevap içinn

banada bakabilir misin acaba. Nişanlılık dönemim nasıl geçecek önemli bi sorunumuz olacakmı ? hangi bilgileri yollamam gerekiyor

anammmm kısss deme daha 6buçuk aylık kızım varr gelmesin dahaaaaaa
oğluşum mu geliyo yoksa daha buna zor bakıyorum. çok teşekkür ederim cevap içinn

bu arada çok iyi bilmişsin kayınpeder fena pazarlıkçı kuruş inmiyo korkum ondan zaten satılmayacakmış gibi hissediyodum

merhaba bende bebek istiyorum uzun zamandır acaba banada bakarmısın canımcım:44:bu arada adım esra eşiminde kürşat

müsait olunca banada bakarsan sevinirim çocuk sahibi olabilecekmiyim ben tümay eşim ömer

canım ismim cemile arkadaşımın adı ilhan özelden mesaj hakkım yok henüz müsait olduğunda burdan yazarsan sevinirim

üzgünüm bu ilişkide ayrılığ ayrılıp barışma ya da yıpranmış, onarılmaya çalışılan bir ilişki gibi çıktı.ama kartlar çok gitmez böyle diyor.eğer bu şekilde bir ilişki ise sonunda heyacansızlık var, sıkkınlık.
tabii kartları senin adına ben çektim.ama sen çekseydin belki de farklı çıkardı.gerçi seni tanımış olsaydım, sonrasında ben yine senin adına baksam problem olmazdı.

son olarak kartlar senin yarratıcı, becerikli, hoş bir bayan olduğunu söylüyor bu ilişkş bitse de sen sonucunda yeniden doğmuş gibisin, daha mutlu, iyimser, hayat dolusun.benim karttlarım senin bu kişiyle bu biçimde bir ilişkide kendiniortaya kayamayacağını söylüyor.çemberin dışına çıkmaya çalışsan iyi edersin.dışarıdan gözlemle ilişki, ne istiyorsun, elde ne var.

sevgiyle.

müsait olunca banada bakarsan sevinirim çocuk sahibi olabilecekmiyim ben tümay eşim ömer

kartlar çocuk sahibi olmanızın önünde bazı engellere işaret etti.taraflardan birinde biyolojik bir sorun olabileceği gibi, psikolojik bir mesele de olabilir.ama yüzleşmek gereken bir gerçek var.alanında uzman iki kişinin kontrolünden geçiyorsunuz.taraflardan biri bu konuda çok yorgun, morali bozuk, isteksiz, sıkıntılı.diğer, ise onu yormadan iteklemeye, heveslendirmeye çalışıyor gibi.

bana daha fazla bilgi verirsen, daha net soru sorarsan bakarım.sanki uzun bir bekleme var ama sekizle ilgili bir sayıya işaret ediyor.

imdevil,

özelden mesajı aldım fakat gönderemiyorum.umarım buradan takip edersin.

türkan şoray kuralları olan biri olarak çıktın kartlarda.uzun bir dönem daha hayatına yeni birini almak istemeyeceksin.ama sonsuza değin böyle gitmeyecek bu.ne zamanki sen kendinden ve bu huyundan sıkılacaksın işte o zaman denemeye başlayacaksın.kartlar bu kadar kontrollü olmaman gerektiğini söylüyor.

sevgiyle.

banada bakabilirmisin rica etsem(.....benim adım semra eşiminki kemal.ben oğlak burcuyum eşim başak...2 yaşında mustafa giray adında oğlumuz var.iş yerinde ve ev içinde sorunlar yaşıyorum.ay döngüsünden mi kaynaklanıyo acaba bu durum.düzelirmi?

tulipa,

özelden mesajı aldım ve buradan cevaplıyorum.gerçi sen de ifade etmişsin, kartlar da benzer şeyler söyledi.ikiniz için ortak bir gelecek konusunda bir şey çıkmıyor.çocuk kendi dünyasında, gerçekleştirmek istediği şeylere odaklanmış, zihni sendense onlar ile meşgul.girişimci, ticari ruhu olan, iş kariyerinde ilerlemeye çalışan biri gibi.ona dair tüm kartlar böyle bir adamı işaret etti.şimdi acil çıkmam lazım.

sineray hızlı hızlı cevap vereceğim.çünkü çok mesaj gelmeye başladı bana.

ilişkiniz ve aşk bakımından sorun yok.tek sorun çocukta.o da şudur. çok ciddi bir yükün, sorumluluğun altına girmek üzere ya da girmiş.söz konusu atamaya daha var gibi.fiziksel ve psikolojik anlamda bu süreç(evlilik haz.) onu yoracak.dikkatli ol, ona yardımcı ol.beklentilerini yüksek tutma ama bu çocuk yine de yapabileceğinden fazla bir sorumluluk yüklemiş kendine.para biriktirmeye senden daha çok çabalıyor.

branşı ne?

tük dili ve edebiyatı canım açıktan okuyo. 3. sınıfa geçti ama 70den aşağı notu yok çok şükür. 2 aydır para biriktirmeye başladık canım. Her hafta vermeye çalışıyo sağolsun. Benm biraz beklentim yüklsek herşeyin en iyisini istiyorum.
Peki canım aileler istiycekler mi kabullenicekler mi bizi ? En büyük korkum o ve ne kadar süre içinde söz yapıcaz bunuda söylermisin canım ?

banada bakar mısın canımm

sana da açtım hızlıca.

sınav-iş meselesi, ne olacağı bilinmez fakat senin çok hayırlı olacak sürprizler var.sanki okul hayatın yeni bitiyor da şimdi başka bir sürece giriyorsun gibi.bu konuda şanssız değilsin.gerekeni yapmışsın, umudunu kaybetme, peşini bırakma, yüksek ihtimal senin diyor.

gönül meselesine gelince eski bitmiş, yıkım var, kartlar senin için iyi göstermedi.ama diğer bahsettiğin meselede mutluluk, denge var.

canım tanımadan birini zor oluyor, sanal ortamda.sezgilerrin, kullan, öyle davran.kimse senden daha iyi bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…