Tarot

2.5 senelık bır ılıskım var sonumuz nne olcak cok merak edıorum cok kavga edıoruz
bırde çalısmıorum iş durumum olcak mı calısabılcekmıyım tesekkurler

ilişkinde sorunlar devam ediyor.ayrılık çıkmadı ama sorunlu.

iş meselesi ise 2-3 ay sonra işe giriyorsun.en geç o kadar zaman.

cafeyi annem ve kardeşim açacaklar.restorant gibi. ama benden de istanbul'da olduğum müddetçe tarot bakmamı istiyorlar.

daha 17 yaşındasın be güzelim.senin ne derdin var?

Ne derdim yok ki.
Ailevi istersen vaar , sevgilimmi eski sevgilimmi desem biri var o var . ( aynı kişi ama ayrımıyız birlikemiyiz çözemiyorum )
Ders çalışamıyorum stres vaar ..
Var oğlu var. yok yok yani
Ha ekleyeyim iş vaar Çünki bu yıl staj görmem gerekiyor . Oda apayrı mesele

Son düzenleme:
Ne derdim yok ki.
Ailevi istersen vaar , sevgilimmi eski sevgilimmi desem biri var o var . ( aynı kişi ama ayrımıyız birlikemiyiz çözemiyorum )
Ders çalışamıyorum stres vaar ..
Var oğlu var. yok yok yani

aile de herşey düzelecek.aşk var sana bir de.o çocuk galiba.üniversiteyi de kazanıyorsun.hem de istediğin yeri.

hiç kandırmıyorum.aynen böyle çıktı.

aile de herşey düzelecek.aşk var sana bir de.o çocuk galiba.üniversiteyi de kazanıyorsun.hem de istediğin yeri.

hiç kandırmıyorum.aynen böyle çıktı.
Ailede düzelmesi mümkün gelmiyor bana ..
İnşallah kazanırım..

Peki iş staj konusunda ne olacak ?
Çok teşekkür ederim :)

ünivrsiteyi bu sene kazndım nasıl gitcek ilşki durumlarım ne olacak şimdiden teşkr edrmm

pencere çiçeği benimde eğitim ve aşk üzerine bakar mısın acaba?
dikey geçiş sınavına girdim tercih yaptım sonuçları bekliyorum şuan...

benimde eşimin akrabalarıyla sorunlar oldu sonuç yada gidişat ne olucak birde 2 ci bebeğime hamileyim de cinsiyetini çok merak ediyorum tabi nce hayırlısı lütfen banada bakarmısın.......

arkadaşlar bakmamı istiyorsanız lütfen sorularınızı yazın.burada kimseye genel tarot açılımı yapmıyorum.

selamlar..

öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim..

canım banada bakarmısın?

neslişah 13/07/1987

iş hayatım ne olcak..iş hayatımda beni neler bekliyor??:98:

Sağlığım düzelicek mi? Yani bende normal olucakmıyım? Biryeri tutturucakmıyım okul olarak? ilişki olayına girmiyorum çünki hayatımda kimse olamaz

Bikaç sayfa önce ben de rica etmiştim ama sanırım görmediniz.. Ben de bir iş için başvurdum, bana geri dönmelerini bekliyorum. Dönecekler mi çok merak ediyorum.. Başka belirtmem gereken bir şey var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…