Tarot

babyster, bana yaşını ve sorunu, durumunu net olarak yazar mısın?

anlayamadım.eski erkek arkadaşınla mı barışmak istiyorsun? sana özelden yazacağım.

21 yaşım ya biz ayrıydık 2 3 ay kadar ama tekrar aradı saçma sapan bi nedenden dolayı..amacı ne bunu ögrenmek istiom barışmak mı istio benle derdi ne yani ama hala bende bşeler yok deil hani onu soruorum barısır mıyız ne istio bnden böle gelerek?

merhaba pencere çiçeği benm bir sorum daha olacak

yakın olduğum arkdşlarm içerisinde saydığım 2 yıllık bir arkadaşm vardı (kız) ama geçenlerde yanlş anlaşılmadan dolayı tartışıyorduk tartışma esnasında bana yapmş olduğu bir iyiliği yüzüme vurdu bnde görüşmeyi kestim onunla kırıldım çnkü ne gözüküyor hatasını anlayıp af dileyecek mi

merhaba, kusura bakmayın ama söylemeden geçemedim. açılımlarınızı yapıyorsunuz fakat kartların anlamlarını söylüyormuşsunuz gibime geldi biraz. ben tarotta yorum ve beklentilere yönelik bir anlatış tarzı olmasından yanayım.
bende bakıyorum,çevremdede bakan var pek raslamadığım bir durum.
neyse herkesin farklı demekki.
iyi bakımlar size...

buradaki kimseyi tanımıyorum.ne gülüşünü, ne sesini, ne bakışını.hal böyle olunca da buradan yüzeysel oluyor.siz de bakıyorsanız daha iyi bilmeniz lazım.buradan kaç kişiye üzülerek akşam akşam nice kötü haberlerde verdim.eşinin aldattığına, sevgilisinden ayrılacağına v.b. durumlara dair.herkes bir soru soruyor, o soruya odaklanıyorum ve özellikle de bu kişi böyle düşünmekte haklı mı diye?ayrıca kartalrın anlamlarını söylemiyorumki hiç.kartların işaret ettiği göstergelerden bahsediyorum.tabiki yüzyüze, kişinin çekmesi daha keyifli, insanı arındıran bir sonuç çıkarıyor.

bu arada bana bakmak ister misiniz?benim de bugünlerde çok ikilemde kaldığım, kafamda hergün kurduğum, bozduğum durumlar var.özelden yazayım mı?

21 yaşım ya biz ayrıydık 2 3 ay kadar ama tekrar aradı saçma sapan bi nedenden dolayı..amacı ne bunu ögrenmek istiom barışmak mı istio benle derdi ne yani ama hala bende bşeler yok deil hani onu soruorum barısır mıyız ne istio bnden böle gelerek?

kartlar şuna işaret ediyor.arkadaşının aramasındaki niyet eskiyi yenilemek.yarım kalmış bir meseleyi tekrar kurcalamak istiyor.yani senin deyiminle barışmak gibi.ama yoğun bir aşk içerisinde olduğunu söyleyemem.bu benim hissim.kısa bir dönem bu şekilde konuşma ile ara yapma ile geçecek gibi duruyor ve ardından barış var.

kartlar şuna işaret ediyor.arkadaşının aramasındaki niyet eskiyi yenilemek.yarım kalmış bir meseleyi tekrar kurcalamak istiyor.yani senin deyiminle barışmak gibi.ama yoğun bir aşk içerisinde olduğunu söyleyemem.bu benim hissim.kısa bir dönem bu şekilde konuşma ile ara yapma ile geçecek gibi duruyor ve ardından barış var.

çok teşekkür ederim canım

cnm faceden nasıl yazalm duvarına böyle gizli konuları ha diyorsun ki msj at o zmn tamam ama bi şuna bakıversen yaa

yakın olduğum arkdşlarm içerisinde saydığım 2 yıllık bir arkadaşm vardı(kız) ama geçenlerde yanlş anlaşılmadan dolayı tartışıyorduk tartışma esnasında bana yapmş olduğu bir iyiliği yüzüme vurdu bnde görüşmeyi kestim onunla ne gözüküyor

morganna ikinci kez baktım.

olumsuz idi tekrar.işler planlandığı gibi gitiyor, beklentilerini karşılamıyor, tutulan sözler verilmiyor bu da sende duygusal anlamda düşüş yaratıyor.

fakat şunu da belirtmeliyimki, burada siz bir soru soruyorsunuz ve ben de konsantre olarak kart çekip yorumlamay çalışıyorum.çoğu kez benim kendi içssel koşullarım devreye giriyor.ben o an mutsuzsam,aklımda kendimle ilgili birşeyler varsa o da etkiliyor.sonuç durduk yerde üzücü olabiliyor.

o yüzden çok takılmayın.sonuçta kartı çeken siz değilsiniz.

hem ne demişler; kendi gerçekliğimizi yartan yine kendimiz olduğu için hiçbirşey kesin değildir.

canım merhaba bende baktırmak ıstıyorum faceden ekledım kebul edermısın adım hulya

cnm faceden nasıl yazalm duvarına böyle gizli konuları ha diyorsun ki msj at o zmn tamam ama bi şuna bakıversen yaa

yakın olduğum arkdşlarm içerisinde saydığım 2 yıllık bir arkadaşm vardı(kız) ama geçenlerde yanlş anlaşılmadan dolayı tartışıyorduk tartışma esnasında bana yapmş olduğu bir iyiliği yüzüme vurdu bnde görüşmeyi kestim onunla ne gözüküyor

birbirinizi çok özleyeceğinizi ve tekrar biraraya geliceğinizi söylüyor fakat çok süremeyecek.çünkü benim kartta gördüğüm siz soruna teşkil eden nedeni bulup çözmüyorsunuz, o sebeple de benzer sıkıntı ile yine karşılacaksınız. o sebeple bence arkadaşınla iletişiminde bu sorunları çözmekte fayda var.

pencereçiçeği 17 gün önce sevgilimle ayrıldık, ortada bariz hiçbir neden yok, ben daha ince düşünceli olması gerektiğini söyledim o yapım böyle dedi inatlaştık ve sonuç ayrılık, hiç konuşmuyo değiliz daha dün bayramlaştık ama okulların açılmasına da bir şey kalmadı.. akıbetimiz ne acaba..

canım eminim k, başın çok kalabalıktır ama ben de rica etsem bana da bakabilir misin? 14 yıllık bi ark ım wardı (kız) çok yakınımdı. onu uyacaklarını düşündüğüm bi erkek arkadaşımla tanıştırdım we o bu günden sonra bana yalanlar söylemeye arkamdan iş çewirmeye başladı. bugün itibariyle arkadaşlığımı bitirdim ama merak ediorum o kişiyle ilişkileri ne olacak, we hatasını anlayıp gelip benimle konuşacak mı? bunlara cewap werebilirsen çok sewinirim. :81:

pencereçiçeği 17 gün önce sevgilimle ayrıldık, ortada bariz hiçbir neden yok, ben daha ince düşünceli olması gerektiğini söyledim o yapım böyle dedi inatlaştık ve sonuç ayrılık, hiç konuşmuyo değiliz daha dün bayramlaştık ama okulların açılmasına da bir şey kalmadı.. akıbetimiz ne acaba..

okul hayatımla ilgili bakabilirmisiniz teşekkürler

ben facebooktan tuğçee :KK66:

09.10.1992 doğumluyum...

İstediğim bir işte çalışabilecek miyim ?
Para ve kazanç durumum nasıl olacak ?

sevgilimin doğum tarihi 23.10.1989

İlişkimiz ne kadar devam edecek ?
Devamlı sürmesini istiyorum .Olabilir mi ?
Kendisi denizci.yakında uzun bir seyiri gözüküyor.Gidecek mi?
Ve söz yapmayı düşünüyoruz.Olabilir mi ?

şimdiden teşekkürederim..... :KK61:

X