canim bi zahmet banada bakarmisin,onumuzdeki aylarda direksiyon sinavim var gececekmiyim(burda cok zor),birde ne bekliyor gelecekte beni,burdan uzak bi yere gitmek istiyorum olacak mi, tesekkurler simdiden..
Bnada bakarmısın?
Adım handan. 20.03.77 doğumluym.bekarım. Hayatıma biri girecekmi*evlilik varmı?
senin iç dünyanı etkileyen,üzerinde olumsuz etki yapan eski bir yaşantı var.kendine güvenen, şeytan tüylü bir erkek.bu kişiden kurtulman lazım.belki de eski bir gönül meselesi.bu her ne ise ( ister görüşün, ister görüşmeyin) seni sınırlıyor.kapıları açık bırakmana engel oluyor.
Ama yine de aşk var.fakat bu ilişki olacağı anlamına gelmiyor.kararsızlık var. üzerindeki döngüyü kırman gerektiğini söylüyor kartlar.yeni şeylere girmekten korkmamak gerektiğini.
arkadaşlar yakın bir zamanda cafe açmayı düşünüyorum.ne dersiniz?
geçmişte kalan biri var ama. Bilmiyorum. Peki yakınmı biriyle tanışmam?
nerede açmayı düşünüyorsunuz canım?
Bende istiyoruuummmm
Adım Yasemin BilgeSu 08.03.1994 doğumluyumm
ne var ne yok
ben :)) simay 02-12-1989şu anda bu sayfayı okuyup ta hiç bakmadığım birileri var mı?
ben :)) simay 02-12-1989
şimaycım, önemli bulduğun bir soruyu alayım öyleyse.
kardeşim çok istiyor.o gıda müh. daha çok, istanbul'un levent, şişli, nişantaşı, beşiktaş civarlarına bakıyoruz.restaurant-cafe. ama benim de tarot bakmamı istiyor annem ve kardeşim.aile işi yapalım diyor.benim de Ankara'da yük.lis. var.kararsızım ama istekliyim.