Çok ama çok teşekkürler canım nasıl mutlu oldum anlatamam evet çıktı canmdükkan onun için iyi bir başalngıç,kazanacak. ama siz eskisi kadar çok görüşemiuyorsunuz bu defa.sen çok özlüyorsun.
herşeyden önce şimdiye kadar burada baktığım kişiler arsaında en uyumlu, en aşık, en sevgi dolu çiftsiniz.çok güzel bir uyum ve aşk var aranızda.eşin sen yanında olduğun sürece ömür boyu borç ödemeye razı olacak kadar mutlu.biraz abarttım mı?
bebek meselesi için,çocuk sahibi olmanın önünde bazı engeller var diyor kart.mesela bünyen hassas olabilir.eğer hamile kalırsan çok dikkatli olman gerekecek.lütfen kızma bana ben çıkan kartları ve sezgilerimi katarak yorumluyorum.umarım düşük gibi talihsiz bir olay yaşamazsın ama kartlar bünyenin çok nazik olduğunu söylüyor.kenidine çok dikkat et.olur mu?
herşeyin en güzeli olması dilekleriyle.
benim esra eşimin adı kadir iş eş evlilik ne olcak bakarmısınız oglumuz yunus burclarımız benim yay eşimin ve oğlumun koç oğlumun gelecenede bakarmısn
iş için oldukça kazançlı ve verimli bir durumdasınız.bunda eşinizin iş zekasının katkısı büyük.
evlilik için ise romantikliğini yitirmiş bir durum vardı fakat size aşk çıktı.ya eşinize tekrar aşık oluyorsunuz ya da bilemiyorum artık.
peki benim işe girme tarihim belli mi bide oğlumu sormustum tesekkürler
sizin çok sevindiğiniz bir iş meselesi var ama son anda işler bozuluyor orada çalışamıyorsunuz.oğlunuz ise iyi çıktı.kaç yaşında bu arada.kartları ona göre yorumlamak isterim.
sizin çok sevindiğiniz bir iş meselesi var ama son anda işler bozuluyor orada çalışamıyorsunuz.oğlunuz ise iyi çıktı.kaç yaşında bu arada.kartları ona göre yorumlamak isterim.
iş olcak ama benim dimi sonunda
evet iş olacak sonunda. çocuğunuz içinse herşey yolunda.
rica etsem bana da bakabilir misiniz benim adım eda erkek arkadaşımın onur.. başka bilgi vermem gerekiyor mu?
oğluma ve bana meslk olarak görünen bişi var mı daha rahatsız etmicem son bu ok
arkadaşlar isimlere gerek yok.sadece burada genel tarot açılımı yapmak istemiyorum.çok uzun sürer.sadece sormak istediğiniz bir soruyu cevaplayabilirim.
senin onur ile ilişkin iyi.hatta sonunda bir kapı açıyorsunuz.uzun soluklu bir ilişkiye benziyor.
oğluma ve bana meslk olarak görünen bişi var mı
oğulunuz için eğitim hayatı parlak, çalışkan biri olacağı çıktı.kendi başına çalışan, sorumluluğunu bilen bir çocuk olarak.oğlunuzdan dolayı çok şanslısınız.
sizin işiniz hizmet sektörü gibi.kalabalık bir ortamda insanlarla uğraşıyorsunuz.danışma gibi, bilgi verme gibi. bu olanaklar ile ancak bu kadar oluyor.oğlanın sayısal zekası yüksek.