Tarot

dükkan onun için iyi bir başalngıç,kazanacak. ama siz eskisi kadar çok görüşemiuyorsunuz bu defa.sen çok özlüyorsun.
Çok ama çok teşekkürler canım nasıl mutlu oldum anlatamam evet çıktı canm Pek görüşemiyoruz bu aralar eğerli zamanını ayırdıgın için çok teşekkür ederimm tatlımmm

lütfen ya benim için bakamazmısınız ben hiç dısarı çıkmıom genelde çok merak ettimmm

cnm çok teşekkür ederim. daha önce düşüğüm var zaten cnm o yüzden sezgilerin çok doğru hamileliklerimde düşük riski olacak ama inş bende bir gün anne olucam ama dimi? bu arada eşimle banada nazar değmesin

Son düzenleme:
benim esra eşimin adı kadir iş eş evlilik ne olcak bakarmısınız oglumuz yunus burclarımız benim yay eşimin ve oğlumun koç oğlumun gelecenede bakarmısn

iş için oldukça kazançlı ve verimli bir durumdasınız.bunda eşinizin iş zekasının katkısı büyük.

evlilik için ise romantikliğini yitirmiş bir durum vardı fakat size aşk çıktı.ya eşinize tekrar aşık oluyorsunuz ya da bilemiyorum artık.

peki benim işe girme tarihim belli mi bide oğlumu sormustum tesekkürler

renan senin hayatında büyük değişiklikler var bir anda.içinde bulunduğun döngü kırılacak.yeni yerler, yeni hayatlar.ciddi bir değişiklik var sana.aşık olacaksın galiba.

baban için ide o yerde büyük işler başarıyor.iyiki de gitmiş.sana gelen yeni teklifler varsa iş, değişiklik v.b kabul etmende fayda var gibi.

rica etsem bana da bakabilir misiniz benim adım eda erkek arkadaşımın onur.. başka bilgi vermem gerekiyor mu?

pencerecicegi takip ediyorum seni usanmadan bakıosun tebrik ederim yahu
Çok talep vardır diye düşünüp bi de ben rahatsız etmek istemedim ama uygun olduğun bi zaman bana da bakabilirsen sevinirim
Aciliyeti olan bişey değil ama merak ettiğim bazı şeyler var
Özelden yazarım :)

rica etsem bana da bakabilir misiniz benim adım eda erkek arkadaşımın onur.. başka bilgi vermem gerekiyor mu?

arkadaşlar isimlere gerek yok.sadece burada genel tarot açılımı yapmak istemiyorum.çok uzun sürer.sadece sormak istediğiniz bir soruyu cevaplayabilirim.

senin onur ile ilişkin iyi.hatta sonunda bir kapı açıyorsunuz.uzun soluklu bir ilişkiye benziyor.

işte sorun orda biz ayrıldık uzun süren bir ilişkiydi.. ilerisiyle ilgili ve onun duygularıyla ilgili baktırmak istiyorum.. onun için bitti mi?

oğluma ve bana meslk olarak görünen bişi var mı

oğulunuz için eğitim hayatı parlak, çalışkan biri olacağı çıktı.kendi başına çalışan, sorumluluğunu bilen bir çocuk olarak.oğlunuzdan dolayı çok şanslısınız.

sizin işiniz hizmet sektörü gibi.kalabalık bir ortamda insanlarla uğraşıyorsunuz.danışma gibi, bilgi verme gibi. bu olanaklar ile ancak bu kadar oluyor.oğlanın sayısal zekası yüksek.

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkk saol öptüm şeker inş bankacılıktır meslek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…