Tarot

Bnada bakarmısın?

Adım handan. 20.03.77 doğumluym.bekarım. Hayatıma biri girecekmi*evlilik varmı?

Bende istiyoruuummmm
Adım Yasemin BilgeSu 08.03.1994 doğumluyumm
ne var ne yok

Bnada bakarmısın?

Adım handan. 20.03.77 doğumluym.bekarım. Hayatıma biri girecekmi*evlilik varmı?

senin iç dünyanı etkileyen,üzerinde olumsuz etki yapan eski bir yaşantı var.kendine güvenen, şeytan tüylü bir erkek.bu kişiden kurtulman lazım.belki de eski bir gönül meselesi.bu her ne ise ( ister görüşün, ister görüşmeyin) seni sınırlıyor.kapıları açık bırakmana engel oluyor.

ama yine de aşk var.fakat bu ilişki olacağı anlamına gelmiyor.kararsızlık var. üzerindeki döngüyü kırman gerektiğini söylüyor kartlar.yeni şeylere girmekten korkmamak gerektiğini.

arkadaşa çok yüklenicez gibi..
eğer müsait olur da benim için bakarsan çok sevinirim..ismim selin, doğum tarihim 29/10/1990 =)

merhaaba bana da bakarmısın suan ruh halım cok bozuk ıhtıyacım var adım simay 02-12-1989 sımdıden tesekkurler :)

geçmişte kalan biri var ama. Bilmiyorum. Peki yakınmı biriyle tanışmam?

nerede açmayı düşünüyorsunuz canım?

kardeşim çok istiyor.o gıda müh. daha çok, istanbul'un levent, şişli, nişantaşı, beşiktaş civarlarına bakıyoruz.restaurant-cafe. ama benim de tarot bakmamı istiyor annem ve kardeşim.aile işi yapalım diyor.benim de Ankara'da yük.lis. var.kararsızım ama istekliyim.

harika bir fikir gerçekten..levent şişli'de cafe olur ama beşiktaş nişantaşı daha iyi mekan açmak için..levent şişli daha çok iş merkezi alıveriş yeri çünkü..
ama bence yük. liss.işini hallet sonra bu işe girin derim.cafe hayali arka plana atılabilir ama eğitimi erteleyemezsin dimi? =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…