Tarot

merhaba rica etsem banada tarot bakarmısın bu aralar eşimle biraz limoniyiz ve kendine çok bakmaya başladı aşırı süsleniyor hayatında başkasımı var anlamıyorum teşekkürler

merhaba rica etsem banada tarot bakarmısın bu aralar eşimle biraz limoniyiz ve kendine çok bakmaya başladı aşırı süsleniyor hayatında başkasımı var anlamıyorum teşekkürler

sizden uzaklaşmaya çalışıyor bir müddet ve evle ilgili sıkıntıları var.boğuluyor gibi evde.cimrileşme başlıyor çıktı kartta.olaylar rayından çıkabilir diye kart uyarı yaptı.uzatmayın bu limoni durumu.kabahat kimde olursa olsun, düzeltin.karttaki iki kişide gerçeği görmezden geliyor.kimseye birşey kazandırmaz.sizi üzer hatta.

juna sanki sana yazdım diye hatırlıyorum, eski sayfaları karıştırır mısın?

ya da sen yine de tekrar mesaj at.bu sefer kesin bakacağım.

canım teşekkürler baktın da asıl soruma bakmadın :)
sevgilimle mutlu olacak mıyız evlilik var mı demiştim asıl sorum buydu :))

teşekkür ederim canım dogum tarihimi ve burcumu versem bakarmısın gelecekte neler olabilir neye dikkat etmeliyim beni neler bekliyor diye

sevgilinle herşey yolunda giderken ani birşey oluyor, terslik.depresyon, sağlık sorunu gibi.o dönemi rahat atlatırsanız sonunuz birlikte.fakat birbirinize tahammülsüz davranırsanız ikinizde çok saldırganlaşıp birbirinizden uzaklaşıyorsunuz.umarım anlayışla atlatırsınız bu dönemi.

size herşey yolunda giderken ani bir etki çıktı.yani tarafşardan biri mutsuz, sağlık problemi olabilir ya da depresif. o dönemi iyi atlatırsanız mutlu sonunuz var.aksi takdir de ayrılık var.anlayışı max tutmak gereken bir dönem geliyor.

arkadaşım lütfen banada bakarmısın 3 yıllık evliyim ama hiç bi şey yolunda gitmiyo çok sorunlu bi eşim var çarasizim acaba düzelirmi özelden msj atamıyorum lütfen cevap ver

hih huuu anında ekledim hemen

canım haklı gibisin tahminlerinde. bir kayıpla karşı karşıyasın.saldırı gibi sanki.dikkat et yara alabilirsin.bu kişilerle de ilişkilerinin bozulacağına işaret etti kartlar. heves kırıcı olaylar yaşanacak gibi duruyor.dikkatli olman lazım.

maddi kayıp var.üzgünüm senin lehine olumsuz kartlar çıktı hep.tarot uyarıda bulunuyor.sana tavsiyesi ise şu:bir şekilde iplerin senin elinde olmalı ve sen ayağına gidilen kişi olmalısın.sensiz bu işin olamayacağını göstermen, şartları senin lehine hemen çevirmen lazım.

dikkatli ol.kartlarım genelde çıkar.
istanbul'da olursan yüzyüze de bakarız.

ilgilendiğin ve bakım yaptığın içi çok teşekkür ederimmm

merhaba, kusura bakmayın ama söylemeden geçemedim. açılımlarınızı yapıyorsunuz fakat kartların anlamlarını söylüyormuşsunuz gibime geldi biraz. ben tarotta yorum ve beklentilere yönelik bir anlatış tarzı olmasından yanayım.
bende bakıyorum,çevremdede bakan var pek raslamadığım bir durum.
neyse herkesin farklı demekki.
iyi bakımlar size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…