- 26 Ağustos 2011
- 245
- 1
pencereçiçeği 17 gün önce sevgilimle ayrıldık, ortada bariz hiçbir neden yok, ben daha ince düşünceli olması gerektiğini söyledim o yapım böyle dedi inatlaştık ve sonuç ayrılık, hiç konuşmuyo değiliz daha dün bayramlaştık ama okulların açılmasına da bir şey kalmadı.. akıbetimiz ne acaba..
senden habersiz karıştırdığı haltlar var, sana söylemediği durumlar.sadece yerince açık ve samimi, dürüst davranmıyor sana.sorunlar çözülecek yine de .nişan göründü kartta.ama evlilik daha uzak.
karşılacağınız zaman seni çok hayat dolu ve daha da bir güzelleşmiş bulacak.arkadaş genel olarak hayat karşısında kafası karışık, kararsız biri. sizin aranızda müthiş bir çekim var.tekrar kendiliğinden başlayacak.
canım eminim k, başın çok kalabalıktır ama ben de rica etsem bana da bakabilir misin? 14 yıllık bi ark ım wardı (kız) çok yakınımdı. onu uyacaklarını düşündüğüm bi erkek arkadaşımla tanıştırdım we o bu günden sonra bana yalanlar söylemeye arkamdan iş çewirmeye başladı. bugün itibariyle arkadaşlığımı bitirdim ama merak ediorum o kişiyle ilişkileri ne olacak, we hatasını anlayıp gelip benimle konuşacak mı? bunlara cewap werebilirsen çok sewinirim. :81:
morganna ikinci kez baktım.
olumsuz idi tekrar.işler planlandığı gibi gitiyor, beklentilerini karşılamıyor, tutulan sözler verilmiyor bu da sende duygusal anlamda düşüş yaratıyor.
fakat şunu da belirtmeliyimki, burada siz bir soru soruyorsunuz ve ben de konsantre olarak kart çekip yorumlamay çalışıyorum.çoğu kez benim kendi içssel koşullarım devreye giriyor.ben o an mutsuzsam,aklımda kendimle ilgili birşeyler varsa o da etkiliyor.sonuç durduk yerde üzücü olabiliyor.
o yüzden çok takılmayın.sonuçta kartı çeken siz değilsiniz.
hem ne demişler; kendi gerçekliğimizi yartan yine kendimiz olduğu için hiçbirşey kesin değildir.
attığın mesajı geç de olsa cevaplayabildim.özelden sana uzunca yazmaya çalıştım.umarım herşey iyi olur.
Yorumunu yeni okudum. Öncelikle teşekkür ederim.Yorumundan son anda maddi durumumun son anda düzeleceğini anlamalıyım? Yorumunu alabilir miyim? Bir de canım müsait olduğunda babamla yada genel olarak ailemle durumumu öğrenebilir miyim? Sıkıntılı konularım çok fazla...
Canım daha önce bu mesajı göndermiştim ama yanıt alamadım.
canım benım çok rıca etsem banda baka bılır mısın ? çok fazla ailevı sorunlarımız var bırde unıye yenı başlıycam bana ne getırcek ve bu ailevı sorunlar bıtcek mı ??
ismim hazal 1993 12 şubat doğumluyum başka ne gerekıyor bılmıyorum lütfen canım baka bılır mısın
benide unutmayınnn bende burdayım ikinci kez yazıyorum eşimin iş hayatı ve evliliğimiz için bakabilirmisiniz.
halimiz ne olacak tşk.ler şimdiden[/QUOTE