babyster, bana yaşını ve sorunu, durumunu net olarak yazar mısın?
anlayamadım.eski erkek arkadaşınla mı barışmak istiyorsun? sana özelden yazacağım.
merhaba, kusura bakmayın ama söylemeden geçemedim. açılımlarınızı yapıyorsunuz fakat kartların anlamlarını söylüyormuşsunuz gibime geldi biraz. ben tarotta yorum ve beklentilere yönelik bir anlatış tarzı olmasından yanayım.
bende bakıyorum,çevremdede bakan var pek raslamadığım bir durum.
neyse herkesin farklı demekki.
iyi bakımlar size...
21 yaşım ya biz ayrıydık 2 3 ay kadar ama tekrar aradı saçma sapan bi nedenden dolayı..amacı ne bunu ögrenmek istiom barışmak mı istio benle derdi ne yani ama hala bende bşeler yok deil hani onu soruorum barısır mıyız ne istio bnden böle gelerek?
kartlar şuna işaret ediyor.arkadaşının aramasındaki niyet eskiyi yenilemek.yarım kalmış bir meseleyi tekrar kurcalamak istiyor.yani senin deyiminle barışmak gibi.ama yoğun bir aşk içerisinde olduğunu söyleyemem.bu benim hissim.kısa bir dönem bu şekilde konuşma ile ara yapma ile geçecek gibi duruyor ve ardından barış var.
bende nişan gözüküyomu canım bakabiilirmisin bi ?=)
cnm faceden nasıl yazalm duvarına böyle gizli konuları ha diyorsun ki msj at o zmn tamam ama bi şuna bakıversen yaa
yakın olduğum arkdşlarm içerisinde saydığım 2 yıllık bir arkadaşm vardı(kız) ama geçenlerde yanlş anlaşılmadan dolayı tartışıyorduk tartışma esnasında bana yapmş olduğu bir iyiliği yüzüme vurdu bnde görüşmeyi kestim onunla ne gözüküyor
pencereçiçeği 17 gün önce sevgilimle ayrıldık, ortada bariz hiçbir neden yok, ben daha ince düşünceli olması gerektiğini söyledim o yapım böyle dedi inatlaştık ve sonuç ayrılık, hiç konuşmuyo değiliz daha dün bayramlaştık ama okulların açılmasına da bir şey kalmadı.. akıbetimiz ne acaba..